Νέα

«Εξαφάνιση» 29χρονης Γαλλίδας στην (πού αλλού;) Κρήτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού βρίσκεται το πτώμα ;

• Σε καποιον γκρεμό

Ψήφοι: 14 42,4%
  • Στο βυθο της θάλασσας

Ψήφοι: 1 3,0%
  • Στο δάσος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Elementary, my dear Watson! Εκει που το πεταξε ο γιδοβοσκός

Ψήφοι: 15 45,5%
  • Δεν υπαρχει πτώμα , ειναι αλλη μια συνωμοσια της κυβερνησης

Ψήφοι: 3 9,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    33

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Πάντως να δούμε τί θα δείξει και η ιατροδικαστική έκθεση και το αν θα αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.090
Πόντοι
26.141
Με τίποτα πλέον. Μόνο σε καμμιά Ισλανδία - Γροιλανδία που κατοικούνται από ανθρώπους και δεν έχουν ορκ.
Αν τύχει κ πας Ισλανδία κ κανείς τον κύκλο του νησιού παντού κοιμάσαι ξεκλείδωτα κ σχεδόν άφηνα το αμάξι ανοικτό
Μοναδικό συναίσθημα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Αν τύχει κ πας Ισλανδία κ κανείς τον κύκλο του νησιού παντού κοιμάσαι ξεκλείδωτα κ σχεδόν άφηνα το αμάξι ανοικτό
Μοναδικό συναίσθημα

Θέλω πολύ και μου ακούγεται λογικό και πολύ όμορφο.

Πριν γίνει η αλλαγή που ανέφερα όλοι έτσι ήταν παντού.

Μετά μπλέξαμε με τους πεινασμένους της ΕΣΣΔ και τους αφροασιάτες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.090
Πόντοι
26.141

Σωστά
Κ δεν.αυτα τα ζώα που έρχονται εδώ αλλά οι δικές μας οι κυβερνήσεις που τους μαζεύουν για να έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα μισθούς για το κεφαλαιο

OP
OP
DayStalker

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.729
Πόντοι
2.306

Εχμ.... 300 χιλιαδες γυφτοι ; Τους ξεχασες αυτους. Τουλαχιστον οι λαθρο δεν ειναι ολοι εγκληματιες.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Σωστά
Κ δεν.αυτα τα ζώα που έρχονται εδώ αλλά οι δικές μας οι κυβερνήσεις που τους μαζεύουν για να έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα μισθούς για το κεφαλαιο

Σίγουρα. Αυτοί βρίσκουν και έρχονται.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Εχμ.... 300 χιλιαδες γυφτοι ; Τους ξεχασες αυτους. Τουλαχιστον οι λαθρο δεν ειναι ολοι εγκληματιες.

Πότε ήταν 300,000; Τόσοι είναι τώρα. Και σε συγκεκριμένες περιοχές. Στην δική μου πχ δεν υπήρχαν.

Επίσης επειδή δεν υπήρχε αυτό το γελοίο σύστημα Δικαιοσύνης που προστατεύει τον εγκληματία ήταν πολύ πιο μαζεμένοι, εκτός του ότι σε περίπτωση μαλακίας εκ μέρους τους, δεν προλάβαινε να πάει η αστυνομία αφού είχε λυθεί ήδη το θέμα.

Ο κόσμος δεν ήταν συμβιβασμένος με την παρανομία όπως τώρα ούτε μαλθακός.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.090
Πόντοι
26.141
Σίγουρα. Αυτοί βρίσκουν και έρχονται.
Επειδή έχω πάει σε χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες πχ Κένυα Αλβανία Αφρικής αραβικές χώρες ,,δε μου φταίνε αυτά τα ζώα κ σίγουρα υπάρχουν κ καλοί σε αυτές τις χώρες
Δυστυχώς για αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού οι κυβερνήσεις αυτών στέλνουν τους χειρότερους ενώ οι ψευτοδυτικες κυβερνήσεις τους ανέχονται ώστε να τους χρησιμοποιήσουν οι βιομήχανοι για φτηνό εργατικό δυναμικό ώστε αν πας εσύ να ζητήσεις αύξηση να σου πει ο εργοδότης......δες έξω περιμένω ο χασαν με μισά λεφτα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.599
Πόντοι
12.756
Επειδή έχω πάει σε χώρες από όπου έρχονται οι μετανάστες πχ Κένυα Αλβανία Αφρικής αραβικές χώρες ,,δε μου φταίνε αυτά τα ζώα κ σίγουρα υπάρχουν κ καλοί σε αυτές τις χώρες
Δυστυχώς για αλλοίωσης του ευρωπαϊκού πληθυσμού οι κυβερνήσεις αυτών στέλνουν τους χειρότερους ενώ οι ψευτοδυτικες κυβερνήσεις τους ανέχονται ώστε να τους χρησιμοποιήσουν οι βιομήχανοι για φτηνό εργατικό δυναμικό ώστε αν πας εσύ να ζητήσεις αύξηση να σου πει ο εργοδότης......δες έξω περιμένω ο χασαν με μισά λεφτα
ηδη εδω σε ταβερνες,σουβλατζιδικα,ντελιβερυ οι πακιστανοι ειναι σχεδον πλειοψηφια οπως επισης και στα θερμοκηπια και στα μαζεματα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
50.090
Πόντοι
26.141
ηδη εδω σε ταβερνες,σουβλατζιδικα,ντελιβερυ οι πακιστανοι ειναι σχεδον πλειοψηφια οπως επισης και στα θερμοκηπια και στα μαζεματα
Αυτοί δουλεύουν για το κεφάλαιο με μισό μισθό αφού έχουν μάθει να ζουν με τις μισές ανάγκες ενός δυτικού κ επίσης δεν πληρώνουν φόρους κ πολλά άλλα

Στην ουσία οι ισλαμοπιθηκος είναι ο δούρειος ίππος των πολύ πλούσιων ώστε να έχουν φτηνά χέρια
Οι κυβερνήσεις εξαρτώνται από τους πολύ πλούσιους οπότε κάνουν τα στραβά μάτια στους λαθρο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.309
Πόντοι
2.586
Γίνεται πολύ άκυρο το νήμα αν και δεν τραβάει ούτως ή άλλως.

Αυτό που λες είναι μακροπρόθεσμα, πέραν του γενικού συμβιβασμού και της άλωσης του Δυτικού πολιτισμού μέσω της "βίαιης" διαγραφής των ανθρωπιστικών και εργασιακών κεκτημένων από την μνήμη μας.

Ενώ και βιολογικά δεν έχω πειστεί πως δεν υπάρχουν γενετικές διαφορές ως προς την νοημοσύνη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.616
Πόντοι
6.256
Θα αλλαξουν αυτα,
Το σεπε γινεται ανεξαρτητη αρχη και θα ελεγχει τα παντα,
Δε θα υπαρχει αδηλωτη εργασια λαθρο που δουλευουν κλπ
Θα δουμε αλλη χωρα, δικαιη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom