You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Εξαφάνιση» 29χρονης Γαλλίδας στην (πού αλλού;) Κρήτη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.090
- Πόντοι
- 26.141
Αν τύχει κ πας Ισλανδία κ κανείς τον κύκλο του νησιού παντού κοιμάσαι ξεκλείδωτα κ σχεδόν άφηνα το αμάξι ανοικτόΜε τίποτα πλέον. Μόνο σε καμμιά Ισλανδία - Γροιλανδία που κατοικούνται από ανθρώπους και δεν έχουν ορκ.
Μοναδικό συναίσθημα
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
Αν τύχει κ πας Ισλανδία κ κανείς τον κύκλο του νησιού παντού κοιμάσαι ξεκλείδωτα κ σχεδόν άφηνα το αμάξι ανοικτό
Μοναδικό συναίσθημα
Θέλω πολύ και μου ακούγεται λογικό και πολύ όμορφο.
Πριν γίνει η αλλαγή που ανέφερα όλοι έτσι ήταν παντού.
Μετά μπλέξαμε με τους πεινασμένους της ΕΣΣΔ και τους αφροασιάτες.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.090
- Πόντοι
- 26.141
ΣωστάΘέλω πολύ και μου ακούγεται λογικό και πολύ όμορφο.
Κ δεν.αυτα τα ζώα που έρχονται εδώ αλλά οι δικές μας οι κυβερνήσεις που τους μαζεύουν για να έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα μισθούς για το κεφαλαιο
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.729
- Πόντοι
- 2.306
Θέλω πολύ και μου ακούγεται λογικό και πολύ όμορφο.
Εχμ.... 300 χιλιαδες γυφτοι ; Τους ξεχασες αυτους. Τουλαχιστον οι λαθρο δεν ειναι ολοι εγκληματιες.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
Σωστά
Κ δεν.αυτα τα ζώα που έρχονται εδώ αλλά οι δικές μας οι κυβερνήσεις που τους μαζεύουν για να έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα μισθούς για το κεφαλαιο
Σίγουρα. Αυτοί βρίσκουν και έρχονται.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
Εχμ.... 300 χιλιαδες γυφτοι ; Τους ξεχασες αυτους. Τουλαχιστον οι λαθρο δεν ειναι ολοι εγκληματιες.
Πότε ήταν 300,000; Τόσοι είναι τώρα. Και σε συγκεκριμένες περιοχές. Στην δική μου πχ δεν υπήρχαν.
Επίσης επειδή δεν υπήρχε αυτό το γελοίο σύστημα Δικαιοσύνης που προστατεύει τον εγκληματία ήταν πολύ πιο μαζεμένοι, εκτός του ότι σε περίπτωση μαλακίας εκ μέρους τους, δεν προλάβαινε να πάει η αστυνομία αφού είχε λυθεί ήδη το θέμα.
Ο κόσμος δεν ήταν συμβιβασμένος με την παρανομία όπως τώρα ούτε μαλθακός.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.090
- Πόντοι
- 26.141
Επειδή έχω πάει σε χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες πχ Κένυα Αλβανία Αφρικής αραβικές χώρες ,,δε μου φταίνε αυτά τα ζώα κ σίγουρα υπάρχουν κ καλοί σε αυτές τις χώρεςΣίγουρα. Αυτοί βρίσκουν και έρχονται.
Δυστυχώς για αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού οι κυβερνήσεις αυτών στέλνουν τους χειρότερους ενώ οι ψευτοδυτικες κυβερνήσεις τους ανέχονται ώστε να τους χρησιμοποιήσουν οι βιομήχανοι για φτηνό εργατικό δυναμικό ώστε αν πας εσύ να ζητήσεις αύξηση να σου πει ο εργοδότης......δες έξω περιμένω ο χασαν με μισά λεφτα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.599
- Πόντοι
- 12.756
ηδη εδω σε ταβερνες,σουβλατζιδικα,ντελιβερυ οι πακιστανοι ειναι σχεδον πλειοψηφια οπως επισης και στα θερμοκηπια και στα μαζεματαΕπειδή έχω πάει σε χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες πχ Κένυα Αλβανία Αφρικής αραβικές χώρες ,,δε μου φταίνε αυτά τα ζώα κ σίγουρα υπάρχουν κ καλοί σε αυτές τις χώρες
Δυστυχώς για αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού οι κυβερνήσεις αυτών στέλνουν τους χειρότερους ενώ οι ψευτοδυτικες κυβερνήσεις τους ανέχονται ώστε να τους χρησιμοποιήσουν οι βιομήχανοι για φτηνό εργατικό δυναμικό ώστε αν πας εσύ να ζητήσεις αύξηση να σου πει ο εργοδότης......δες έξω περιμένω ο χασαν με μισά λεφτα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.090
- Πόντοι
- 26.141
Αυτοί δουλεύουν για το κεφάλαιο με μισό μισθό αφού έχουν μάθει να ζουν με τις μισές ανάγκες ενός δυτικού κ επίσης δεν πληρώνουν φόρους κ πολλά άλλαηδη εδω σε ταβερνες,σουβλατζιδικα,ντελιβερυ οι πακιστανοι ειναι σχεδον πλειοψηφια οπως επισης και στα θερμοκηπια και στα μαζεματα
Στην ουσία οι ισλαμοπιθηκος είναι ο δούρειος ίππος των πολύ πλούσιων ώστε να έχουν φτηνά χέρια
Οι κυβερνήσεις εξαρτώνται από τους πολύ πλούσιους οπότε κάνουν τα στραβά μάτια στους λαθρο
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.309
- Πόντοι
- 2.586
Γίνεται πολύ άκυρο το νήμα αν και δεν τραβάει ούτως ή άλλως.Επειδή έχω πάει σε χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες πχ Κένυα Αλβανία Αφρικής αραβικές χώρες ,,δε μου φταίνε αυτά τα ζώα κ σίγουρα υπάρχουν κ καλοί σε αυτές τις χώρες
Αυτό που λες είναι μακροπρόθεσμα, πέραν του γενικού συμβιβασμού και της άλωσης του Δυτικού πολιτισμού μέσω της "βίαιης" διαγραφής των ανθρωπιστικών και εργασιακών κεκτημένων από την μνήμη μας.
Ενώ και βιολογικά δεν έχω πειστεί πως δεν υπάρχουν γενετικές διαφορές ως προς την νοημοσύνη.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.616
- Πόντοι
- 6.256
Θα αλλαξουν αυτα,ηδη εδω σε ταβερνες,σουβλατζιδικα,ντελιβερυ οι πακιστανοι ειναι σχεδον πλειοψηφια οπως επισης και στα θερμοκηπια και στα μαζεματα
Το σεπε γινεται ανεξαρτητη αρχη και θα ελεγχει τα παντα,
Δε θα υπαρχει αδηλωτη εργασια λαθρο που δουλευουν κλπ
Θα δουμε αλλη χωρα, δικαιη