Εγώ πάντως που έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν πολύ προσεκτική και όλα με την χρήση προφυλακτικού. Από μέρους μου ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση άλλου είδους χρήση ότι και αν ζήταγε. Αλλά δεν ζήτησε. Τώρα εάν αληθεύουν τα παραπάνω είναι ένα πολύ επικίνδυνο συμβάν και θα πρέπει να λάβει γνώση η Κατερίνα εάν δεν έχει ήδη. Είμαι πολύ καιρό φαν το συγκεκριμένου μαγαζιού και ποτέ δεν είδα κάτι παρόμοιο ούτε παλιότερα ούτε τώρα. Εάν πάντως αρχίζει τέτοιες περιπέτειες, εγώ προσωπικά θα απέχω και συνιστώ το ίδιο και σε άλλους διότι τέτοιες ανεύθυνες πρακτικές μας βάζουν σε κίνδυνο όλους.
Και παρακαλώ πολύ μην αρχίσουν οι ιστορίες με τις ποσότητες αστεριών …. Αξιοπιστίας … κλπ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήμουν ο πρώτος που πόσταρε για την εν λόγω κοπέλα. Και από τότε την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές. Είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι που φέρεται άψογα στο δωμάτιο. Και πάντα με προφυλάξεις… Ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, αλλά ποτέ ρισκάροντας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος είναι βαλτός.
Καρντάσι, Θεσσαλονικιέ ή ότι άλλο είσαι – δεν έχω τίποτε με τους Θεσσαλονικείς και εγώ Βορειοελλαδίτης είμαι – δεν βλέπω να απαντάς σε όσα σου καταλογίζουν. Μάλλον την έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.
Αυτό που δε χωράει το μυαλό μου είναι πώς βαστάει η καρδιά σου να διασύρεις μια κοπέλα που παλεύει με τον τρόπο της να επιβιώσει, σε ένα από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα του κόσμου. Και το κάνει με αξιοπρέπεια, παρότι έρχεται σε επαφή με κάφρους σαν και σένα. Αν την επισκέφθηκες πράγματι… Γιατί κι αυτό παίζει…Ένα είναι σίγουρο. Αυτή η κοπέλα είναι περισσότερο αξιοπρεπής από σένα, γλοιώδες υποκείμενο…
Λυπάμαι που σε αυτό το site υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Είναι νομίζω στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε…