Νέα

Εβελίν Καλοπίση/Dj Exotic Eve/Evelin Scavo/Puma Black: μια ακόμα Ελληνίδα που μας κάνει εθνικά υπερήφανους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Donkey Kong
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
H γκομενα ειναι τοσο πλαστικη που αμα τη βαλεις διπλα στο τζακι θα λιωσει! Ελεος πια! Μαθανε ολα τα ξεκωλα γεμιζουν σιλικονη και σου λεει μετα η εκρηκτικη ταδε και η εκρηκτικη ετσι  :headbang:

URL]]

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Φαίνεται τρομερή καβλιάρα. Αλλά και τόση σιλικόνη πια...

Ire

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και επειδη ειναι καλοκαιρι θυμησου !

Οχι μπουκαλια , οχι μοντελα σε θαλλασες και ακτες  :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.745
Πόντοι
1.106
καλα ρε Τρυποκαρυδε φωτογραφος της εισαι????? :2funny:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
πότε θα γυρίσει τσόντα αυτη;

Μάγκες,η τύπισα είναι μεγάλη πορνοστάρ. Black puma είναι το καλλιτεχνικό.Βασικά έχουν κλειδώσει κάποια ελεύθερα βίντεο που υπήρχαν.Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε πολλά.Βασικά δεν την είχα πετύχει να δίνει κώλο.Αλλά γαμιέται καλά στις τσόντες...στο αμέρικα..

Επισκέπτης

η Black Puma κλάσεις ανώτερη! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Puma-Black-hardcore013[1].jpg
    Puma-Black-hardcore013[1].jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 18

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
καμία σχέση άλλη είναι η Black Puma :uglystupid:

το δαχτυλάκι βάρα το στο κεφάλι σου.....άμα δεν γνωρίζω κάτι δεν μιλάω και επειδή έχει ξαναγίνει θέμα η τύπισα εδώ μέσα....ξέρω τι σου λέω.Και δεν μιλάω αέρα...από ίντερνετ και μόνο... Είναι πορνοστάρ στο αμέρικα,αν θες δες βίντεος και φώτος...
Και κατάλαβε ότι δεν μπήκα να το παίξω εξυπνίδης...μιά πληροφορία έδωσα,σωστή....καληνύχτα

Επισκέπτης
το δαχτυλάκι βάρα το στο κεφάλι σου.....άμα δεν γνωρίζω κάτι δεν μιλάω και επειδή έχει ξαναγίνει θέμα η τύπισα εδώ μέσα....ξέρω τι σου λέω.Και δεν μιλάω αέρα...από ίντερνετ και μόνο... Είναι πορνοστάρ στο αμέρικα,αν θες δες βίντεος και φώτος...
Και κατάλαβε ότι δεν μπήκα να το παίξω εξυπνίδης...μιά πληροφορία έδωσα,σωστή....καληνύχτα

ρε κακομοίρη η Black Puma είναι Ουγγαρέζα πορνοστάρ, η Εβελίνα Ελληνίδα επόμενως λες παπαριές! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τώρα αν η Εβελίνα έχει γυρίσει τσόντες στο Αμέρικα είναι άλλο καπέλο...πάντως η Black Puma είναι άλλη...ξανα δες το λινκ που παρέθεσα πριν για να μαθεις :uglystupid:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
ρε κακομοίρη η Black Puma είναι Ουγγαρέζα πορνοστάρ, η Εβελίνα Ελληνίδα επόμενως λες παπαριές! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τώρα αν η Εβελίνα έχει γυρίσει τσόντες στο Αμέρικα είναι άλλο καπέλο...πάντως η Black Puma είναι άλλη...ξανα δες το λινκ που παρέθεσα πριν για να μαθεις :uglystupid:

Το να σε μπινελικώσω,μου είναι ιδιαίτερα απλό,απλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδό σου..και ναι..μιλάμε για την ίδια γκόμενα...και ξύπνα,η Έβελυν δεν είναι Ελληνίδα...μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο

Επισκέπτης
Το να σε μπινελικώσω,μου είναι ιδιαίτερα απλό,απλά δεν θέλω να πέσω στο επίπεδό σου..και ναι..μιλάμε για την ίδια γκόμενα...και ξύπνα,η Έβελυν δεν είναι Ελληνίδα...μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο

φίλε το τσέκαρα στο fb έχεις δίκιο το ίδιο πρόσωπο είναι! mea culpa :thumbsup:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
η Εβελυν όντως μπορεί να μην είναι Ελληνίδα προς Αλμπάνο φέρνει, πάντως η Black Puma μια φορά δεν είναι! :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Με το να σε πείσω θα κερδίσω κάτι? όχι ,τον χρόνο μου χάνω,διότι έδειξες και τι άτομο είσαι.Η γκόμενα είναι αυτό που σου λέω ,σε ανάλογη συζήτηση εδώ μέσα,έχω δώσει πολλά πραγματικά στοιχεία,ωστόσο δεν έχει ουσία να ξανακάνω κάτι τέτοιο,ειδικά για σένα...μπορείς να συνεχίσεις τα δικά σου ...

Επισκέπτης
Με το να σε πείσω θα κερδίσω κάτι? όχι ,τον χρόνο μου χάνω,διότι έδειξες και τι άτομο είσαι.Η γκόμενα είναι αυτό που σου λέω ,σε ανάλογη συζήτηση εδώ μέσα,έχω δώσει πολλά πραγματικά στοιχεία,ωστόσο δεν έχει ουσία να ξανακάνω κάτι τέτοιο,ειδικά για σένα...μπορείς να συνεχίσεις τα δικά σου ...

φιλαράκο χαλάρωσε παράδεχτηκα το λάθος μου, διάβασε το παραπάνω ποστ μου :sunglasses:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085
Μάγκες,η τύπισα είναι μεγάλη πορνοστάρ. Black puma είναι το καλλιτεχνικό.Βασικά έχουν κλειδώσει κάποια ελεύθερα βίντεο που υπήρχαν.Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε πολλά.Βασικά δεν την είχα πετύχει να δίνει κώλο.Αλλά γαμιέται καλά στις τσόντες...στο αμέρικα..
:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom