RED BARON
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 174
- Πόντοι
- 16
Εισαι μερακλης!!!!!!τυπε σε 10 χρονια απο τωρα θα ναι πιο καλη
Εισαι μερακλης!!!!!!τυπε σε 10 χρονια απο τωρα θα ναι πιο καλη
Τυπε ο λιλας στη γιουροβιζιον θα ηταν ζεν πρεμιεπριν αρχισει η ψηφοφορια ξαναβαζουν τα τραγουδια τυπε,οχι ολοκληρα,κατι δευτερολ. απτο καθενα
δεν τα ειχα ακουσει απο πιο πριν
μονο των σκοπιων ειχα ακουσει που μας τα ειχε πρηξει ο παπαζολης
Ο Γαλλος?? μαλιστα.... περυσι ξεκαβλωσε η Γερμανια, φετος ηρθε η σειρα της Γαλλιας ε?? ωραια δουλεια βρηκατε ρε μαγκες εκει στας Ευρωπας που λεν και η μορφωμενοι!!!!!Ο Γαλλος δεν σ αρεσει?
Προσωπικα χεστηκα ποιος ξεκαβλωσε, εγω περιμενω να κερδισει η Γαλλια επειδη εχω πονταρει.Ο Γαλλος?? μαλιστα.... περυσι ξεκαβλωσε η Γερμανια, φετος ηρθε η σειρα της Γαλλιας ε?? ωραια δουλεια βρηκατε ρε μαγκες εκει στας Ευρωπας που λεν και η μορφωμενοι!!!!!
Προσεξε ομως μηπως αντι για την Γαλλια ξεκαβλωσει καμοια Αγγλια στο πατο της υπολοιπης Ευρωπης....Προσωπικα χεστηκα ποιος ξεκαβλωσε, εγω περιμενω να κερδισει η Γαλλια επειδη εχω πονταρει.
Σε βρισκω αδιαβαστο τυπε...Τυπε ο λιλας στη γιουροβιζιον θα ηταν ζεν πρεμιε
Αγγλία του χρονου...που εχει και την ολυμπιαδα...Προσεξε ομως μηπως αντι για την Γαλλια ξεκαβλωσει καμοια Αγγλια στο πατο της υπολοιπης Ευρωπης....
Απο εδω μεσα μορτη ειναι δυσκολο να τσιμπησεις τηλεφωνακι δηλαδη?Οποιος ειναι χωρις γκομενα και εχει λιγη εφεση στο καμακι
και δεν ειναι μονοκοματος , επιβαλλεται να βγει εκεινο το βραδυ.
Η Γιουροβιζιον ειναι η υπ'αριθμον μια αφορμη για κουβεντα τυποι...
εχω τσιμπησει κινητο απο γκομενακι σε καφετερια που βλεπαμε
την γιουροβιζιον... απλα να κατσετε διπλα σε γκομενες και οχι σε ψωλαρια.
Οποιος το κανει θα δοξασει το ονομα μου εκεινο το βραδυ
και θα μπει την επομενη εδω μεσα να με συγχαρει
Α ναι ρε τον ξεχασαμε αυτον το τυποΣε βρισκω αδιαβαστο τυπε...
Ο Λιλας εχει ηδη συμμετασχει...Ιδού.
Γενικα ειχε καλα μουνια αλλα οχι αυτο το κατι εξαιρετικο οπως αλλες χρονιες, περυσι Αρμενια, προπερσυ Τουρκια - Αζερμπαιτζανεμενα μαρεσε αυτη απο την γεωργια
δεν ξερω σκυλοφατσα και βαρβαρικο υφακι
οτι πρεπει για ενα ψωλοχυμα
οξω πουστη και ασχημε γαμω την τρελα μου!!!!! πες τα ρε Γεωργιου!!!!!ρε απολυτε αυτον ξέχασες
Απο εδω μεσα μορτη ειναι δυσκολο να τσιμπησεις τηλεφωνακι δηλαδη?
μονο μην εβαζε το μικροφωνο στην σουφρα του τυπεΤυπε ο λιλας στη γιουροβιζιον θα ηταν ζεν πρεμιε
οξω πουστη και ασχημε γαμω την τρελα μου!!!!! πες τα ρε Γεωργιου!!!!!
...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ασχολείστε μ αυτό το ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ...Οι ΜΟΝΟΙ που το πήραν δίκαια ήταν οι LORDI to 2006...