Σονετιστης. Τα εχει και τα δυοΤελικά εσύ τι είσαι περισσότερο Πολωνεζολάγνος ή Βυζολάγνος; ;)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Σονετιστης. Τα εχει και τα δυοΤελικά εσύ τι είσαι περισσότερο Πολωνεζολάγνος ή Βυζολάγνος; ;)
Και εγω δεν θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα νομιζω οτι ο ρωσομουναρος σου μοιαζει λιγο με την Καραβατου(καπως ετσι) απο το Κους κουςΔεν ξέρω αν σας χαλάω το thread αλλά υπάρχει και το αντίπαλο δέος σε ρωσική έκδοση... Anna Semenovich τραγουδίστρια
[URL unfurl="true"]http://funtasticus.com/20080304/anna-semenovich-a-hot-russian-superstar/[/url]
Μαμησε τα ντουρα.Τι BYZOΜΟΥΝΑΡΑπου είναι αυτή η Ines...
![]()
Μαμησε τα ντουρα.![]()
Πρέπει να βρω τρόπο να μου ποζάρει κι αυτή...![]()
σιγα την ξανθοψειρα
εγω ψηφιζω ευα (αν ψηφιζα δλδ κ ημουν ανηρ), στηριζω τον αγωνα του σταμπιτ
Και εγω δεν θελω να σου χαλασω τη φαντασιωση αλλα νομιζω οτι ο ρωσομουναρος σου μοιαζει λιγο με την Καραβατου(καπως ετσι) απο το Κους κους![]()
Eλα ρε.Πλακα εκανα για την ΚαραβατουΡε stabit είδες τα βιντεάκια ποιά Καραβάτου και πράσινα άλογα μη συγκρίνεις τη πριμέρα ντιβιζιόν με τη Δ Εθνική ;)
Παρεπιπτόντως από αυτά τα υπέροχα βυζαρούδικα κορίτσια ασκεί καμιά το επαγγέλμα; ;)
Eλα ρε.Πλακα εκανα για την Καραβατου
Τωρα για το αλλο, φανερα τουλαχιστον δεν παιζει καταχωρηση σε εσκορτς κλπ