Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Δεν νομιζω να ήτο 1.72--  ειναι σαφως  κοντυτερη--δηλ .. χωρίς τα τακουνια :cheesy:
μην  γινουμε    οφ  - τοπικ ,
αν ξερει/  θέλει  η Κατερίνα ας ενημερώσει  για  το ποια Ντονα είναι :)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ευχαριστώ μαν....

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα
Σήμερα κατά τις 12:00 είναι κλειστά. Στο κουδούνι δεν απαντάει κανείς
Ξέρει κανένας γιατί?

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
ουτε ενημερωση απο κατερινα υπαρχει σημερα?παιχτηκε τπτ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ουτε ενημερωση απο κατερινα υπαρχει σημερα?παιχτηκε τπτ?

Το παρατήρησα κι'εγώ αυτό, αλλά θεώρησα ότι η σημερινή μη ενημέρωση από την Κατερίνα ήταν κάτι τυχαίο.....

Simpleton

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0

κατά τις 2:30 που πέρασα εχτές είδα όλο το προσωπικό να κατεβαίνει κάτω με παρέα .....

:police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικα τις τελευταιες εβδομαδες εγιναν πολλα ντου...

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τι έχουμε εφόδους στα λαδοτριβεία???

Μαζί με τις κοπέλες φεύγουν και οι πελάτες για δευτερο μασαζ στα κάγκελα?  Για δώστε RSS...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Κατάλαβα καλά ότι η "παρέα" ήταν μπάτσοι;
τσακάλι είσαι...

Ρε παιδιά τι έχουμε εφόδους στα λαδοτριβεία???

Μαζί με τις κοπέλες φεύγουν και οι πελάτες για δευτερο μασαζ στα κάγκελα?  Για δώστε RSS...
Γι αυτό λεμε, καλό είναι να έχεις την ταυτοτητούλα σου παντα μαζί σε αυτα τα μερη, για να μη σε τρέχουν (αν και το βλέπω λιγο δύσκολο να ασχοληθουν με τους πελάτες - αν και εχει αναφερθεί ότι έγινε κι αυτο...)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
τελικα τις τελευταιες εβδομαδες εγιναν πολλα ντου...
Και θα πρέπει να συνεχιστούν..Δε μπορεί να μιλάμε για φοροδιαφυγή μόνο σε ιατρούς/δικηγόρους/ελ. επαγγελματίες και να αφήνουμε στο απυρόβλητο επαγγέλματα τα οποια αποφέρουν πολλαπλάσια <<μαύρα>> χρήματα..Απαιτείται άμεση νομιμοποίηση όων των μορφών πορνείας και φορολογησή τους.Αν δε μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας σύστημα, ας δανειστούμε της Γερμανίας.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
τσακάλι είσαι...
Γι αυτό λεμε, καλό είναι να έχεις την ταυτοτητούλα σου παντα μαζί σε αυτα τα μερη, για να μη σε τρέχουν (αν και το βλέπω λιγο δύσκολο να ασχοληθουν με τους πελάτες - αν και εχει αναφερθεί ότι έγινε κι αυτο...)

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση σχετικά με τους μπατσους.

Για το άλλο που λες, γενικά συμφωνώ ότι δεν βλάπτει να έχουμε μαζί μας την ταυτότητά μας. Βέβαια, ως παράπλευρη απώλεια, μπορεί αν πάμε σε κάποιο μασατζιδικο για πρώτη φορά, η θεραπεύτρια να κοιτάξει την ταυτότητα την ώρα που κάνουμε ντουζ. Το λέω αυτό γιατί όταν πήγα Σκουφά 10, η Χρύσα μού ζήτησε να δει την ταυτότητά μου. Την είχα μαζί μου, αλλά φυσικά δεν της την έδειξα. Τώρα τι έκανε αυτή όσο εγώ ήμουν στο ντουζ, δεν μπορώ να ξέρω...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Και θα πρέπει να συνεχιστούν..Δε μπορεί να μιλάμε για φοροδιαφυγή μόνο σε ιατρούς/δικηγόρους/ελ. επαγγελματίες και να αφήνουμε στο απυρόβλητο επαγγέλματα τα οποια αποφέρουν πολλαπλάσια <<μαύρα>> χρήματα..Απαιτείται άμεση νομιμοποίηση όων των μορφών πορνείας και φορολογησή τους.Αν δε μπορούμε να φτιάξουμε δικό μας σύστημα, ας δανειστούμε της Γερμανίας.
καλα τα λες... Μονο που τα ντου δεν τα κανουνε για να μαζεψουν τους διαφυγοντες φορους του Κρατους, αλλα τα διαφυγόντα δικά τους μπαξισια :sunglasses: :rolleyes:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
επιλεγουμε μασαζ  που έχει ντους Μεσα  στο δωματιο
και οση ώρα κανουμε , κοιταμε  την τσαντα ή τα ρουχα μας  :rolleyes: :rolleyes:
ωχ ..  σπαμαρουμε στο θρεντ ..

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
επιλεγουμε μασαζ  που έχει ντους Μεσα  στο δωματιο
και οση ώρα κανουμε , κοιταμε  την τσαντα ή τα ρουχα μας  :rolleyes: :rolleyes:

Good point. Απλά στο Σκουφά 10 δεν υπάρχει αυτή η επιλογή γιατί το μπάνιο είναι ένα και κοινόχρηστο. Και κατά τα άλλα μάς πουλάνε ιστορία οι Χρύσες και οι Χριστίνες ότι "εμείς εδώ είμαστε Κολωνάκι".

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Γι'αυτο πρεπει να παιρνουμε μαζι μας στο ντους κινητα, ταυτοτητες, πορτοφολι.

Taurus καλα τα λες για το μαυρο χρημα αλλα νομιζω οτι μιλας ουτοπικα. Το μαυρο χρημα παιζει σε ολες τις χωρες του κοσμου και παντα και παντου, εμπλεκεται η μαφια της πορνειας με την αστυνομια. Προφανως τωρα που κοβονται οι μισθοι των ενστολων, το " χαρατσι " στα λαδοτριβεια ανεβαινει και οι εφοδοι ειναι προειδοποιητικες βολες απο την αστυνομια προς τους ιδιοκτητες.
Αυτο σκεφτομαι εγω με το φτωχο μου μυαλο. Δυσκολο να τους επιασε ολους ξαφνικα η Αρετη.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Γι'αυτο πρεπει να παιρνουμε μαζι μας στο ντους κινητα, ταυτοτητες, πορτοφολι.

Taurus καλα τα λες για το μαυρο χρημα αλλα νομιζω οτι μιλας ουτοπικα. Το μαυρο χρημα παιζει σε ολες τις χωρες του κοσμου και παντα και παντου, εμπλεκεται η μαφια της πορνειας με την αστυνομια. Προφανως τωρα που κοβονται οι μισθοι των ενστολων, το " χαρατσι " στα λαδοτριβεια ανεβαινει και οι εφοδοι ειναι προειδοποιητικες βολες απο την αστυνομια προς τους ιδιοκτητες.
Αυτο σκεφτομαι εγω με το φτωχο μου μυαλο. Δυσκολο να τους επιασε ολους ξαφνικα η Αρετη.
Και βέβαια πάιζει παντού και θα παίζει ακόμα και αν νομιμοποιηθεί η πρνεία.Όχι όμως σε τέτοιο βαθμό.Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εκπορνεύονται δεκάδες χιλιάδες άτομα ,εκτων οποιων ζήτημα να φορολογείται το 10%..Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν αν υπάρχουν λεφτά..Επιτέλους σε αυτή τη χώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την ψευτοχριστιανική ηθική μας και να αντιμετωπισουμε την πορνεία στην πραγματική της διάσταση.Ένα επάγγελμα.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Οταν κατι ειναι απαγορευμενο ειναι και πιο ακριβο.
Μεγαλυτερη τιμη = μεγαλυτερη πιττα να μοιραστει αναμεσα στους νταβαδες και την αστυνομια. Το μαυρο χρημα ειναι γλυκο.
Επισης, μιας και ζουμε σε μια ψευτοσυντηρητικη κοινωνια (οπου μας βολευει ειμαστε χριστιανοι, οπου δε μας βολευει ειμαστε ανοιχτομυαλοι και το αναποδο), η χριστιανικη "ηθικη" βολευει στη διατηρηση της πορνειας στην παρανομια.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Και βέβαια πάιζει παντού και θα παίζει ακόμα και αν νομιμοποιηθεί η πρνεία.Όχι όμως σε τέτοιο βαθμό.Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εκπορνεύονται δεκάδες χιλιάδες άτομα ,εκτων οποιων ζήτημα να φορολογείται το 10%..Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν αν υπάρχουν λεφτά..Επιτέλους σε αυτή τη χώρα πρέπει να ξεπεράσουμε την ψευτοχριστιανική ηθική μας και να αντιμετωπισουμε την πορνεία στην πραγματική της διάσταση.Ένα επάγγελμα.Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο!

Πολύ βαζεις όταν λες 10%. Ποιες φορολογούνται; Οι δηλωμένες μόνο. Και πόσες είναι αυτές;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
που τη βλεπετε τη πορνεια ? Ενα μασαζακι κανουμε  :think:

Stories