Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αναλογος το διαστρεμμα που επαθε απο 5-15 μερες
ολες οι ομαδες του μαλκοβιτς παντα ετσι παιζαν

Το ματσακι το γυριζαμε άνετα. Αν δεν είχαν ξεφύγει τόσο πολύ  στο σκορ κι αν εμείς στο τελος δεν χαναμε χρόνο με τα 3 αποτυχημένα τριποντα.

Δεν μας ήθελε κιόλας.

Δυο φορές κοντέψανε τα παρτάλια του Μάλκοβιτς να μας δωσουνε το ματς και εμείς είπαμε όχι.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
θυμασε τον ιωαννιδη που πετουσε μπουκαλια στο σιγαλα σε ενα ταιμ αουτ του οσφπ καποτε?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
 Το ματσακι το γυριζαμε άνετα. Αν δεν είχαν ξεφύγει τόσο πολύ  στο σκορ κι αν εμείς στο τελος δεν χαναμε χρόνο με τα 3 αποτυχημένα τριποντα.

Δεν μας ήθελε κιόλας.

Δυο φορές κοντέψανε τα παρτάλια του Μάλκοβιτς να μας δωσουνε το ματς και εμείς είπαμε όχι.
το ματσακι χαθηκε οταν εφτασε η διαφορα 20 κατι πουντους ασε το μαλακα στο σπικερ που ηθελε αλλα 10 δευτερολεπτα για να ληξη και χαναμε με 8 ποντους και ελεγε ο φελος μαλλον το ματς κριθηκε :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Και η σημαία μας , οι άχρηστοι ούτε ένα άγαλμα δεν του έκαναν…

ΕΝταξει ο Γκαλης έχει πάρει διακρίσεις από την πολιτεία.

Νομίζω όμως πως πρέπει να κάνει πάλι ένα δίδυμο με τον Γιαννάκη και να αναλάβουν να προπονησουν την νέα Εθνική ομάδα.

Ο Γκάλης δεν νομίζω να αρνηθεί αν του γινει προταση να βρισκεται στην εθνική σαν συμβουλος.

Τεράστια εμπειρία.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36

Νομίζω όμως πως πρέπει να κάνει πάλι ένα δίδυμο με τον Γιαννάκη και να αναλάβουν να προπονησουν την νέα Εθνική ομάδα.

Ο Γκάλης δεν νομίζω να αρνηθεί αν του γινει προταση να βρισκεται στην εθνική σαν συμβουλος.

Τεράστια εμπειρία.
ουτε μια στο εκατομμυριο υπαρχει περιπτωση ο γκαλης να ασχολειθει ποτε ξανα με το μπασκετ απο οποιοδηποτε ποστο
ασε που οι σχεσεις και του γκαλη αλλα και του γιαννακη με το βασιλακοπουλο ειναι χαλια για αυτο αλωστε ο γιαννακης δεν ξανα ηρθε στην εθνικη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ουτε μια στο εκατομμυριο υπαρχει περιπτωση ο γκαλης να ασχολειθει ποτε ξανα με το μπασκετ απο οποιοδηποτε ποστο
ασε που οι σχεσεις και του γκαλη αλλα και του γιαννακη με το βασιλακοπουλο ειναι χαλια για αυτο αλωστε ο γιαννακης δεν ξανα ηρθε στην εθνικη
αλεφαντος για εθνικη μπασκετ τυπε :rockon:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
θυμασε τον ιωαννιδη που πετουσε μπουκαλια στο σιγαλα σε ενα ταιμ αουτ του οσφπ καποτε?
Ο ξανθός απλά ήξερε την φράση των αμερικανών κάτι που αγνοούν οι σημερινοί παίχτες:
When the going gets tough, the tough get going.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646

Τεράστια εμπειρία.

+1000 ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ακομη και το μιστερ μπιν να περναν για προπονητη απο αυτον τον ιταλο ειναι χιλιες φορες ανωτερος και ας μην καναν οι παιχτες της εθνικης τη διατροφη που κανανε εκεινει του οσφπ στο φαιναλ φορ

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εσυ ξέρεις πολλά.   :grin:

Να διώξουν τον Βασιλακόπουλο τότε.

Τι τον κρατάνε τον μαλάκα?

Εγώ πάντως αν περνούσε από το χέρι μου θα έδινα στον Γιαννάκη την εθνική ομάδα εργολαβία και εν λευκώ!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
 Εσυ ξέρεις πολλά.   :grin:

Να διώξουν τον Βασιλακόπουλο τότε.

Τι τον κρατάνε τον μαλάκα?

Εγώ πάντως αν περνούσε από το χέρι μου θα έδινα στον Γιαννάκη την εθνική ομάδα εργολαβία και εν λευκώ!

δεν γινετε να φυγει ο βασιλακοπουλος αυτος με το γκαλη πηγαν το μπασκετ εκει που το πηγαν ειναι τεραστιος παραγοντας και ας εχει κανει τραγικα λαθη
ναι συμφωνω οτι ο γιαννακης θα πρεπει να ειναι για παντα προπονητης της εθνικης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom