gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ποιος την γαμαει κι αυτην;H apple
ποιος την γαμαει κι αυτην;H apple
Ρε μαλάκα σοβαρά μιλάω,ξεκίνησα Αγγλίκα και Ισπανίκα επειδή ήταν προσφορά.
Για φέτος δεν προλαβαίνω από του χρόνου θα σε πάρω να μου μάθεις!!!!!να μαθεις και οθωμανικα
να μαθεις και οθωμανικαΡε μαλάκα σοβαρά μιλάω,ξεκίνησα Αγγλίκα και Ισπανίκα επειδή ήταν προσφορά.
Αυτό το κακό να παρατονίζω πέντε χρόνια εδώ μέσα δεν το έχω διορθώσει.....πφφφφ!!!!!Αυτη ποια γλωσσα ειναι ? αυτη που μιλανε τα σπαστΙΚΑ σαν και εσενα ?
Αυτό το κακό να παρατονίζω πέντε χρόνια εδώ μέσα δεν το έχω διορθώσει.....πφφφφ!!!!!
μονο αυτο να ταν.....Αυτό το κακό να παρατονίζω πέντε χρόνια εδώ μέσα δεν το έχω διορθώσει.....πφφφφ!!!!!
εγω?
ΜΟΝΟ C
ερωτησουλα.
#include<stdio.h>
int main(void)
{
int arr[5] = {1,2,3,4,5};
int *p = &arr[0] , *q = &arr[2];
printf("%d" , q-p);
return 0;
}
Τι εκτυπωνει η printf και γιατι?
Δώσε πόνο ...μονο αυτο να ταν.....
αρχίδιαΔώσε πόνο ...
Μαλακίες εκτυπώνει, γιατί έχει p-q που είναι δείκτες και το περιεχόμενο δείκτη είναι διεύθυνση μνήμης. (&arr[0] κ &arr[2];)
Έπρεπε να λέει *p-*q για να έχει αποτέλεσμα 2.
Ok;
αρχίδια
εγω?
ΜΟΝΟ C
ερωτησουλα.
#include<stdio.h>
int main(void)
{
int arr[5] = {1,2,3,4,5};
int *p = &arr[0] , *q = &arr[2];
printf("%d" , q-p);
return 0;
}
Τι εκτυπωνει η printf και γιατι?
Το ΄τρεξα και βγάζει 2 τελικά. ΑΑΑΑΑΑ, για άλλο λόγο βγάζει 2 επειδή οι θέσεις μνήμης έχουν απόσταση 2. Είναι 0,1,2.
Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με βροχους και δομές
Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με [size=15pt]βροχους[/size] και δομές
Ακριβως. Αυτη ειναι η αποδεκτή απαντηση. Το αποτελεσμα ειναι 2 διοτι η αριθμητικη δυο δεικτων που δειχνουν στον ιδιο πίνακα δινει την αποσταση τους σε στοιχεια πινακα.
Και η πρώτη αποδεκτή ήταν, απλά ήταν με την πρώτη ματιά για να απαντήσω γρήγορα και να κάνω το κομμάτι μου.
Αυτά τα κάναμε στο πρώτο έτος για να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τους δείκτες απ' τις μεταβλήτές, βάλε κάτι πιο δύσκολο με βροχους και δομές