Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τη δουλεια με τον γαβρο πως την βλεπεις? εχασε πριντεζη που εκανε την βρωμικη δουλεια , εχασε ζηση που θα βοηθουσε πολυ τον ντεφορμε και οχι βασικο παπαλουκα και κρατησε με το ζορι και με πολλα λεφτα τον μπουρουση . θα μου πεις ειναι νωρις ακομα αλλα ουτε τον παρκερ τον βλεπω να ερχεται απο οτι διαβαζω. τελικα ο γιαννακης δεν πολυμετραει στην πιατσα του μπασκετ και αυτη την εντυπωση την εχω χρονια . δεν ειναι ο προπονητης που ενας παικτης θα παρει κ λιγοτερα φραγκα αρκει να τον εχει κοουτς...

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τη δουλεια με τον γαβρο πως την βλεπεις? εχασε πριντεζη που εκανε την βρωμικη δουλεια , εχασε ζηση που θα βοηθουσε πολυ τον ντεφορμε και οχι βασικο παπαλουκα και κρατησε με το ζορι και με πολλα λεφτα τον μπουρουση . θα μου πεις ειναι νωρις ακομα αλλα ουτε τον παρκερ τον βλεπω να ερχεται απο οτι διαβαζω. τελικα ο γιαννακης δεν πολυμετραει στην πιατσα του μπασκετ και αυτη την εντυπωση την εχω χρονια . δεν ειναι ο προπονητης που ενας παικτης θα παρει κ λιγοτερα φραγκα αρκει να τον εχει κοουτς...

Αυτό που λες για το Γιαννάκη συμφωνώ.
Ο Πρίντεζης αφήνει ένα κενό αλλά όχι δυσαναπλήρωτο. Στο στυλ που νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί παίχτες (κοινοτικοί & αμερικανοί) και δεν πιστεύω ότι ανησυχεί κάποιος Ολυμπιακός για το ποιος θα τον αναπληρώσει. Για το Ζήση από εσένα το έμαθα τώρα, τον ήθελα αυτόν τον παίχτη γιατί μπορεί να μην έκανε τη διαφορά αλλά θα ταίριαζε στο σύστημα της ομάδας και ήταν από τις περιπτώσεις που ξέραμε τι παίρνουμε και τι να περιμένουμε.
Γενικότερα για το σχεδιασμό δεν έχω ιδέα τι παίζει. Νομίζω ότι οι πρόεδροι περιμένουν την απόφαση στις 6/7 για τα όρια ξένων/κοινοτικών ώστε να δουν σε ποια θέση θα πάρουν τον "καλό" Αμερικανό (αν είναι ένας τελικά) και μετά να συμπληρώσουν το ρόστερ με κοινοτικούς. Το θέμα είναι ότι ο σχεδιασμός έχει μείνει αρκετά πίσω και πολλοί παίχτες που θέλαμε, αρχίζουν και υπογράφουν αλλού.
Άποψή μου είναι ότι πλέον ο Ολυμπιακός σαν ελκυστικό όνομα για έναν καλό παίχτη, έχει πέσει σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό. Πλέον είναι πίσω από ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Μπάρτσα, Ταού και στο ίδιο επίπεδο με Σιένα άρα τους παιχταράδες που ανήκουν στις παραπάνω, όσοι αποδεσμευτούν θα τους δούμε να υπογράφουν σε μία από τις άλλες.

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι μονο οτι εχετε μεινει πισω αλλα και οτι ο "ακριβος" σας αμερικανος ειναι αυτος που ειναι . δηλαδη θες 3-4 ΑΑΑ παικτες , ασο , δυαρι , ρολιστα φοργουορντ και ψηλο. χεσε μεσα δηλαδη...

και πλιζ μην ξανακουσω οτι ο σοφο φετος θα ειναι μεταγραφη, οτι εχει αλλαξει , οτι θελει να ευχαριστησει τους αγγελοπουλους , οτι ονειρευεται ΝΒΑ και μαλακιες...θα κανω εμετο...

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
και πλιζ μην ξανακουσω οτι ο σοφο φετος θα ειναι μεταγραφη, οτι εχει αλλαξει , οτι θελει να ευχαριστησει τους αγγελοπουλους , οτι ονειρευεται ΝΒΑ και μαλακιες...θα κανω εμετο...
σωστος,πρεπει να σταματησει κ αυτη η καραμελα.

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
δεν ειναι μονο οτι εχετε μεινει πισω αλλα και οτι ο "ακριβος" σας αμερικανος ειναι αυτος που ειναι . δηλαδη θες 3-4 ΑΑΑ παικτες , ασο , δυαρι , ρολιστα φοργουορντ και ψηλο. χεσε μεσα δηλαδη...

Ναι, ακριβώς σε αυτές τις θέσεις.
Άμα ήταν να τις κάνω 3 από 4, θα έβαζα για ρολίστα το Βασιλόπουλο μιας και θα ήθελα να το βλέπω που και που στο 4 όπως πρόπερσι (αν και δε νομίζω να ξανακάνει τέτοια χρονιά). Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με το Ρακόσεβιτς, πάει ο Ζήσης, ήθελα Καουκένας και για ψηλό καταλήξαμε να λέμε "πάλι καλά που έμεινε ο Μπουρούσης". Με το ρόστερ αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να χτυπήσουμε τον ΠΑΟ και δεν είμαστε για Final 4.
Για "άσσο" περιμένω να δω τι θα γίνει το Χόλντεν, που θα παίζει του χρόνου ο Ρούμπιο, άμα θα φύγει ο Μακιντάιρ και άμα θα ανανεώσει ο Σάρας (έναν από αυτούς θέλω). Για 2αρι δεν έχω ιδέα και για ψηλό θέλω Αμερικανό.

Ο Σόφο είπε ότι θα πάει στο summer camp των Clippers γιατί πιστεύει ότι φέτος θα κάνει καλή χρονιά και του χρόνου θέλει να τον υπολογίζουν για ΝΒΑ :2funny:. Κανονικά έπρεπε να φύγει αλλά τόσο που το έχουν τραβήξει οι Αγγελόπουλοι, μάλλον λένε να το τραβήξουν μέχρι τέλους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Updates για σημαντικές μετακινήσεις παιχτών:

www.sport-fm.gr/article/184058]Στη Μακάμπι ο Λασμ[/url]

www.sport-fm.gr/article/183895]«Ελάφι» ο Ιλιασόβα[/url]

www.sport-fm.gr/article/183957]«Σπιρούνι» ο Χάισλιπ[/url]

Θρύλε, ποιούς είπαμε ότι θα πάρεις φέτος? :2funny:
τυπε μου παλι καλα που εμεις κλεισαμε σχεδον το ροστερ
δεν υπαρχουν παιχτες
ολοι πανε στο μαγικο κοσμο του nba :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε μου παλι καλα που εμεις κλεισαμε σχεδον το ροστερ
δεν υπαρχουν παιχτες
ολοι πανε στο μαγικο κοσμο του nba :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε εσείς μάλλον περιμένετε να δείτε τι θα γίνει με τα όρια για τους ξένους ώστε είτε να ανανεώσετε με Σάρας είτε να πάτε για ΜακΙντάιρ.
Εμείς παίζουμε το πουλί μας με περίσσιο πάθος και μπρίο.
Πήγανε πολλοί στο ΝΒΑ αλλά πόσοι λες να πιάσουν?
Εγώ μόνο τον Ιλιασόβα κόβω να παίζει κάπως καλά (έτσι και δεν πάρουν τον Τσίλντρες) ενώ οι υπόλοιποι του χρόνου θα είναι εδώ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε εσείς μάλλον περιμένετε να δείτε τι θα γίνει με τα όρια για τους ξένους ώστε είτε να ανανεώσετε με Σάρας είτε να πάτε για ΜακΙντάιρ.
Εμείς παίζουμε το πουλί μας με περίσσιο πάθος και μπρίο.
Πήγανε πολλοί στο ΝΒΑ αλλά πόσοι λες να πιάσουν?
Εγώ μόνο τον Ιλιασόβα κόβω να παίζει κάπως καλά (έτσι και δεν πάρουν τον Τσίλντρες) ενώ οι υπόλοιποι του χρόνου θα είναι εδώ.
τυπε νομιζω θα κλεισει ο σαρας
και δεν θα περασει για 3 αμερικανους τουλαχιστον φετος
αν θα πιασουν?θα δουμε δικε μου
πιστευω πολυ τον αντερσον

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/184196]Ανανέωσε με Χόλντεν η ΤΣΣΚΑ![/url]

175809.jpg

Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού χάθηκε. Ο λόγος για τον Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ήταν προτεραιότητά μας να διατηρήσουμε τον Χόλντεν στο δυναμικό μας. Χαίρομαι που ήθελε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ μετά από επτά χρόνια στην ομάδα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου, που κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθω τη Μόσχα σαν δεύτερο σπίτι μου. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά μαζί».

Έλα μωρή Θρυλάρα, πάρτους όλους! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
www.sport-fm.gr/article/184196]Ανανέωσε με Χόλντεν η ΤΣΣΚΑ![/url]

175809.jpg

Ένας ακόμη μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού χάθηκε. Ο λόγος για τον Τζέι Αρ Χόλντεν, ο οποίος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ήταν προτεραιότητά μας να διατηρήσουμε τον Χόλντεν στο δυναμικό μας. Χαίρομαι που ήθελε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ μετά από επτά χρόνια στην ομάδα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου, που κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθω τη Μόσχα σαν δεύτερο σπίτι μου. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά μαζί».

Έλα μωρή Θρυλάρα, πάρτους όλους! :rockon: :rockon: :rockon:
Πολύ ενασχόληση με τα αθλητικά βλέπω!!! :grin:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω την υποψια οτι οι αγγελοπουλαιοι εχουν αποσπαστει λιγο με το ποδοσφαιρο και τα χρεη του σωκρατες και ισως εχουν αφησει το μαγαζι στο γιαννακη. μετα και την απωλεια του χολντεν αν δεν κανετε καμια εκπληξη , επανερχεστε στα προπερσινα .παρακαλια στον σοφο , ξενοι ερωτηματικο, ντερμπυ μεσα εξω με εμας και δευτερη θεση με το ζορι .

ο χοντρος αρχισε παλι τα ιδια....

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το αν σκοπεύει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά το τι θα γίνει στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι έχω συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους της»

sport24.gr

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Σαλίγκαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!! ΖΕΙΣ ~!! ???? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!??

ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ??? ΟΙ ΛΕΙΚΕΡΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΒΑ

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ 4 Ο ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ ΝΤΟΥΑΙΤ....... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σήμερα
[size=10pt]Δευ 06 Ιουλ 09[/size]
Μαρτύρων Λουκίας της παρθένου και Ρήξου (+301) και των συν αυτοις Ανατολίου, Αντωνίνου, Αντωνίου Απάμου, Απολλώνιου του γερουσιαστού, Βίκτωρος, Διόδωρου, Δίωνος, Κοττυίου, Λυκία, Λυσίου, Νέα, Όωνος, Παππιανού, Παπικού, Σατίρου, Σερίνου. Φιλήμονος, Αρχίππου και Ονησίμου, Οσίου Σισώη του Μεγάλου (+429), Ιερομάρτυρος Αστίου επισκόπου Δυρραχίου, Αλεξάνδρου και Επιμάχου, Μάρτυρος Βασιλείου και των συν αυτώ 70 των εν Σκυθουπόλει, Οσιομάρτυρος Κυρίλλου (+1566) του εκ Θεσ/νίκη

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Για να δουμε τι θα κανουνε τα τσακαλια αυριο.. λες να τον κατσουνε στα αμερικανια..  :grin:

Παμε ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑ...!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.955
Πόντοι
606
ενα σχολιακι για το επερχομενο ευρωμπασκετ:η ρωσια θα παιξει χωρις κιριλενκο,η λιθουανια κατεβαινει χωρις τ'αστερια της(σαρας,σισκα κ.α.),η ισπανια θα παιξει χωρις καλντερον αλλα με την προσθηκη του γκασολ που δυστυχως αλλαξε γνωμη,γερμανια-γαλλια-ιταλια δεν αποτελουν φοβητρα,σλοβενια-τουρκια ειναι καλες ομαδες με καλους παιχτες αλλα δεν ειναι και τιποτα μεγαθηρια...οι συγκυριες ειναι ιδιαιτερα ευνοικες για την δικη μας εθνικη που θα'ναι ενισχυμενη με καλαθη,κουφο αλλα και περπερογλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom