Επισκέπτης
μήπως φέτος ειναι και στο μπασκετ ο τελικός των αουτσάιντερ όπως στο ποδόσφαιρο;καλα θαταν τυπε
μήπως φέτος ειναι και στο μπασκετ ο τελικός των αουτσάιντερ όπως στο ποδόσφαιρο;καλα θαταν τυπε
τον μικρο τελικό θα εννοείς τύπε;
τυπε το μπασκετ ειναι διαφορετικο απτο ποδοσφαιρομήπως φέτος ειναι και στο μπασκετ ο τελικός των αουτσάιντερ όπως στο ποδόσφαιρο;
πέρα απο τν πλάκα συμφωνώ...αν και όπως λέω πάντα ένα ματς είναι..και ο γκαστονε πάντα κρατάει κάτι για το τέλος ;)τυπε το μπασκετ ειναι διαφορετικο απτο ποδοσφαιρο
να περασουν και οι 2 ελληνικες ομαδες στον τελικο μου μοιαζει πολυ χλωμο
την χαντισε?Πότε είναι ο τελικός;;;Κωνσταντινούπολη έχω μια φίλη
Πότε είναι ο τελικός;;;Κωνσταντινούπολη έχω μια φίλη
την χαντισε?
τυπε το πιο πιθανο σεναριο ειναι μικρος τελικοςΘρύλος-Βάζελος τελικό.
Νικάμε τα βαζέλια και σβήνονται με τη μία όλες οι πούτσες που μας έχουν ρίξει.Δεν μιλάνε ποτέ ξανά.
την Κυριακή στις 21.00Tην Κυριακη στις 13
όχι πρέπει να πάρουμε και το πρωτάθλημα.....Θρύλος-Βάζελος τελικό.
Νικάμε τα βαζέλια και σβήνονται με τη μία όλες οι πούτσες που μας έχουν ρίξει.Δεν μιλάνε ποτέ ξανά.
Τελικος ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ,θα τους ποτισουμε ποτικκοφαρμακο στο gatorade και θα το σηκωσει η ΘρυλαραΠαιδια θα κανουμε κανενα προγνωστικο για το final four ? ?
Εγω βλεπω ΤΣΣΚΑ,νομιζω οτι φετος εχει την καλυτερη ομαδα.
Βεβαια ειναι και θεμα μερας,ψυχολογιας,προετοιμασιας κλπ....
τύπε άσχετα με τα πράσινα σου αισθήματα...το τελευταίο σενάριο δεν θα ήθελες να το δεις στη πράξη;τυπε το πιο πιθανο σεναριο ειναι μικρος τελικος
εκει αν νικησει ο γαυρος βλεπω τον χρηστιδη να δινει ρεσιταλ
αν παλι πανε τελικο και νικησει εκει ο γαυρος?
ο χρηστιδης θα χυνει τα αθλητικα θρεντ για μηνες
Ο μικρός τελικός δεν θα έχει πλάκα,αν κι είναι το πλέον πιθανό σενάριο.Θα δούμε καλό μπάσκετ,το μόνο σίγουρο.τυπε το πιο πιθανο σεναριο ειναι μικρος τελικος
εκει αν νικησει ο γαυρος βλεπω τον χρηστιδη να δινει ρεσιταλ
αν παλι πανε τελικο και νικησει εκει ο γαυρος?
ο χρηστιδης θα χυνει τα αθλητικα θρεντ για μηνες
Χάρε έτσι και το σηκώσουμε κερνάω μπυρόνια(ελεύθερη κατανάλωση)Τελικος ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ,θα τους ποτισουμε ποτικκοφαρμακο στο gatorade και θα το σηκωσει η Θρυλαρα
τυπε ενταξει για τον μικρο τελικο θαχει πλακατύπε άσχετα με τα πράσινα σου αισθήματα...το τελευταίο σενάριο δεν θα ήθελες να το δεις στη πράξη;