εγω θα εβαζα τον καπουτζιδη..αν βαζαμε κανα μελισανιδη να χορευει λες να γινοταν δουλεια?
την πιο κραγμενη..
εγω θα εβαζα τον καπουτζιδη..αν βαζαμε κανα μελισανιδη να χορευει λες να γινοταν δουλεια?
οχι μπουκοταζ,ειναι βαρυ
απλα απλωνουμε κεραιες να βρουμε αρμένισσες,είτε για δεσμο,ειτε για βίζιτες,είτε για οτιδήποτε..
ρε ειδατε τον μαλακα που εκανε πατιναζ?ειδατε στομα και μυτη?
πουσταρες
εγω θα εβαζα τον καπουτζιδη..
την πιο κραγμενη..
αυτος ανοικει στο αδερφατο των ιποτων
και παλι τα ιδια γινονται καθε χρονο.Σκετη παρωδια...Δηλαδη οι ιταλοι ειναι μαλακες που δεν στελνουν τραγουδι?οχι μονο αυτο αλλα και σε εμας οι χωρες αυτες διναν κατω απο 5
ο μονος τροπος να κερδισεις ειναι να εχεις καλο εμπορικο τραγουδι και να μην εχουν αυτες οι χωρες κατι καλο,δλδ ρωσια ουκρανια σερβια
ετσι ωστε οι ουδετεροι να μην τους ψηφισουν
Ειμαι σιγουρος. Εδω και ο Γιαννης ο Γαλατης θα εκανε δουλιτσα...αν βαζαμε κανα μελισανιδη να χορευει λες να γινοταν δουλεια?
Ξέρετε γιατί την πατήσαμε έτσι; Γιατί δε στείλαμε βέρα ελληνίδα που είναι καλύτερη απ'τα χρέπια τις Ρωσίδες, Ουκρανέζες, Σουηδέζες, κλπ...
Άντε ν'ανάψω λίγο τα αίματα!!!
οταν ενοεις βερα μηπως να στελναμε τη χαρα βερα?
εδω ρε παιδια το 2005 οι αγγλοι στειλαν την τζαβιν με τραγουδαρα και πηρε 20 βαθμους μονοκαι παλι τα ιδια γινονται καθε χρονο.Σκετη παρωδια...Δηλαδη οι ιταλοι ειναι μαλακες που δεν στελνουν τραγουδι?
Ξέρετε γιατί την πατήσαμε έτσι; Γιατί δε στείλαμε βέρα ελληνίδα που είναι καλύτερη απ'τα χρέπια τις Ρωσίδες, Ουκρανέζες, Σουηδέζες, κλπ...
Άντε ν'ανάψω λίγο τα αίματα!!!
οταν ενοεις βερα μηπως να στελναμε τη χαρα βερα?
μηπως ειναι απο το μπασκετ ρε φιλε?εγω παντως τα χω παρει πολυ ασχημα...δεν μπορω να ηρεμησω και να κοιμηθω.....
3-2χασαμε και απο την ουγκαρια 3-1 στο φιλικο