Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ "Executive SPA", Ιουλιανού 51-53

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 219K
  • Tagged users Καμία

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ή λες αληθεια οποτε μαλλον εισαι μαλακας με την καλη εννοια
ή λες ψεμματα για να πληξεις το μαγαζι οποτε μαλλον εισαι μαλακας με την κακη εννοια
συγνωμη για τους χαρακτηρισμους αλλα στην περιπτωση που περιγραφεις τι αλλο να πω...
για να ειμαστε και δικαιοι... υπαρχει και η τριτη περιπτωση... indirect self promotion...
απο αυριο ολοι οι ακαποτακηδες του λεκανοπεδιου ουρα για Ιουλιανου...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παντως η Βερονικα εχει 5 κριτικες που αναφερουν οτι ακομα και η πιπα εγινε με προφυλαξεις...
οποτε... μαλακιες...

saikgr

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως που έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν πολύ προσεκτική και όλα με την χρήση προφυλακτικού. Από μέρους μου ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση άλλου είδους χρήση ότι και αν ζήταγε. Αλλά δεν ζήτησε. Τώρα εάν αληθεύουν τα παραπάνω είναι ένα πολύ επικίνδυνο συμβάν και θα πρέπει να λάβει γνώση η Κατερίνα εάν δεν έχει ήδη. Είμαι πολύ καιρό φαν το συγκεκριμένου μαγαζιού και ποτέ δεν είδα κάτι παρόμοιο ούτε παλιότερα ούτε τώρα. Εάν πάντως αρχίζει τέτοιες περιπέτειες, εγώ προσωπικά θα απέχω και συνιστώ το ίδιο και σε άλλους διότι τέτοιες ανεύθυνες πρακτικές μας βάζουν σε κίνδυνο όλους.
Και παρακαλώ πολύ μην αρχίσουν οι ιστορίες με τις ποσότητες αστεριών …. Αξιοπιστίας … κλπ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αμ' τούτος εδώ....?

Το συγκεκριμενο μαγαζι πλεον εχει πεσει παρα πολυ απο αποψη εμφανισης κοριτσιων αλλα και απο υπηρεσιες.Πρεπει να επιστρεψουν οι παλιες κοπελες ιδιως η Αννουλα και η Λιζα που ειχαν και τους περισσοτερους πελατες.Αλλιως το βλεπω να κλεινει το μαγαζακι.

1 post όλο κι΄όλο και το έγραψε την ημέρα που έκανε εγγραφή.

Περίληψη - funda103

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: funda103
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: 02/11/12, 20:08
Τελευταία σύνδεση: 02/11/12, 20:08

Η πίτα όλο και μικραίνει και η ευγενής άμιλλα δίδει τη θέση της σε ανελέητο ανταγωνισμό με χτυπήματα πολλές φορές κάτω από τη μέση. :rolleyes:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κάθεστε και ασχολείστε με ιστορίες που δεν θα τις πίστευε ουτε 5χρονο παιδί.....θα πω το εξης και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε....
Η ακατάσχετη μπουρδολογία,οι φανταστικές ιστορίες και το προμοτάρισμα που γίνεται με εντελώς άγαρμπο τρόπο σε πολλά threads του χωρου των μασαζ,έχει πείσει κάποιους οτι έχουν να κάνουν με κρετίνους....οτι η πλειοψηφία των μελών του φόρουμ είναι άτομα με χαμηλή νοημοσύνη και τόσο ευκολόπιστα που μπορεί ο οποιοσδήποτε να τους παραμυθιάσει....αποδείξτε τους λοιπόν ότι κάνουν λάθος,με τον μόνο τρόπο που έχει αποτέλεσμα : αγνοήστε τους! πλήρης αδιαφορία...
Θα πω και κάτι ακόμα....η δική μου εμπειρία λέει ότι κανένα μαγαζί και καμμία κοπέλλα δεν ωφελήθηκε η αντίστοιχα δεν βλάφτηκε μακροπρόθεσμα απο ψεύτικες κριτικές η πληροφορίες....οι φούσκες ξεφούσκωσαν γρήγορα και αντίστοιχα τα σωστά μαγαζιά και οι σωστές κοπέλλες εξακολουθούν και δουλευουν καλά....

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη Ιουλιανού 53. Βερόνικα, εξαιτίας των κριτικών.
Ρε καρντάσια, για πείτε μου, γιατί θα τρελαθώ!!! Με γούσταρε στ’ αλήθεια ή αυτή είναι η τακτική της για να δημιουργήσει πελατεία? Μήπως και σε σας συνέβη το ίδιο? Γιατί αν είναι έτσι, τα πράγματα είναι επικίνδυνα και αυτή η κοπέλα είναι ναρκοπέδιο!!!
Μου πήρε πίπα ξεκάπωτη και μετά ήθελε να μπω μέσα της χωρίς προφύλαξη!!! Και να χύσω μέσα της!!! Το εκμεταλλεύτηκα, αλλά μετά το σκυλομετάνιωσα.!!!
Μήπως οι καλές κριτικές προκύπτουν από αυτού του είδους τη συμπεριφορά? Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Συγγνώμη αν δημιουργώ αναστάτωση αλλά ψιλοσοκαρίστηκα (παρότι ενέδωσα).

Τελικά πρέπει να είσαι ωραίος άντρας και να σε γούσταρε γιατί εμένα και τις δύο φορές που την πήρα ούτε πίπα ακάπωτη δεν μου πήρε αν και το ζήτησα για την πίπα. Φταίει ο Θεός που δεν με έκανε όμορφο και σεξουλιάρη σαν εσένα. Μπορεί βέβαια και να έπαιξε ρόλο το ότι ήρθες από Θεσσαλονίκη. Να δεις ότι μάλλον αυτό την καύλωσε και σου ζήτησε να την πηδήξεις ακάπωτα για να το ευχαριστηθεί. Τώρα βέβαια το ότι έχεις 12 πόστ εκ των οποίων τα 11 είναι τις τρείς τελευταίες ημέρες όταν και ζήταγες πληροφορίες αν τα κάνουν όλα στο συγκεκριμένο μαγαζί μικρή σημασία έχει.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
σε ειδε ωραιο παιδι... ειναι στις μερες της, το ωαρια της ειναι ετοιμα για γονιμοποιηση γι' αυτο... ειπε να τεκνοποιησετε μαζι...
αντε καλοριζικο τι ονομα θα το βγαλετε?
εγω προσωπικα στο χυσιμο θα επαιρνα και κωλο ακαποτα για να αποφυγω ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες...
περα απ την πλακα...
ή λες αληθεια οποτε μαλλον εισαι μαλακας με την καλη εννοια
ή λες ψεμματα για να πληξεις το μαγαζι οποτε μαλλον εισαι μαλακας με την κακη εννοια
συγνωμη για τους χαρακτηρισμους αλλα στην περιπτωση που περιγραφεις τι αλλο να πω...

Και μόλις γεννήσει θα αναζητήσει το μπαμπά. Θα τον βρει από το Ηλεκτρονικό έγκλημα της ασφάλειας αφού είναι εύκολο να τον ταυτοποιήσουν μιας και θα έχει έννομο συμφέρον, θα του κάνουν τεστ DNA και θα βρεθεί με ένα χαρωπό μωράκι.
Πάντως καρντάσι εγώ πριν κανένα μήνα που βρέθηκα εκεί, όλα με προφύλαξη.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
:Οταν λες απολα τι εννοεις?

Ηθελε και εξηγήσεις για να σκεφτεί αν θα ενδόσει. Δεν μας είπε μόνο πόσα ευρώ πρότεινε στην κοπέλα για να ενδόσει εκείνη. Και καλά αυτή είναι νέα και έχει δουλειά και μπορεί και να μην ενέδωσε. Ενα μιλφ όμως που μπορεί να έχει δύο μέρες να κάνει σεφτέ αν ενδόσει???????
geohead = κίνδυνος θάνατος.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εν-δωσει μηπως το μπερδεψες με την δοση... α ρε τροικα τι μας εκανες...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ολη αυτη η μαλακια παντως που εχει πεσει μεταξυ των μαγαζιων με τα δηθεν καρφωματα, τα ψευτικα προμοσιον απο εντεταλμενους συγγραφεις που δυστυχως εχουν βουτηξει τον πουτσο τους μονο στο μελανι της προπαγανδιστικης πενας τους και οχι στα μουνακια και κωλαρακια των κοριτσιων... ολη αυτη η παραπληροφορηση... το μονο αποτελεσμα που θα εχει, ειναι κατι χαμενοι σαν κι εμενα, να σπαταλανε χρονο και αραδες εδω μεσα...
Αν οι μαγαζατορες ειχαν κουκουτσι μυαλο θα κατεβαζανε τις τιμες κι αλλο π.χ. στο 50ρικο το 45λεπτο και αμεσως θα ειχαν αποτελεσματα... εχουμε δει αλλωστε καποιες τετοιες κινησεις που αποδιδουν πραγματικα και γι'αυτους αλλα και για μας τους πελατες...
αλλα που μυαλο...

Katerina86

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2012
Like
14
Πόντοι
1
καλημερα σιμερα θα ειμαστε μεχρι 9 το βραδυ οι τζενι ναταλι εβα βερονικα λαουρα κατερινα να ειστε ολη καλα :-* :-* :-* :-*

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Με δεδομένο ότι το ποστ είναι χρήστη των 12ποστ ....
μερικές φορές δεν έχει σημασία είναι  αριθμός τον ποστ....
αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να καταγγέλλοντε...
τα μαγαζιά θέλω να πιστεύω ότι όταν έχουν υποψίες για κάποιες από τις κοπέλες τους  επιλαμβάνονται τον θεμάτος.....βέβαια επειδή στο δωμάτιο βρίσκονται συνήθως ένας πελάτης και μια κοπέλα δεν βγαίνουν
όλα στη φόρα........αν είναι σωστός ο πελάτης θα πρέπει να βάλει ψύλλους στα αφτιά κάποιον να ψαχτούν...αλλά δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί που επιδιώκουν τέτοιες συνευρέσεις και όχι μόνο αυτό...μετά βγαίνουν και
ποστάρουν ερώτηση που χάθηκε η τάδε(ενω την έχει διώξει το μαγαζί)και κάνουν διαπιστώσεις του τύπου...απο τότε που έφυγε η τάδε έπεσε η δουλέια του μαγαζιού....
ΠΡΟΣΟΧΗ θέλει απο όλους.    

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως που έχω βρεθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν πολύ προσεκτική και όλα με την χρήση προφυλακτικού. Από μέρους μου ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση άλλου είδους χρήση ότι και αν ζήταγε. Αλλά δεν ζήτησε. Τώρα εάν αληθεύουν τα παραπάνω είναι ένα πολύ επικίνδυνο συμβάν και θα πρέπει να λάβει γνώση η Κατερίνα εάν δεν έχει ήδη. Είμαι πολύ καιρό φαν το συγκεκριμένου μαγαζιού και ποτέ δεν είδα κάτι παρόμοιο ούτε παλιότερα ούτε τώρα. Εάν πάντως αρχίζει τέτοιες περιπέτειες, εγώ προσωπικά θα απέχω και συνιστώ το ίδιο και σε άλλους διότι τέτοιες ανεύθυνες πρακτικές μας βάζουν σε κίνδυνο όλους.
Και παρακαλώ πολύ μην αρχίσουν οι ιστορίες με τις ποσότητες αστεριών …. Αξιοπιστίας … κλπ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήμουν ο πρώτος που πόσταρε για την εν λόγω κοπέλα. Και από τότε την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές. Είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι που φέρεται άψογα στο δωμάτιο. Και πάντα με προφυλάξεις… Ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, αλλά ποτέ ρισκάροντας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος είναι βαλτός.

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ρε καρντάσια, για πείτε μου, γιατί θα τρελαθώ!!! Με γούσταρε στ’ αλήθεια ή αυτή είναι η τακτική της για να δημιουργήσει πελατεία? Μήπως και σε σας συνέβη το ίδιο? Γιατί αν είναι έτσι, τα πράγματα είναι επικίνδυνα και αυτή η κοπέλα είναι ναρκοπέδιο!!!
Μου πήρε πίπα ξεκάπωτη και μετά ήθελε να μπω μέσα της χωρίς προφύλαξη!!! Και να χύσω μέσα της!!! Το εκμεταλλεύτηκα, αλλά μετά το σκυλομετάνιωσα.!!!
Μήπως οι καλές κριτικές προκύπτουν από αυτού του είδους τη συμπεριφορά? Νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Καρντάσι, Θεσσαλονικιέ ή ότι άλλο είσαι – δεν έχω τίποτε με τους Θεσσαλονικείς και εγώ Βορειοελλαδίτης είμαι – δεν βλέπω να απαντάς σε όσα σου καταλογίζουν. Μάλλον την έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.
Αυτό που δε χωράει το μυαλό μου είναι πώς βαστάει η καρδιά σου να διασύρεις μια κοπέλα που παλεύει με τον τρόπο της να επιβιώσει, σε ένα από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα του κόσμου. Και το κάνει με αξιοπρέπεια, παρότι έρχεται σε επαφή με κάφρους σαν και σένα. Αν την επισκέφθηκες πράγματι… Γιατί κι αυτό παίζει…Ένα είναι σίγουρο. Αυτή η κοπέλα είναι περισσότερο αξιοπρεπής από σένα, γλοιώδες υποκείμενο…
Λυπάμαι που σε αυτό το site υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Είναι νομίζω στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε…

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Και καλα............εσυ το δεχτηκεs???
Και τσαμπα να ηταν........δεν σκεφτεσαι εσυ  εσενα??

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σχετικά με τα ακαποτα δεν το έχω κάνει ποτε (και ούτε πρόκειται) αλλα απ ότι ξέρω δεν θα έπεφτα και από τα σύννεφα και αλήθεια να λέει ο τύπος...
σιγά την είδηση!!
εδώ οι μισές ελληνίδες γαμιούνται kathe mera apo to gimnasio ασύστολα χωρίς καποτά...
so what λοιπόν ?
mia poutana mas peirakse ? :2funny: :2funny: :2funny:

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ήμουν ο πρώτος που πόσταρε για την εν λόγω κοπέλα. Και από τότε την έχω επισκεφθεί αρκετές φορές. Είναι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι που φέρεται άψογα στο δωμάτιο. Και πάντα με προφυλάξεις… Ενδιαφέρεται να σε ικανοποιήσει, αλλά ποτέ ρισκάροντας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος είναι βαλτός.

Καρντάσι, Θεσσαλονικιέ ή ότι άλλο είσαι – δεν έχω τίποτε με τους Θεσσαλονικείς και εγώ Βορειοελλαδίτης είμαι – δεν βλέπω να απαντάς σε όσα σου καταλογίζουν. Μάλλον την έχεις χεσμένη τη φωλιά σου.
Αυτό που δε χωράει το μυαλό μου είναι πώς βαστάει η καρδιά σου να διασύρεις μια κοπέλα που παλεύει με τον τρόπο της να επιβιώσει, σε ένα από τα πιο δύσκολα επαγγέλματα του κόσμου. Και το κάνει με αξιοπρέπεια, παρότι έρχεται σε επαφή με κάφρους σαν και σένα. Αν την επισκέφθηκες πράγματι… Γιατί κι αυτό παίζει…Ένα είναι σίγουρο. Αυτή η κοπέλα είναι περισσότερο αξιοπρεπής από σένα, γλοιώδες υποκείμενο…
Λυπάμαι που σε αυτό το site υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Είναι νομίζω στο χέρι μας να τα αντιμετωπίσουμε…

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Δεν ξέρω αν ο Θεσσαλονικιός φίλος είναι αξιόπιστος ή όχι. Το γεγονός είναι ασχέτως τι κάνει η κοπέλα, κοιτάξτε τι κάνετε εσείς! Πάντα προφύλαξη! Γιατί η πραγματικότητα είναι ότι πολλές μα πάρα πολλές κοπέλες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμες να κάνουν ακάποτο. Και δεν εννοώ για επιπλέον χρήματα, αυτές κάνουν μπαμ εύκολα. Θα τύχει έστω μια στις 100 φορές ίσως, πολλές γιατί έτσι τους ήρθε εκείνη η στιγμή, άλλες γιατί έχουν γνωριστεί με έναν πελάτη και νιώθουν ασφάλεια κλπ. Μιλάμε για γυναίκες υπεράνω υποψίας που πολλοί εδώ μέσα γράφουν "πολύ καθαρή, πολύ προσεκτική κλπ"! Για αυτό αν δεν προσέξετε εσείς το πουλί σας μην περιμένετε να το προσέξει η άλλη...

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ βρώμικο το παιχνίδι που παίζεται ανάμεσα σε αυτά τα μαγαζιά!!! Βερόνικα, σε υποστηρίζω και παραμένω πελάτης σου!!! Είδαν ότι έχεις πέραση και πήγαν να σε φάνε!!! Μουνόπανα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom