Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ναι μωρέ το παιδί του ξέφυγε
άσε μας ρε ούτε τον milos γούσταρα ισα ισα όταν έφυγε έκανα τούμπες αλλα δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθίκι από τον Διαμαντίδη

όχι φιλε μου δεν την σέβομαι όταν βλέπω άλλους στα 36 και 37 να σκίζονται για της εθνικές τους και αυτός εδώ και 3 χρονια ξεκουράζεται ειδικά φέτος με τις απουσίες θα έπρεπε να γυρίσει
Αν ήσουν άλλη ομάδα δεν θα τα έλεγες αυτά....

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Υποχρέωση είναι για έναν νεαρό παιχτη,όχι για έναν φτασμενο σαν τον μητσο....
ειναι υποχρεωση του ειναι 20 ειτε ειναι 40 και φτασμενος
οπως για καθε ελληνα ειναι υποχρεωση του να παει στο στρατο ετσι και για αυτον ειναι παει στην εθνικη

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ειναι υποχρεωση του ειναι 20 ειτε ειναι 40 και φτασμενος
οπως για καθε ελληνα ειναι υποχρεωση του να παει στο στρατο ετσι και για αυτον ειναι παει στην εθνικη
:2funny: :2funny: μην συγκρίνεις ανομοια πράγματα...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Τι να κανει και ο φουκαρας ο μητσος, μονο να γαμαει;;; Πρεπει και να ξεκουραζεται που και που...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: μην συγκρίνεις ανομοια πράγματα...
ακριβως το ιδιο ειναι αλλα οταν καναμε τα συμβολαια τα 2 εκ εν μερη και χαρη στην εθνικη τοτε ηταν καλη η εθνικη ε?και τωρα ειναι κουραση
για αυτο λοιπον αν θελεις τα καλοκαιρια να κανεις διακοπες στη μυκονο και δεξια αριστερα η τιμωρια σε πρωτο βαθμο ειναι 2 χρονια αποκλεισμος απο παντου
και το χειμωνα λοιπον διακοπες στην αραχωβα και οχι 2 μυρρια συμβολαιο

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Αν ήσουν άλλη ομάδα δεν θα τα έλεγες αυτά....

καμια σχέση μικρέ τα ίδια έλεγα και όταν το έκανε και ο Παπαλουκάς  όταν ακόμα άξιζε να παίζει στην εθνική

και για απάντησε μου το ξέρεις ότι όταν αρνηθείς πρόσκληση στην εθνική έχει τιμωρία από την ομοσπονδία αν ήξερε ότι θα φαΐ τιμωρία λες να μην πήγαινε αλλα σιγά μην φαΐ τιμωρία το κωλόπαιδο

ο Φώτσης γιατί πηγαίνει με τον Ζήση τον Μπουρούση και τον Σπανούλη τη είναι οι μαλακες και ο μήτσος ο έξυπνος αυτοί δεν έχουν ομάδες αυτοί δεν δικαιούνται ξεκούραση

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν  ξερω τι ειναι χειροτερο. Το οτι σταματησε απο την εθνικη στα 30 ή οι στυλιστικες επιλογες του  :P

1175418_10201966882993298_1947878128_n.jpg

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει... φταιει ο χοντρουλης στο παγκο για σημερα.... βασικα, το μονο που προσφερει ειναι το καλο κλιμα στην ομαδα,κατα τα αλλα  :headbang: :headbang:

ο μπουρουσης και ο πριντεζης ξεχαστηκαν στο παγκο... ουσιαστικα χασαμε απο μια ομαδα που κανει μονο σουτ!!! Αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Δεν υφιασταται Ιταλια στο μπασκετ, θα το δειτε στη συνεχεια...

οσο για μας, πολυ φοβαμαι οτι σε κρισιμα ματς μπορει να την πατησουμε απο τις βολες.. ελπιζω να μην διακαιωθω...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αναμενόμενο να χάσει η ομάδα, όταν οι άλλοι παίζουν με φουλ διαιτησία υπέρ τους εσύ χάνεις την αυτοσυγκέντρωση κι ο άλλος βγάζει φτερά, μιλάμε για πολύ ΣΚΑΤΑ διαιτησία απόψε, τα λάθη προπονητή-παικτών λάθη, αλλά και η διαιτησία πολύ ΣΚΑΤΑ :uglystupid:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Ο Σπανούλης είναι 30 και ο Διαμαντίδης 33. Ο Σπανούλης δεν επιβαρύνει το σώμα του τόσο πολύ με το στυλ παιχνιδιού του ενώ ο Διαμαντίδης το γαμάει. Επίσης ο Σπανούλης για χρόνια είχε 20 λεπτά συμμετοχής σε κάθε αγώνα ενώ ο Διαμαντίδης σχεδόν 40. Εκείνος ξέρει καλύτερα από όλους πόσο αντέχει να παίζει ασταμάτητα χειμώνα καλοκαίρι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αν ήταν κανένας τσογλαναράς μπορεί να τον έκραζα κι εγώ. Αλλά το συγκεκριμένο άτομο για να φύγει από την εθνική σημαίνει ότι υπήρχε λόγος σοβαρός.

Επισκέπτης
αναμενόμενο να χάσει η ομάδα, όταν οι άλλοι παίζουν με φουλ διαιτησία υπέρ τους εσύ χάνεις την αυτοσυγκέντρωση κι ο άλλος βγάζει φτερά, μιλάμε για πολύ ΣΚΑΤΑ διαιτησία απόψε, τα λάθη προπονητή-παικτών λάθη, αλλά και η διαιτησία πολύ ΣΚΑΤΑ :uglystupid:
Η Ιταλια πηρε ολοκληρο μουντιαλ με εναν τονυ...και νομιζω οτι με το στυλακι της και με τις ομαδες σαπακια που κυκλοφορουνε τριγυρω...μεσα στους εξι θα ειναι...μην πω παραπανω ειναι νωρις...βλεποντας ομως τους υπολοιπους δε  ειδα και τιποτα εξωπραγματικο...τα ατζουρια θα κανουν εκπληξη...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ο Σπανούλης είναι 30 και ο Διαμαντίδης 33. Ο Σπανούλης δεν επιβαρύνει το σώμα του τόσο πολύ με το στυλ παιχνιδιού του ενώ ο Διαμαντίδης το γαμάει. Επίσης ο Σπανούλης για χρόνια είχε 20 λεπτά συμμετοχής σε κάθε αγώνα ενώ ο Διαμαντίδης σχεδόν 40. Εκείνος ξέρει καλύτερα από όλους πόσο αντέχει να παίζει ασταμάτητα χειμώνα καλοκαίρι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αν ήταν κανένας τσογλαναράς μπορεί να τον έκραζα κι εγώ. Αλλά το συγκεκριμένο άτομο για να φύγει από την εθνική σημαίνει ότι υπήρχε λόγος σοβαρός.
οσο ειναι εν ενεργεια αθλητης γιατρε ειτε παιζει 40 λεπτα ειτε παιζει 1 λεπτο το ματς ειναι υποχρεωμενος να παει και να δωσει το 100% απ τη στιγμη που καλειται
δεν ξερω τη χαρακτηρας ειναι στην προσωπικη του ζωη αλλα στην αθλητικη του ειναι αληταρας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ναι μωρέ το παιδί του ξέφυγε
άσε μας ρε ούτε τον milos γούσταρα ισα ισα όταν έφυγε έκανα τούμπες αλλα δεν υπάρχει μεγαλύτερο καθίκι από τον Διαμαντίδη

όχι φιλε μου δεν την σέβομαι όταν βλέπω άλλους στα 36 και 37 να σκίζονται για της εθνικές τους και αυτός εδώ και 3 χρονια ξεκουράζεται ειδικά φέτος με τις απουσίες θα έπρεπε να γυρίσει

καθίκι;;; χμ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
στην πυρά ο ΔΔ λοιπον!!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Καλά κάνει! Είτε είναι κουρασμένος, είτε δεν έχει όρεξη καλύτερα που δεν πάει..Και τί πάει να πει είναι υποχρεωμένος? Θα μπορούσε να πάει και να είναι αδιάφορος..τί θα λεγατε τότε?
δεν έχει να αποδείξει κάτι..
Η πρόσκληση στην εθνική είναι τιμή και όχι υποχρέωση.Αν κάποιος αισθάνεται ό,τι δε μπορεί/δε θέλει κανένα πρόβλημα!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Και μεταξύ μας..και εγώ αν ήμουν επαγγελματίας αθλητής στο επίπεδο του και έπρεπε να διαλέξω, θα διαλεγα την ΕΡΓΑΣΙΑ μου..

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καμια σχέση μικρέ τα ίδια έλεγα και όταν το έκανε και ο Παπαλουκάς  όταν ακόμα άξιζε να παίζει στην εθνική

και για απάντησε μου το ξέρεις ότι όταν αρνηθείς πρόσκληση στην εθνική έχει τιμωρία από την ομοσπονδία αν ήξερε ότι θα φαΐ τιμωρία λες να μην πήγαινε αλλα σιγά μην φαΐ τιμωρία το κωλόπαιδο

ο Φώτσης γιατί πηγαίνει με τον Ζήση τον Μπουρούση και τον Σπανούλη τη είναι οι μαλακες και ο μήτσος ο έξυπνος αυτοί δεν έχουν ομάδες αυτοί δεν δικαιούνται ξεκούραση
Πάντως εγώ δεν θα καθομουν οποιοδήποτε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη επειδή θα τον αντυπαθουσα με χαρακτηρισμούς κωλοπαιδο κτλπ μην είμαστε αχάριστοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom