You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εβελίν Καλοπίση/Dj Exotic Eve/Evelin Scavo/Puma Black: μια ακόμα Ελληνίδα που μας κάνει εθνικά υπερήφανους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Donkey Kong
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 169
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nmakis19868686
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπαζο και αλογομουρα...ο τζιοτο απο πανω καυλα παντως
Πλαζ Αστέρα Βουλιαγμένης...
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Έκανε πολλή παρέα με την ξανθια μιλφάρα που άραζε παλιά στα vip στο Kαραϊσκάκη...
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Καλοπίσης είναι το επίθετο του άντρα της. Αυτός έχει τα solarium και γενικά αυτός έχει τα φράγκα. Ήρθε Ελλάδα και καλοπαντρεύτηκε το πουτανάκι.
με τον αντρα της εχουν deal καμια σχεση μ αυτο που λες ,αλλωστε εχει 52 ταινιες στο ενεργητικο της και προφανως δεν ασχολητε μονο με το djιλικι στα τουρ που κανειΚαλοπίσης είναι το επίθετο του άντρα της. Αυτός έχει τα solarium και γενικά αυτός έχει τα φράγκα. Ήρθε Ελλάδα και καλοπαντρεύτηκε το πουτανάκι.
η μιλφαρα που λες εχει εξαφανιστει τωρα τελευταια και οχι τπτ αλλο δε μαθαμε και τι ρολο βαραγε τελικα....λες να εκαναν duo τα κοριτσια?
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Καμία σχέση φίλε η ξανθιά. Ξέρεις αν είναι ακόμα στη βίζιτα αυτή;
αυτες οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα τυπε...αλλα μαλλον το κοριτσι πρεπει να παιζει εξωτερικο η και εδω αλλα σε κλειστο κυκλο....η ξανθια τελικα τι ηταν (εκτος απο καλο ντοπερμαν) γιατι ηταν κολλητες αυτες οι δυο ,τι σκατα κοινο ειχαν?Καμία σχέση φίλε η ξανθιά. Ξέρεις αν είναι ακόμα στη βίζιτα αυτή;
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Η ξανθιά έχει τα extension στην Καλλιθέα, όπου έχει μαγαζί με ρούχα η άλλη, και γενικά είναι κι αυτή της "μεγάλης ζωής", πολύ μούρη και δήθεν. Κάπως έτσι θα γνωρίστηκαν.
μουρη,δηθεν και χορηγοι το τριπτυχο της επιτυχιας χαχαχααχχαχαΗ ξανθιά έχει τα extension στην Καλλιθέα, όπου έχει μαγαζί με ρούχα η άλλη, και γενικά είναι κι αυτή της "μεγάλης ζωής", πολύ μούρη και δήθεν. Κάπως έτσι θα γνωρίστηκαν.
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
+1τυποι δεν υπαρχει τιποτα πιο ρομαντικο απο το στομα μιας γκομενας να σταζει χυσια
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Πάντως φίλε, αυτό που λες για το deal με τον άντρα της, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει. Ο τύπος έχει φωτογραφίες με χρυσό στο instagram του, δεν νομίζω να την έχει ανάγκη τη γύφτισσα.
καμια σχεση αυτη του κανει διαφημιση και δουλευει τα μαγαζια απ εκει και περα ο συγκεκριμενος δεν ειναι βλακας χορηγος και ουσιαστικα δεν ειναι και ζευγαρι ;)Πάντως φίλε, αυτό που λες για το deal με τον άντρα της, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει. Ο τύπος έχει φωτογραφίες με χρυσό στο instagram του, δεν νομίζω να την έχει ανάγκη τη γύφτισσα.
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Ναι, το έχω πάρει πρέφα αυτό, η γύφτισσα μένει μόνη της Γλυφάδα.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
Καλοπίσης είναι το επίθετο του άντρα της. Αυτός έχει τα solarium και γενικά αυτός έχει τα φράγκα. Ήρθε Ελλάδα και καλοπαντρεύτηκε το πουτανάκι.
τα sol ειναι η βιτρίνα ...ξυπνάτε