You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ewa Sonnet ή Ω ξείν, αγγέλειν Μπουρδελιάρηδες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 864
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ. Του χρονου με την Πολωνια.Οι πληροφοριες μου αυτο λενε
Ωχ και μενα οι πληροφοριες μου λενε οτι θα κατεβει με τη Ρωσια η Αννουλα η Σεμιενοβιτς θα χουμε μεγαλη βυζομαχια...
Συνημμένα
Sοβαρα? Θα γινει χαμος, θα κλαψουν μανουλεςΩχ και μενα οι πληροφοριες μου λενε οτι θα κατεβει με τη Ρωσια η Αννουλα η Σεμιενοβιτς θα χουμε μεγαλη βυζομαχια...
Επισκέπτης
PIRFOROS της Αννουλας ειναι φυσικα?
Φυσικοτατα εχει πει σε συνεντευξη της οτι της κανουν συχνα αυτη την ερωτηση..
Δες και αλλες φωτο εδω ;)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg987029#msg987029]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg987029#msg987029[/url]
Επισκέπτης
Sοβαρα? Θα γινει χαμος, θα κλαψουν μανουλες
Βυζοτιτανομαχια
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γαμάτοςο τίτλος του θέματος και το θέμα φυσικά!!!
Αρχαία Ελλάδα και sex συνδιασμάνα!!!
Υ.Γ.Τρομερή έμπνευσή μπράβο!!!
Θα γινει Ντερμπι .Φυσικοτατα εχει πει σε συνεντευξη της οτι της κανουν συχνα αυτη την ερωτηση..
Δες και αλλες φωτο εδω ;)
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg987029#msg987029]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36487.msg987029#msg987029[/url]
Δεν βλεπω να ξαναβγενει χωρα της Δυτικηε Ευρωπης στην Γιουροβιζιον
Ελα καινουργιε, γινε και εσυ φιλος της Πολωνομουναρας, στηριξε και εσυ το Ευακι μουΓαμάτοςο τίτλος του θέματος και το θέμα φυσικά!!!
Επισκέπτης
Θα γινει Ντερμπι .
Δεν βλεπω να ξαναβγενει χωρα της Δυτικηε Ευρωπης στην Γιουροβιζιον
Ναι και η νικητρια θα βγει με διαφορα στηθους...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
κοιτα www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,38911.0#lastPost]εδώ[/url] και γρηγορα..Paidia - sorry pou grafw me latinika, edw pou eimai den exei ellinika pleon.
Tespa
Egw psifizw Ewa giati einai re seis korotsi apo spiti kai GIA spiti. H alli mou fenetai oti tha mas to kleisei to spiti
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
ελα ελα..
πολυ αργεις..
πολυ αργεις..
Enfo μην εισαι μαρτυριαρης. Ασε να πιστευουν οτι το Ευακι ειναι απροσιτο και μπλαζε. Αλλιως θα πεσουν ολοι μπουλουκι να την παντρεφτουν. Αθελα σου ( ελπιζω ) ΔΥΝΑΜΗΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙPaidia - sorry pou grafw me latinika, edw pou eimai den exei ellinika pleon.
Tespa
Egw psifizw Ewa giati einai re seis korotsi apo spiti kai GIA spiti. H alli mou fenetai oti tha mas to kleisei to spiti
ευχαριστώ άγιε πάτερa
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Enfo μην εισαι μαρτυριαρης. Ασε να πιστευουν οτι το Ευακι ειναι απροσιτο και μπλαζε. Αλλιως θα πεσουν ολοι μπουλουκι να την παντρεφτουν. Αθελα σου ( ελπιζω ) ΔΥΝΑΜΗΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ
Pε φιλε ούτε που το σκέφτηκα
πω πω τι πήγα να κάνω
Όλοι όμως ξέρουν ότι Ewa = stabit και τούμπαλιν
Και ότι θα διαφυλάξουμε αυτή την εξίσωση μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος μας