Νέα

Eva

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.867
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/eva/]Eva[/url]

Hydro
Ιανουαρίου 25, 2007

Όνομα: Eva
Agency: Ημερομηνία: 25/01/2007
Body/Face/Personality: 9/9/7
Overall: 7,5
Euro/Hour: 500E/3H
Services excluded: CIM/Anal
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Ρουμανάκι, Καταμαυρο , κοντούλα, μικρο Βιζάκι πολύ καλό αδύνατο κορμί, τρομερα οπίσθια ΥΠΕΡυψωμένα.Το καλυτερο σημείο της!! Πολύ αδύνατη πολυ πιτσιρίκι.Την κάνεις και 17.Τρομερό βλέμμα. Νομίζω πρωταρα, τουλάχιστον Niuby
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
BBBJ no CIM/CIF καλό COB, sensual fuck, παίρνει ομορφες στάσεις, οχι πολυ ενεργητική,καλή συμμετοχή,ωραίες φωνούλες/κραυγές, πολυ καθαρή, και γενικά εχει ωραία θέα απο όπου και να την δεις. Για Gfe καλή. Καμία σχέση με PSE και με αυτο που βλέπεις στις Φωτό, εχει άλλη ομορφιά αρκετά αυθεντική.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ:
Ψιλοεξότικ φατσούλα, φέρνει σε Ισπανίδα/τσιγγάνα.Παιρνάς πολυ ευχάριστα 2 - 3 ωρίτσες.

Τέλος με το YorgoMatrix
Hydro now
Ο φίλος της που απαντάει εξυπηρετικότατος (η μικρή υποστηρίζει οτι δεν ανήκει σε πρακτορείο).
Σκάω στο hotel νωριτερα πινω espressaki (καλο φλυτζάνι μέτριο άρωμα Overall 8/10).Ανεβαίνω και περιμένω να δω την σκύλα που είδα στις φωτο.Βλέπω ενα πανεμορφο κοριτσάκι καταμελαχροινο και πανεμορφο.Petit η πιο καταλληλη λέξη. Το πρωτο πράγμα που πρόσεξα ήταν το βλέμμα της.Κυαλα!
Αγγλικά ψιλοχάλια αλλα συννενοηθηκαμε μια χαρα με ισπανοιταλικα και λίγα Γαλλικα (δεν ξέρω αλλα έλεγα ουι)
Με κέρασε κοκα κολα !!! είχα πιώ 10 χρόνια.Αφού πνίγηκα την παίρνω στα πόδια μου!! Το γαμημένο με μάγεψε. Τρομερα φιλιά απιστευτο κορμί (Προσοχή επαναλαμβάνω αδύνατη με βυζί ποτηριού σαμπάνιας αλλα εμένα Ετσι μαρεσσ)
Για ενα διωρακι ειναι πολύ καυλή. Σου αφήνει ωραία αίσθηση φευγοντας...Κατι σαν Julia απο swedish.
Καλή εμπειρία.
Tips
Bαλτην να κάτσει πάνω σου, το απολαμβάνει και κανει κολπάκια.
Κατσε στην πολυθρόνα να σου κάνει "kiss" Eτσι οναμάζει την πίπα...
Yiaramis με το καλό.
Στα υπόψιν.

yiaramis
Μαρτίου 25, 2007

Aυτό το review αφορά το προηγούμενο της CT στην Αθήνα...

ΕVA independent από Ρουμανία

Ανοίγοντας μου την πόρτα ήταν η πρώτη μου φορά που σε CT ενθουσιάστηκα τόσο με την εμφάνιση.Κουκλί σκέτο, μελαχροινό με απίστευτα μαύρα μάτια και girlie face.Σώμα πολύ καλό με στήθος 1,5-2 αλλά καλό...πολύ καλό.Δεν βρήκα καμμία ατέλεια στα υπόλοιπα.Αν προσθέσω και τις ψηλοτάκουνε ς γόβες στιλέτο και το σέξυ body-babydoll που φορούσε, τα κατάμαυρα υπέροχα μαλλιά της και το μεθυστικό Dior άρωμα της...

Αγγλικά μέτρια προς χάλια αλλά δεν πειράζει θα μάθει το μωράκι...εί ναι νινί ακόμα.Ευτυχώς με βοήθησαν τα ιταλικά μου και τα ισπανικά μου.Χρησιμοποιώντας και τις 3 γλώσσες είναι οκ.Εγώ μόνο να την κοιτάζω και να λιώνω ήθελα...

Συμπεριφορά τελείως GFE (μου είπε πως αισθανόταν σαν να με ήξερε χρόνια...το έχω αυτό το χάρισμα να αισθάνονται άνετα μαζί μου...)

Στο κυρίως μέρος, νομίζω πως υστερεί λίγο στο στοματικό.. ..δεν πειράζει... θα μάθει το μωράκι...
Στο σεξ πάντως στήνεται και συμμετέχει πολύ καλά.

Δεν κάνει anal και CIM.

Πρώτο CT στην Ελλάδα αλλά θα γυρίσει τώρα που έμαθε το δρόμο...

Οπωσδήποτε προτεινόμενη και αν βελτιώσει το στοματικό της θα μας κάψει καρδιές.. Προκαλεί απίστευτη στύση να την βλεπεις...

Είναι νινί ακόμα αλλά καταπληκτικ ό για GFE.Για PSE ούτε κατά δυάνοια.

Όσο για τις ακυρώσεις κλπ που με ρωτάτε , δεν συνάντησα δυσκολίες...Ήταν συνεπέστατη.

jepeto
Μαΐου 03, 2007

ΕVA(independent)πολυ ωραιο κοριτσακι με ωραιο σωμα και προσωπο.Εχει υφος αθωου πιπινιου αλλα δεν καταφερνει στη συνεχεια να γινει καυλοπιπινο.Πιπα μετρια και στο σεξ αρκετα ενεργητικη αλλα χωρις να παιρνει πρωτοβουλιες.Συμπερασμα προτεινεται για τελειως ρομαντικες gfe καταστασεις.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom