Νέα

Έξαλλο τριήμερο! Δώστε info.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madoka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 398
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.706
Πόντοι
12.756
Αυτό το κακό να παρατονίζω πέντε χρόνια εδώ μέσα δεν το έχω διορθώσει.....πφφφφ!!!!!

Ουτε τα τσιμπουκια που παιρνεις διορθωσες , πολλοι πελατες σου κανουν παραπονα για δοντακι ....να το κοιταξεις γιατι ειναι δυσκολοι καιροι για σας  :2on1:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω?

ΜΟΝΟ C  :)

ερωτησουλα.

#include<stdio.h>

int main(void)
{

int arr[5] = {1,2,3,4,5};
int *p = &arr[0] , *q = &arr[2];

printf("%d" , q-p);

return 0;
}

Τι εκτυπωνει η printf και γιατι?

Μαλακίες εκτυπώνει, γιατί έχει p-q που είναι δείκτες και το περιεχόμενο δείκτη είναι διεύθυνση μνήμης. (&arr[0] κ &arr[2];)
Έπρεπε να λέει *p-*q για να έχει αποτέλεσμα 2.
Ok;  :birdman:

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακίες εκτυπώνει, γιατί έχει p-q που είναι δείκτες και το περιεχόμενο δείκτη είναι διεύθυνση μνήμης. (&arr[0] κ &arr[2];)
Έπρεπε να λέει *p-*q για να έχει αποτέλεσμα 2.
Ok;  :birdman:

Το ΄τρεξα και βγάζει 2 τελικά.  :rolleyes: ΑΑΑΑΑΑ, για άλλο λόγο όμως βγάζει 2 επειδή οι θέσεις μνήμης έχουν απόσταση 2. Είναι 0,1,2.  :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εγω?

ΜΟΝΟ C  :)

ερωτησουλα.

#include<stdio.h>

int main(void)
{

int arr[5] = {1,2,3,4,5};
int *p = &arr[0] , *q = &arr[2];

printf("%d" , q-p);

return 0;
}

Τι εκτυπωνει η printf και γιατι?

Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με βροχους και δομές

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ΄τρεξα και βγάζει 2 τελικά.  :rolleyes: ΑΑΑΑΑΑ, για άλλο λόγο βγάζει 2 επειδή οι θέσεις μνήμης έχουν απόσταση 2. Είναι 0,1,2.  :rolleyes:

Ακριβως. Αυτη ειναι η αποδεκτή απαντηση. Το αποτελεσμα ειναι 2 διοτι η αριθμητικη δυο δεικτων που δειχνουν στον ιδιο πίνακα δινει την αποσταση τους σε στοιχεια πινακα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με βροχους και δομές

Μπορω να σου βάλω λιστες. Θέλεις? ειπες με δομες και βροχους και αμα βαλουμε και δεικτες μεσα στις δομες μια καλη εφαρμογη ειναι οι λιστες.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με [size=15pt]βροχους[/size] και δομές
jMcI6zk.png

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ακριβως. Αυτη ειναι η αποδεκτή απαντηση. Το αποτελεσμα ειναι 2 διοτι η αριθμητικη δυο δεικτων που δειχνουν στον ιδιο πίνακα δινει την αποσταση τους σε στοιχεια πινακα.

Και η πρώτη αποδεκτή ήταν, απλά ήταν με την πρώτη ματιά για να απαντήσω γρήγορα και να κάνω το κομμάτι μου. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και η πρώτη αποδεκτή ήταν, απλά ήταν με την πρώτη ματιά για να απαντήσω γρήγορα και να κάνω το κομμάτι μου. :P

Η πρωτη ηταν σαχλαμάρα. Μην σε τρωει ο κωλος σου δεν υπηρχε αυτο που απαντησες  :P

OP
OP
madoka

madoka

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Βάλτε ό,τι θέλετε, αλλά έχω να κάνω και Java, ε;  :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εξαλο τριήμερο για κομπιουτεράδες