hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
Στο στάρ φωτογραφήθηκε το φυλής 40
αν ειναι ρουμανες καλα τους κανανε,αν κ μαλλον τα λεφτα τους φαγανε κ τ αλα τα σκεφτηκαν μονες τουςΣτο στάρ φωτογραφήθηκε το φυλής 40
Πολύ πιθανό σαν περίπτωση,οι ρουμάνες είναι εκδικητικές σαν άτομαΜούφες, απλά όταν στραβώνει η πόρνη που της τρώνε λεφτά μερικές φορές οι νταβάδες κτλ. τους τραβάει μια καταγγελία ότι την εκδίδουν.
Για αυτήν ούτε γάτα ούτε ζημιά και οι υπόλοιποι στην ψειρού. Ετσι για να μάθουν.
Όπως και να έχει η σωματεμπορία είναι σοβαρό αδίκημα.Μονο το Καλαρασι η μεγαλύτερη πουταμομανα της ευρωπης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας στον αγοραιο. Μόνο η Ρουμανία όλης της Ευρώπης. Υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά από γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους στον αγοραιο που κανένας νταβας δε παίζει το κεφάλι του. Συνήθως αυτές οι καταγγελίες ειναι ρεβανσισμοι λόγο οικονομικών διαφόρων ή εκδίκηση σε κάποιον νταβα- γκομενο. Οπότε Κλάιν ον δε Λάιν κατ εμένα.
τυπε που το ξερεις εσυ για την υπερπροσφορα αυτη?Μονο το Καλαρασι η μεγαλύτερη πουταμομανα της ευρωπης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας στον αγοραιο. Μόνο η Ρουμανία όλης της Ευρώπης. Υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά από γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους στον αγοραιο που κανένας νταβας δε παίζει το κεφάλι του. Συνήθως αυτές οι καταγγελίες ειναι ρεβανσισμοι λόγο οικονομικών διαφόρων ή εκδίκηση σε κάποιον νταβα- γκομενο. Οπότε Κλάιν ον δε Λάιν κατ εμένα.
Όπως και να έχει η σωματεμπορία είναι σοβαρό αδίκημα.
τυπε που το ξερεις εσυ για την υπερπροσφορα αυτη?
για να το βρει κανεις πρεπει να σκεφθει λογικα ποιες ρουμανες απο φυλης εξαφανισθηκαν κοντα στην αλλαγη του χρονου? εχει κανεις ιδεα?
Μονο το Καλαρασι η μεγαλύτερη πουταμομανα της ευρωπης μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της Ελλάδας στον αγοραιο. Μόνο η Ρουμανία όλης της Ευρώπης. Υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά από γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τη τύχη τους στον αγοραιο που κανένας νταβας δε παίζει το κεφάλι του. Συνήθως αυτές οι καταγγελίες ειναι ρεβανσισμοι λόγο οικονομικών διαφόρων ή εκδίκηση σε κάποιον νταβα- γκομενο. Οπότε Κλάιν ον δε Λάιν κατ εμένα.
Γιατί η Ρουμανία και ειδικά το Καλαράσι? Είναι κάτι ιδιαίτερο εκεί?
Ψήνεσαι για ταξιδάκι τύπε
Δεν εχω κάτι στο πρόγραμμα. Ξέρεις κάτι για την περιοχή αν προκύψει? Μούέκανε εντύπωση γιατί η συγκεκριμένη περιοχή.
Μπα, αλλά καιρό το ψήνω με έναν συμπουρδελιάρη για ρομαντικο τουρ σε χώρες που γάμησε ο κομμουνισμός
[/quote
Πρώην Γιουκοσλαβικές δημοκρατίες δενπαίζει κάτι σπουδαίο. Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία , Ρωσία,νιμόζω έχειενδιαφέρον.
Μπα, αλλά καιρό το ψήνω με έναν συμπουρδελιάρη για ρομαντικο τουρ σε χώρες που γάμησε ο κομμουνισμός
Πρώην Γιουκοσλαβικές δημοκρατίες δενπαίζει κάτι σπουδαίο. Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία , Ρωσία,νιμόζω έχειενδιαφέρον.
Ενας φίλος ανεβαίνει συχνά Σερβία και λέει ότι ανελέητα.
Για να πηγαίνει συνέχεια, έστω τα μισά που λέει πρέπει να είναι αλήθεια