Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μεγάλεεεεε
Σε κάτι τέτοιες καλές-αλλά-μικρές-σε-όνομα ομάδες μαζεύονται οι μεγαλύτεροι τύποι στις εξέδρες.
Ξέρεις σε φάση Περιστέρι, Σπόρτινγκ παλαιότερα και για Μαρούσι τώρα (απ' ότι έχω ακούσει).
Είναι όλοι τους τίγκα μπασκετικοί, σιχαίνονται τη βλαχο-ποδοσφαιρο-μπαμπουριά (δλδ ακούνε αστειάκια τύπου "εεεεεε, είναι οφσάιντ" και σε κοιτάνε με βλέμμα "τώρα θα βγάλω σουγιά") και μιλάνε για βελτίωση του επιπέδου του μπάσκετ στη χώρα μας λες και είναι διορισμένοι από το Βασιλακόπουλο.
Τεράστιες μορφές όλοι τους.
Ξέρουν τα πάντα.
:rockon: :rockon: :rockon:
το περιστερι ειχε πολυ κοσμο ρε τοτε
ωραιες στιγμες :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
το περιστερι ειχε πολυ κοσμο ρε τοτε
ωραιες στιγμες :2funny:

Λες για εποχές Κορωνιού, Γιάριτς, Γκούροβιτς, Μάξεϊ κλπ?
Δυνατή ομάδα. :rockon:
Τους Περιστεριώτες πώς τους έκοψες?
Ήταν όντως Περιστέρι ή γαυρο-βαζελο-χανούμια που υποστήριζαν και την ομάδα της περιοχής τους?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ήταν όντως Περιστέρι ή γαυρο-βαζελο-χανούμια που υποστήριζαν και την ομάδα της περιοχής τους?
με αεκ δεν ειχε τυχει να παω τυπε
με παοκ πηγαιναμε γιατι ειχε πολυ γελιο
με παναθηναικο ειχα παει και με ολυμπιακο
με παναθηναικο δεν ηταν τοσο φανατισμενοι
σου λεω με παοκ ηταν ολα τα λεφτα τυπε
να δεις κατι μουτσουνες :2funny:
ωραιοι τυποι :rockon:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έχασε το Νιούμπλ αλλά τουλάχιστον πήρε Κακιούζη.

www.sport-fm.gr/article/191836]Α1: «Βόμβα» Κακιούζη στον Άρη[/url]

113502.jpg

Παίκτης του Άρη θα είναι την προσεχή περίοδο ο Μιχάλης Κακιούζης, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο πρώην διεθνής φόργουορντ, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην Εφές Πίλσεν, αποκτήθηκε αμέσως μετά την ακύρωση της συμφωνίας με τον Άιρα Νιούμπλ, ο οποίος λόγω κάποιων υποχρεώσεών του στις ΗΠΑ δεν μπορούσε να έρθει εγκαίρως για την προετοιμασία της ομάδας.

Ο 33χρονος άσος, πρώην αρχηγός της Εθνικής που κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 2005 και τη δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ ένα χρόνο αργότερα, έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ΑΕΚ, Σιένα, Μπαρτσελόνα και Καχασόλ. Την περασμένη περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τουρκία έχοντας 6,5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 35 εμφανίσεις, ενώ στην Ευρωλίγκα σε 10 αγώνες είχε 6,4 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
πολυ καλες μεταγραφες ο αρης...να'χε και προπονητη θα'ταν ακομα καλυτερα :rolleyes:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πολυ καλες μεταγραφες ο αρης...να'χε και προπονητη θα'ταν ακομα καλυτερα :rolleyes:

Γιατί το λες αυτό?
Επειδή αποκλείστηκε από το Μαρούσι έχοντας πλεονέκτημα έδρας?
Εγώ δεν τον έχω για τραγικό αλλά ούτε και για κάτι ξεχωριστό.
Πιστεύω ότι τη δουλειά του την κάνει.

Πάντως σαν ομάδα θα είναι πολύ δυνατή:
Clark / Stinson / Argyropoulos
Hatzivretas / (Tsaldaris?) Mourtos
Richardson / Papanikolaou / Chrysikopoulos
Kakiouzis / Barlos / (Skordilis?)
Dikoudis / Betts
αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει ρόστερ (jimmyee γράψτα και εσύ γιατί δεν τα ξέρω και τόσο καλά).
Άμα μείνει και ο Τσαλδάρης και τους βγει ο Richardson, γίνεται ομάδα επιπέδου top 16.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τη μεταγραφη κακιουζη.

σιγουρα χανουμε σε δυναμη και physical game.

αλλα..
εχει καλυτερο σουτ.
εχει απο τα καλυτερα timing στο ριμπαουντ. ετσι παρολο που δεν πηδαει ψηλα μαζευει πολλα επιθετικα .
ειναι αρχηγος , δεν μασαει τα λογια του .
ειναι ελληνας.

καλως ηρθες Μιχαλη στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.

Υ.Γ. ο Ματσον με ολα τα κακα που κουβαλαει ειναι ισως οτι καλυτερο μπορει να βρει ο ΑΡΗΣ αυτη τη στιγμη. αφου δεν μπορω να εχω τον μεσινα, τον ιβκοβιτς κλπ κλπ προτιμω τον ιταλο που εχει πτυχιο ψυχολογιας και παιρνει απο καθε παικτη το 110%.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όλα καλά....αυτόν τον παπάρα, το όρθιο γαμώτο τον Φάσουρα τι τον κρατάγανε; Αυτός ο Τσιγκόπουλος....τι παιχτούρα που ήτανε ρε γμτ...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τη μεταγραφη κακιουζη.

σιγουρα χανουμε σε δυναμη και physical game.

αλλα..
εχει καλυτερο σουτ.
εχει απο τα καλυτερα timing στο ριμπαουντ. ετσι παρολο που δεν πηδαει ψηλα μαζευει πολλα επιθετικα .
ειναι αρχηγος , δεν μασαει τα λογια του .
ειναι ελληνας.

καλως ηρθες Μιχαλη στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας.

Υ.Γ. ο Ματσον με ολα τα κακα που κουβαλαει ειναι ισως οτι καλυτερο μπορει να βρει ο ΑΡΗΣ αυτη τη στιγμη. αφου δεν μπορω να εχω τον μεσινα, τον ιβκοβιτς κλπ κλπ προτιμω τον ιταλο που εχει πτυχιο ψυχολογιας και παιρνει απο καθε παικτη το 110%.

Συμφωνώ για Κακιούζη, δεν είναι από τις μεταγραφές που σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο θα καλά θα παίξει ούτε έχει τη λάμψη ενός NBAer αλλά σίγουρα είναι μεταγραφή ουσίας.
Φαντάζεσαι να παίρνατε και κάνα Massey δανεικό?
Tης πουτάνας!

όλα καλά....αυτόν τον παπάρα, το όρθιο γαμώτο τον Φάσουρα τι τον κρατάγανε; Αυτός ο Τσιγκόπουλος....τι παιχτούρα που ήτανε ρε γμτ...

Το Φάσουρα τον είχαν καμια 10αρια χρόνια άρα μαλλον θα ξεχνούσαν να τον διώξουν. :2funny:
Πάντως, τότε Περιστέρι = respect

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί το λες αυτό?
Επειδή αποκλείστηκε από το Μαρούσι έχοντας πλεονέκτημα έδρας?
Εγώ δεν τον έχω για τραγικό αλλά ούτε και για κάτι ξεχωριστό.
Πιστεύω ότι τη δουλειά του την κάνει.

Πάντως σαν ομάδα θα είναι πολύ δυνατή:
Clark / Stinson / Argyropoulos
Hatzivretas / (Tsaldaris?) Mourtos
Richardson / Papanikolaou / Chrysikopoulos
Kakiouzis / Barlos / (Skordilis?)
Dikoudis / Betts
αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει ρόστερ (jimmyee γράψτα και εσύ γιατί δεν τα ξέρω και τόσο καλά).
Άμα μείνει και ο Τσαλδάρης και τους βγει ο Richardson, γίνεται ομάδα επιπέδου top 16.

κοιτα ειναι πολλα και συνθετα τα "θεματα" του Αρη.
σαν ροστερ φυσικα ειναι το καλυτερο της 10ετιας αλλα ευχαριστημενοι δεν θα ειμαστε ποτε ειδικα οσοι εχουν ζησει τα χρυσα χρονια.

τα προβληματα μας ειναι τα εξης.

ο Ντικουδης ειναι 4αρι και οχι 5.
ο κακιουζης ειναι 3αρι αλλα λογω ηλικιας περυσι επαιζε πιο πολυ στο 4 και το ιδιο θα γινει και φετος. θα προτιμουσα να μεινει ο νελσον στη θεση του.
οι ψηλοι μας δεν ειναι αθλητικοι πλην μπαρλου που ειναι ημιψηλος και Παπ που δεν τον υπολογιζω αν δεν τον δω σε συνεχομενα σοβαρα ματς. γιαυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να παρακαλαμε τον Μασευ να επιστρεψει.
αν ο Παπ παει ευρωμπασκετ εχουμε προβλημα γιατι την ιδια περιοδο θα ετοιμαζομαστε για τα ματς με το Μαρουσι . γιαυτο αποκτηθηκε ο Μπελσερ , ο οποιος θα κανει μηνιαιο συμβολαιο απο οτι εμαθα και αν δεσει θα μεινει .

γενικα πολυ βαβουρα γινεται και δεν ξερω τι θα γινει αν αποκλειστουμε απο την ευρωλιγκα.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κοιτα ειναι πολλα και συνθετα τα "θεματα" του Αρη.
σαν ροστερ φυσικα ειναι το καλυτερο της 10ετιας αλλα ευχαριστημενοι δεν θα ειμαστε ποτε ειδικα οσοι εχουν ζησει τα χρυσα χρονια.

τα προβληματα μας ειναι τα εξης.

ο Ντικουδης ειναι 4αρι και οχι 5.
ο κακιουζης ειναι 3αρι αλλα λογω ηλικιας περυσι επαιζε πιο πολυ στο 4 και το ιδιο θα γινει και φετος. θα προτιμουσα να μεινει ο νελσον στη θεση του.
οι ψηλοι μας δεν ειναι αθλητικοι πλην μπαρλου που ειναι ημιψηλος και Παπ που δεν τον υπολογιζω αν δεν τον δω σε συνεχομενα σοβαρα ματς. γιαυτο εχει μαλλιασει η γλωσσα μας να παρακαλαμε τον Μασευ να επιστρεψει.
αν ο Παπ παει ευρωμπασκετ εχουμε προβλημα γιατι την ιδια περιοδο θα ετοιμαζομαστε για τα ματς με το Μαρουσι . γιαυτο αποκτηθηκε ο Μπελσερ , ο οποιος θα κανει μηνιαιο συμβολαιο απο οτι εμαθα και αν δεσει θα μεινει .

γενικα πολυ βαβουρα γινεται και δεν ξερω τι θα γινει αν αποκλειστουμε απο την ευρωλιγκα.

Εγώ δεν έχω προλάβει να δω τον Άρη με καλύτερο ρόστερ από το φετινό, γι' αυτό και έχω εντυπωσιαστεί με τις μέχρι τώρα κινήσεις.
Στο rotation είπα να μοιράσω κάπως τους forwards κυρίως λόγω ηλικίας, άρα τους "ανέβασα" μία θέση όπως γίνεται συνήθως με τους ψηλούς. Πέρα του θηρίου Betts, έχετε άλλο καθαρόαιμο 5άρι?
Τον Belser δεν τον ξέρω αλλά απ' ότι έψαξα λένε ότι έκανε καλή χρονιά με την Ολύμπια και είδα ότι είχε βγει DPOY στο κολλεγιακό επομένως θα είναι πολύ χρήσιμος παίχτης.
Τέλος, κόβω δύσκολο να αποκλειστείτε από το Μαρούσι. Γενικά θεωρήθηκε κάζο για 'σας ότι έγινε πέρυσι στα playoffs και δύσκολα θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Τώρα (εκτός από το ρόστερ προφανώς) θα παίξει μεγάλο ρόλο η έδρα και το όνομα των ομάδων όπου και εκεί υπερέχετε άρα η Euroleague μου φαίνεται ψιλοστάνταρ.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μετα το μαρουσι ομως περιμενει η αλμπα....

φυσικα δεν ειμαστε κακοι απλα μου αρεσει να επισημαινω τα κακα , τα καλα δε χρειαζονται διορθωση...
το ροστερ παντως εκλεισε εκτος αν γινει κατι με τσαλδαρη που ειναι στο περιμενε και Παπ που απο χτες που βγηκε η ραδιο αρβυλα δεν υπαρχει κατι νεοτερο.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/192657]Οριστικά στην «Μπάρτσα» ο Ρούμπιο[/url]

082732.jpg

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Ρίκι Ρούμπιο. Οι προσπάθειες των Μινεσότα Τίμπεργουλφς να μειώσουν τις απαιτήσεις της Μπανταλόνα για την αποδέσμευση του 19χρονου γκαρντ δεν είχαν αποτέλεσμα και ο Ισπανός άσος θα μετακομίσει στην «Μπάρτσα». Η τελευταία έχει συμφωνήσει με την Μπανταλόνα στα 3,7 εκατ. ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρούμπιο, ο οποίος θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο, στο οποίο θα υπάρχει buy-out για το ΝΒΑ από τη σεζόν 2011/12 και μετά.

Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης θα ανήκει για τουλάχιστον μία διετία στην Μπαρτσελόνα, ενώ ακολούθως το buy-out θα μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Όσο για τους Τίμπεργουλφς, υποχρεώνονται να αναθέσουν καθήκοντα πλέι μέικερ στον ρούκι Τζόνι Φλιν, ο οποίος επελέγη στο νούμερο 6 των ντραφτ, μία θέση δηλαδή πίσω από τον Ρούμπιο (Νο 5).

Νομίζω ότι οι θέσεις 1-2 στα ισπανικά πρωταθλήματα μπάσκετ & ποδοσφαίρου έχουν κλείσει.
Πιθανότατα ισχύει το ίδιο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μιας και λέγαμε εδώ για αστείες δηλώσεις:
δε θα μπορούσε να λείπει αυτή του καραγραφικού τύπου. :2funny:

www.gazzetta.gr/content/view/45211/35/]«Στο τένις μπορεί...»[/url]

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολιάζοντας τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, τόνισε: «Είναι καλό που ο Ολυμπιακός ενισχύεται, καθώς θέλουμε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, όπως επί ημερών Γκέρσον». Λίγο αργότερα, προσήλθε στην προπόνηση των πρωταθλητών και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Όσο δεν τον πάω, άλλο τόσο γέλιο βγάζει ώρες-ώρες. :2funny: :2funny: :2funny:

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
απο την πολλη φαπα τοχετε γυρισει στα γελακια ερχοντε φρεσκιες παντου!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
689
Πόντοι
4.995

Tσαγκοπουλος , μεγαλος παιχτης αλλα ατυχος με γονατα σπαραλια

Τον Νorris τον θυμαστε ?
Παιχτουρα απο τις λιγες

Respect

www.imageshack.gr/view.php?file=lxi849tnr15ynjsu909k.jpg] [/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom