λοιποοοοοον
ας επαναλαβω εν μερει ενα παλαιοτερο ποστ.
διαβαζω εδω και 2 περιπου ωρες σχεδον ολα τα ποστ απο αυτες τις 50 σελιδες και η ωρα πηγε 3+ και μόλις τελειωσα...
στα παπαρια σας ε; καλα ξηγιεστε.
επειδη η ωρα ειναι προχωρημενη και τοχω καψει και μετα απο τοσες σελιδες, να κανω μια ηλιθια ερωτηση γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα. στην παρέμβαση της, η εβιβα (στην υγεια των "κοροιδων") αναφερει "σε καμμία περιπτωση παντως δεν είναι 200 ευρω η ωριαια χρεωση". κατόπιν, πεφτει το κράξιμο της αρκούδας και του αρκούδου μαζι, τι μας λεει τωρα και τι λεει οτι διαβαζει και δε ριχνει τις τιμες κλπ. τελικά αν σε καμμια περιπτωση δεν ειναι 200, άρα είναι πιο κάτω, τις εριξε τις τιμες ή δεν τις έριξε; και εάν δεν ειναι 200 αρα πιο κάτω γιατί κρα κρα τα κοράκια και οι καρακάξες μαζί;
απορίες πουχω κι εγω πρωι πρωι...
σε γενικές γραμμές, δεν ξέρω αν έγινα πιο σοφός μετά από αυτές τις 50 σελίδες! στα παπαρια σας ε; μαζί σας.
αυτό που μου έμεινε πιο πολύ από όλα, είναι ο χαβαλές του παπαγιωργη και του πλέζουρα - ευλόγησον. πολύ σαβούρα ρε παιδιά. και επειδή ως γνωστόν οι γνώμες είναι σαν τις μύτες και όλοι έχουν από μία, προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός;
όπου θέλει καθένας τον δίνει κι όσο θέλει πλερώνει. απο εκεί και πέρα, είτε σε σπιτάκι είτε σε λοκαλάκι είτε σε χοτελάκι,
μουνοδουλίτιδα λέγεται η αρρώστια παίδεςςςςςςς
περαστικά μας δε λέω, δεν έχει νόημα! είναι ανίατη η ασθένεια