DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.567
- Πόντοι
- 2.306
Επιτροπή αλλά και συμμετοχή κοινου...γλοιωδια!
Του χρόνου πρέπει να προωθήσουμε το μέλος "Λιλας" και να το στηριξουμε μαζικά.
Επιτροπή αλλά και συμμετοχή κοινου...γλοιωδια!
άλλωστε έχει δώσει πολλά στον παγκόσμιο πολιτισμό η Αλβανική γλώσσαΜπράβο στην Αλβανία που έστειλε συμετοχή στην γλώσσα της αν και θα μπορούσε άνετα λόγω στυλ και ηχοχρωματος να παίζει σε προεκλογικές συγκεντρώσεις των εξ Ανατολών γειτόνων και "συμμάχων" κατά Ν.Α.Τ.Ο.
Κι όμως...είναι από τις ελάχιστες αναδελφες γλώσσες.άλλωστε έχει δώσει πολλά στον παγκόσμιο πολιτισμό η Αλβανική γλώσσα
Επειδή έχω μικρό εγκέφαλο και κουράζεται εύκολα, δυσκολεύομαι να συγκεντρώνομαι για να εκτελώ εντολές για 60 λεπτά.Μέσα στο μυαλό μου είσαι.....
Ναι λέμε! Λύσσαξες.Τι έγινε σύντροφοι ? Περάσαμε ? Έχω αγωνία
Δεν το μπορώ αυτό....Επειδή έχω μικρό εγκέφαλο και κουράζεται εύκολα, δυσκολεύομαι να συγκεντρώνομαι για να εκτελώ εντολές για 60 λεπτά.
Πάμε το άλλο με τα χαχα και τις καρδούλες καλύτερα!
Mετριοτητα της διπλανής πόρτας ,μια ώρα έξω και θα δεις δεκάδες τέτοιες...βαριέμαι.Δυνατό καυλάκι η Αρμένισα
Ευσεβης πόθος....Ναι λέμε! Λύσσαξες.
H Τερζή ήταν καλή καλλιτεχνικά...ακουγόταν αρκετά στα ραδιόφωνα εκείνη την εποχή.Πάντως ήταν από τις χειρότερες συμμετοχές μας ever μαζί με κάτι Πόντιους που είχε στείλει κάποτε ο Τσακνής επί ΣΥΡΙΖΑ, την Τερζή και κάτι πιο παλιά τύπου κλόουν, κλόουν κλπ
Να μην εμπλακεί κάνα το κοινό στην επιλογή του τραγουδιού.Τελος.Πάντως ήταν από τις χειρότερες συμμετοχές μας ever μαζί με κάτι Πόντιους που είχε στείλει κάποτε ο Τσακνής επί ΣΥΡΙΖΑ, την Τερζή και κάτι πιο παλιά τύπου κλόουν, κλόουν κλπ
Φανατικά!!!ολοι με Βέλγιο στον τελικό με τη μαύρη μπαλαρίνα στα χορευτικά !!
δεν υπάρχει πλέον και η Μέρκελ να τις ρίξουμε την ευθύνη και να καθαρίσουμε ρε πούστη μου !Μας φαγαν τα κυκλωματα τυποι. Μας μπολεμάνε οι ξένοι. Ζηλευουν τον μπολιτισμο μας. Οταν εμεις ειχαμε τον Ορφεα που τραγουδαγε για την Ευριδικη , αυτοι κρεμοντουσαν στα δεντρα να ουμ.
Θα σου ετοιμασω κριθαράκι με Φρισκυς!ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
Πάω να λουφάξω.