Διαγραμμένο μέλος 176102
Trans
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2017
- Like
- 470
Αναφέρθηκες σε εμένα . Έχουμε ξανά μιλήσει μαζί που με ανάφερες?....Εβελιν και λοιποι π ζητατε πουτσο και φωτός μιλήστε στα PM σας ελεος με το σπαμ
Αναφέρθηκες σε εμένα . Έχουμε ξανά μιλήσει μαζί που με ανάφερες?....Εβελιν και λοιποι π ζητατε πουτσο και φωτός μιλήστε στα PM σας ελεος με το σπαμ
Εγώ έχο απορία εσει βατραχομουρι ξερής τα πάντα για όλες . Με τι λεφτά πας αφού λες ότι φρανγκο δεν έχεις .?Αν θέλεις να δεις πως τα πας με το ΣΟΥΜΟ....
Καλή σεινεχια να έχεις .ρε σει μωρο στην αρχη μ κατακρυνεις για τις εμπιρειες μου και μετα μου τ λες ...οκ ειμαι απο τ 17 στ χωρο και φτανω 35 σχεδων 20 χρονια σε καλιψα ??????τ θες να πεις οτι σ αυτα τ 20 χρονια παντα γαμαω μ φραγκα ???
αστο ν τ ξερω εγω αυτο ....κρητικη δεχομαι απο ατομα που ειναι συναγωνιστες οχι απο εκδηδομενες....
Καλησπέρα .καλησπερα Εβελυν
Όχι άλλα παρατήρησα τη τελευταία βδομάδα βλέπω ποστ από μέλη που ζητάνε πληροφορίες να χάνονται από σπαμ. Μιλήστε σε κάνα τσατ
[/quote
Ποιος θελη στέλνει στο στατ.
ρε μωρο που να σ βρουμε εσενα με τη δουλεια που εχεις ασε μας και κυτα να βολεψεις τ πελατακια σου κ μεις θα περημενουμαι μωρε δ γαμιεταιΑν με ψάχνετε είμαι Αθήνα .
δεν είναι η ίδια συνάδελφε..
ΕυχαριστοοοοοοοοοοΘεα Evelyn !