Δημητράκη,
θα προσπαθήσω να παραμείνω ήρεμος.
Η ΣΚΠ είναι μια ασθένεια που δεν περιγράφεται σε 100 πόστ, που δεν έχω και την διάθεση να τα κάνω.
Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο ρώτα. Μην γράφεις όμως αηδίες που άκουσες απο φίλους γιατρούς και λοιπούς μαλάκες, στους οποίους συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ.
Κανείς δεν ξέρει απο τι προκαλείται, πότε "ξεκινάει" αλλά και ποιά θα είναι η πορεία της.
Φάρμακο, όπως η Ιντερφερόνη β-1Α, που να την θεραπεύει 100% δεν υπάρχει, ούτε φαίνεται πως θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον. Απλά καθυστερούν την όποια εξέλιξη της.
Για να γίνει μια διάγνωση ΣΚΠ πρέπει να γίνουν κλινικές εξετάσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται απαραίτητα και MRI, που πρέπει να καταλλήξουν σε ειδικό [size=40pt]νευρολόγο[/size] για να κάνει την διάγνωση.
Τέλος οι αυτοάνοσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης και της ΣΚΠ, τελευταία φαίνονται οτι παρουσιάζουν έξαρση..............έτσι νομίζεις.
Δυστυχώς τώρα τελευταία εμφανίστηκαν τα MRI που είναι στην ουσία το απόλυτο εργαλείο για να γίνει μια διάγνωση για αυτοάνοση ασθένεια. Καλές οι εξετάσεις αλλά χωρίς την μαγνητική τομογραφία δεν.....
Τόσο απλά σου εξηγώ γιατί είναι παντελώς άκυρο το θρέντ που άνοιξες και το οτι έγραψες μαλακίες για την ΣΚΠ. Για την επιληψία δεν έχω ιδέα, δεν σχολιάζω.