Σονετιστης. Τα εχει και τα δυοΤελικά εσύ τι είσαι περισσότερο Πολωνεζολάγνος ή Βυζολάγνος; ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ewa Sonnet ή Ω ξείν, αγγέλειν Μπουρδελιάρηδες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 864
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και εγω δεν θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα νομιζω οτι ο ρωσομουναρος σου μοιαζει λιγο με την Καραβατου(καπως ετσι) απο το Κους κουςΔεν ξέρω αν σας χαλάω το thread αλλά υπάρχει και το αντίπαλο δέος σε ρωσική έκδοση... Anna Semenovich τραγουδίστρια
[URL unfurl="true"]http://funtasticus.com/20080304/anna-semenovich-a-hot-russian-superstar/[/url]
Μαμησε τα ντουρα.Τι BYZOΜΟΥΝΑΡΑ που είναι αυτή η Ines...
Μαμησε τα ντουρα.
Πρέπει να βρω τρόπο να μου ποζάρει κι αυτή...
Πρέπει να βρω τρόπο να μου ποζάρει κι αυτή...
σιγα την ξανθοψειρα
εγω ψηφιζω ευα (αν ψηφιζα δλδ κ ημουν ανηρ ), στηριζω τον αγωνα του σταμπιτ
Δεν περιγραφω ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Επισκέπτης
Και εγω δεν θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα νομιζω οτι ο ρωσομουναρος σου μοιαζει λιγο με την Καραβατου(καπως ετσι) απο το Κους κους
Ρε stabit είδες τα βιντεάκια ποιά Καραβάτου και πράσινα άλογα μη συγκρίνεις τη πριμέρα ντιβιζιόν με τη Δ Εθνική ;)
Παρεπιπτόντως από αυτά τα υπέροχα βυζαρούδικα κορίτσια ασκεί καμιά το επαγγέλμα; ;)
Eλα ρε.Πλακα εκανα για την ΚαραβατουΡε stabit είδες τα βιντεάκια ποιά Καραβάτου και πράσινα άλογα μη συγκρίνεις τη πριμέρα ντιβιζιόν με τη Δ Εθνική ;)
Παρεπιπτόντως από αυτά τα υπέροχα βυζαρούδικα κορίτσια ασκεί καμιά το επαγγέλμα; ;)
Τωρα για το αλλο, φανερα τουλαχιστον δεν παιζει καταχωρηση σε εσκορτς κλπ
Επισκέπτης
Eλα ρε.Πλακα εκανα για την Καραβατου
Τωρα για το αλλο, φανερα τουλαχιστον δεν παιζει καταχωρηση σε εσκορτς κλπ
Θυσιάζομαι να κάνω τον σκάουτερ σε αποστολή στη Πολωνία για την ανεύρεση της αλήθειας
Επισκέπτης
Είχα πάει εκεί πριν 15 χρόνια μετά από πρόσκληση εξίσου βυζαρούδικου πολωνικού μωρού και μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις.... την οποία είχα γνωρίσει εντελώς τυχαία σε ένα σταθμό τρένων στη Γερμανία... Και έτσι γνώρισα τι θα πει πολωνική φιλοξενία ;) άλλες εποχές..