cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.444
- Πόντοι
- 3.556
Πάντα τύπεΣαλοναρεις δηλαδή ...
Πάντα τύπεΣαλοναρεις δηλαδή ...
παλι στελνουν αμουστακο 15χρονο να πατωσει,τον σωζει οτι ειναι πουστρακι,οποτε εχει καποιες ελπιδες
Hellraiser,κλασσικος eurofan,για να απαντησω στο ερωτημα σου τυπεεγω δεχομαι οτι καποιοι βλεπουν γιουροβιζιον για να χαλαρωσουν, πουστηδες ξεπουστηδες δεν εχει σημασια.
Αυτο που αναρωτιεμαι, ειναι ποιος στο πουτσο πληρωνει για να ψηφισει;
Ναι μαν πέρασε και δεν ακουμπησεHellraiser,κλασσικος eurofan,για να απαντησω στο ερωτημα σου τυπε
Ισχύει. Η επιτυχία ενος τραγουδιού φαίνεται και απο το εάν και πόσο μας έμεινε , οχι μονο απο την θέση που πηρε. Και αυτό μας έμεινε , σε αντίθεση με τα τελευταια 10 χρόνια που ζήτημα να θυμάται κανεις τι έχουμε στειλει. Εγω το τελευταιο που θυμαμαι ειναι τον Αγαθωνα το 2013 , το θεωρώ απο τα καλυτερα που στειλαμε.Δεν ξέρω για εσάς, το S,A.G.A.P.O του Ρακιντζή ακούγεται μέχρι σήμερα για καλό λόγο. Αντίθετα από άλλα που πήραν καλή σειρά και δεν ακούγονται πλέον
ιεροσυλία ο συσχετισμός του εκρηκτικού αυτουνού κοριτσιού με τη φουρέιραΤο δικό μου poulain στον φετινό διαγωνισμό πάντως: Eurovision 2023: Πανικός για την 22χρονη 'Φουρέιρα' του Ισραήλ - Μένει με τα εσώρουχα στη σκηνή
Γαματη η ισραηλινη μακαρι να κατεβει ως citytour η στουντιακη να γινει λαικο προσκυνημα!
Eurovision 2024: Songs & Videos
All the songs and videos from the Eurovision Song Contest 2024 in Malmö. The participating countries and national selections of songs and artists.eurovisionworld.comEurovision 2023: Ρωσία και Λευκορωσία δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία! - INFE GREECE
Η Ρωσία και η Λευκορωσία δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στην παγκόσμια ψηφοφορία που θα χρησιμοποιηθεί στην Eurovision 2023.infegreece.com
Το δικό μου poulain στον φετινό διαγωνισμό πάντως: Eurovision 2023: Πανικός για την 22χρονη 'Φουρέιρα' του Ισραήλ - Μένει με τα εσώρουχα στη σκηνή
Και η συμμετοχή της χώρας μας για όσους ΔΕΝ έχουν πάρει μάτι μέχρι στιγμής...
Victor Vernicos
* Όσοι πιστοί προσέλθετε... μαζευόμαστε και φέτο να σχολιάσουμε τα δρώμενα του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.
Τέτοιες συμμετοχές δύσκολο να ξαναδούμε. Θυμάμαι μικρός ήμουν και είχα τρελαθεί μαζί τους , ενώ οι διπλανοί μου τους έβλεπαν και τρέμανε ...
Με φωναξες;Υπάρχει κόσμος π ακόμα είναι φανατικός με την Γιουροβίζιον ήθελα να ξέρα...