Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτές;
Νομίζω πως δεν πρόκειατι καν να ασχοληθούν μαζί μας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας (από μέρους έτσι), βέβαια πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες είναι πολύ προχώ και μπορεί να τραβηχτούν με κάποιον γιουνάν. Για γάμος ούτε καν, πρέπει αυστηρά ο μη εβραίος να αλλαξοπιστήσει. Επίσης από όσο γνωρίζω μας θεωρούν τόσο σιχάματα που οι υπερορθόδοξοι στο Ισραήλ φτύνουν ακόμα και στις μέρες μας τους χριστιανούς που για κάποιο λόγο βρίσκονται εκεί.Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτές;
Για παραπάνω δεν ξέρω καθόλου αλλά από εμφάνιση που τις είχα δει σε διακοπές στην Κω που ηταν και αρκετές ήταν κορυφή.Ακομα θυμάμαι είχα πάθει την πλάκα μου ένα σκαλί πάνω απ όλες τις άλλεςΝομίζω πως δεν πρόκειατι καν να ασχοληθούν μαζί μας λόγω θρησκευτικής κουλτούρας (από μέρους έτσι), βέβαια πάντα υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες είναι πολύ προχώ και μπορεί να τραβηχτούν με κάποιον γιουνάν. Για γάμος ούτε καν, πρέπει αυστηρά ο μη εβραίος να αλλαξοπιστήσει. Επίσης από όσο γνωρίζω μας θεωρούν τόσο σιχάματα που οι υπερορθόδοξοι στο Ισραήλ φτύνουν ακόμα και στις μέρες μας τους χριστιανούς που για κάποιο λόγο βρίσκονται εκεί.
Επίσης δεν έχουν ούτε και καλύτερη γνώμη για τους αρχαίους Ελληνες, αν θεωρούσε κάποιος πως θα τη γλίτωνε λόγω αρχαίας Ελλάδας (κρατούν μανιάτικο από τους Σελευκίδες, βλ. επανάσταση Μακκαβαίων).
Τα τελευταία χρόνια η νέα τους γενιά έχει αλλάξει! Είναι πιο λογικοί και συγκαταβατικοί! Το θρησκευτικό αίσθημα έχει εξασθενήσει και εκτός χώρας κάνουν πολλά που δεν θα έκαναν στο Ισραήλ!Για παραπάνω δεν ξέρω καθόλου αλλά από εμφάνιση που τις είχα δει σε διακοπές στην Κω που ηταν και αρκετές ήταν κορυφή.Ακομα θυμάμαι είχα πάθει την πλάκα μου ένα σκαλί πάνω απ όλες τις άλλες
Δούλευα Ρόδο το καλοκαίρι και είχαμε πάρα πολλούς Εβραίους. Είχε πολλές που έμοιαζαν με γύφτισσες από το Δενδροπόταμο, αλλά είχε και κάτι τρομερά μουνιά άλλο πράγμα. Μπορεί να τις έβλεπες μπροστά σου προκλητικά ντυμένες και να λες άντε τώρα εγώ να δουλέψω μ'αυτό που βλέπω μπροστά μου. Αλλά θα συμφωνήσω με προηγούμενο παίκτη που είπε για περίεργες οσμές και βαριά ομιλία, απίστευτα αντισεξουαλικές θα έλεγα. Γενικά η άποψή που σχημάτισα ήταν πολύ κακή και δεν ξέρω αν ποτέ θα ήθελα να κάνω κάτι με μια Εβραία, ακόμη κι αυτό ήταν ένα πήδημα και γεια σας. Θα πρότεινα μακριά κι αγαπημένοι.
για ποιο λογο βρωμανε?
μάλλον τρώνε αηδίες
για ποιο λογο βρωμανε?
Δε θα έλεγα βρωμάνε, αλλά δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω. Ίσως βαριές μυρωδιές θα ήταν το πιο σωστό. Μπορεί να είναι οι κολόνιες που φοράνε τέτοιες. Γενικά περίεργος λαός. Εδώ σκέψου είχα μπει σε δωμάτιο που ήταν 2 νεαρές κοπέλες και 9 το πρωί τηγάνιζαν στο δωμάτιο με γκαζάκι. Είχε μυρίσει όλος ο όροφος.
Αυγοφετες!ti τηγανιζαν?