Δηλαδή για να ξανααπολαύσουμε τη Βερόνικα αν αληθεύουν αυτά που γράφτηκαν στις μασαζοπαπαρολογίες, πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει αυτός ο έρωτας να περάσουν και 20 ημέρες να συνέλθει από τη μετωπική από τον ....αρραβωνιαστικό της και μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 220K
- Tagged users Καμία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.721
- Πόντοι
- 46.232
όχι αν την δοκίμαζα θα το ξέρατε....έκανα επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι και την είδα....Η Λίζα είναι κάπως έτσι. Την δοκίμασες ή κρίνεις από το σαλονάρισμα μόνον; Την πήρα τις προάλλες και μιας και την ανέφερες θα γράψω και μια κριτική να υπάρχει. Είναι 100% 20+.
ωραίο ζυμαράκι.
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα σημερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
δουλευουν και ρουμανες στο Αλβανικο Ινστιτουτο Pasteur ;Επισκεψη σημερα...οι ιδιες κοπελες
ναταλι,λαουρα,ευα,τζενη και ενα πιπινι απο ρουμανια
η λιζα 20 χρονων(εγω την εκανα για 15)ξανθουλα κοντη λεπτη
ωραιο κορμακι με μεσαιο βυζι,,το καλο ή κακο αναλογα οτι
μιλαει μονο ρουμανικα κ ιταλικα....
Επισκεψη σημερα...οι ιδιες κοπελες
ναταλι,λαουρα,ευα,τζενη και ενα πιπινι απο ρουμανια
η λιζα 20 χρονων(εγω την εκανα για 15)ξανθουλα κοντη λεπτη
ωραιο κορμακι με μεσαιο βυζι,,το καλο ή κακο αναλογα οτι
μιλαει μονο ρουμανικα κ ιταλικα....
υπερτατο μπαζο..
μακρυα..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.721
- Πόντοι
- 46.232
μπάζο εξωτερικά η σε υπηρεσίες......
για δώσε καμιά πληροφορία ή καλύτερα ανέβασε μια κριτική....πάντως σωματικά είναι μια χαρά για υπηρεσίες δεν ξέρω.
για δώσε μας τα φώτα σου.
για δώσε καμιά πληροφορία ή καλύτερα ανέβασε μια κριτική....πάντως σωματικά είναι μια χαρά για υπηρεσίες δεν ξέρω.
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα σημερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-*
Καλημερα σε ολους και σε ολες !!!καλημερα σημερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-*
μπάζο εξωτερικά η σε υπηρεσίες......
οταν βγαλει τα ρουχα τα ξαναλεμε..
πεσμενο βυζι, κωλος χαλαρος, αντιαισθητικο σημαδι απο καψιμο
σε υπηρεσιες..ηθελε κ +20 για ακαποτη..
μασαζ μετριοτατο..
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε Ντίνο, για τα extra που αναφέρεις είναι φάουλ για την κοπέλα και σωστά τα καταγράφεις εφόσον ζήτησε κάτι τέτοιο.
Για τα άλλα όμως μάλλον είσαι κάπως αυστηρός... Άσε το κορίτσι να δουλέψει, σίγουρα δεν είναι καλλονή ή σούπερ ευκαιρία, αλλά σε σχέση με τον μέσο όρο στο χώρο νομίζω πως είναι καλύτερη, άσε που είναι και (δυσεύρετο) νιάτο.
Διώξε τον Σκρουτζ και φόρεσε την μάσκα του Γκαστόνε μέρες που είναι ;)
Για τα άλλα όμως μάλλον είσαι κάπως αυστηρός... Άσε το κορίτσι να δουλέψει, σίγουρα δεν είναι καλλονή ή σούπερ ευκαιρία, αλλά σε σχέση με τον μέσο όρο στο χώρο νομίζω πως είναι καλύτερη, άσε που είναι και (δυσεύρετο) νιάτο.
Διώξε τον Σκρουτζ και φόρεσε την μάσκα του Γκαστόνε μέρες που είναι ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.721
- Πόντοι
- 46.232
tnx....την είχα δει μόνο στο σαλονάρισμα........και με ρούχα, φαινόταν μια χαρά...οταν βγαλει τα ρουχα τα ξαναλεμε..
πεσμενο βυζι, κωλος χαλαρος, αντιαισθητικο σημαδι απο καψιμο
σε υπηρεσιες..ηθελε κ +20 για ακαποτη..
μασαζ μετριοτατο..
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα σιχνομι για ενιμεροση αλα ειχα προβλιμα με υπολογηστη σημερα θα ειμαστε μεχρι 7,30 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε ολες !!! :-* :-* :-*καλημερα σιχνομι για ενιμεροση αλα ειχα προβλιμα με υπολογηστη σημερα θα ειμαστε μεχρι 7,30 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Katerina86
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
καλημερα και χρονια πολα σημερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-* :-* :-*
Ο.Κ !!!καλημερα και χρονια πολα σημερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι αλεκσαντρα τζενι παολα λιζα ναταλι εβα και λαουρα να ειστε ολη καλα. :-* :-* :-* :-* :-*
democrat
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 10
- Πόντοι
- 2.007
Αυτη που μοιαζει με τον Μπερισα με το κοντο ξανθο μαλλι σαν της Κατερινας μην τη ξαναβαλετε στην πορτα παντος... πολυ ξυνιλα και ανακριτικες ερωτησεις που προσωπικα με χαλασανε και εφυγα... The Birdman
Μπερισα, καλο,,,,,,,,,,,,,,,,
Μπερισα, καλο,,,,,,,,,,,,,,,,
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366