Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Αδερφέ είσαι σατανικά μπάχαλος.δεν πηγες τζατζικι....
Φ4 πηγες?
οχι?
Αδερφέ είσαι σατανικά μπάχαλος.δεν πηγες τζατζικι....
Φ4 πηγες?
οχι?
Φερε κανένα ταλαγανι,κολοπετινιτσα είσαι?Αδερφέ είσαι σατανικά μπάχαλος.
Θα σου φέρω καλιτσούνια αν θες....Φερε κανένα ταλαγανι,κολοπετινιτσα είσαι?
Ναι φερεΘα σου φέρω καλιτσούνια αν θες....
εννοειται..πολυ προς το καλυτερο..εχω παει 5-6 φορες απο το 2015 και μετα..γκομενες εχει αρκετο φοιτητοκοσμο αν εισαι κατω απο 30 εχει παιχνιδι..πουτανες φυσικα οχι,ψιλοπραματα μονο αποα κανα σαιτ ,πολλες ουκρανες εχουν παει τον τελευταιο χρονο δεν ξερω τωρα αν παιζει καλυτερο παιχνιδι,εγκληματικοτητα στο κεντρο ,τιποτα..μιλαω για βιλνιους..Πάντως αυτά είναι του 2010,ίσως να'χουν αλλάξει τώρα τα πραγματα
3,00 στη νοβιμπετ2,70 να το παρει ο γαυρος το κυπελο ...
λέτε να νικήσετε ;;;;;
Το θυμάμαι καλά αλλά δεν νομίζω ότι το ρόστερ του ΠΑΟ ήταν κατώτερο της Μπολόνια κ εξάλλου στους ομίλους ησαστε πρώτοι μπροστά από αυτηνΔεν θυμάσαι καλά....
Τα φαβορί ήταν η Μπολόνια και ο Ολυμπιακός απο νωρίς....
Μάλιστα ήταν τόσο σίγουροι που είχε πάρει την διοργάνωση το TV Magic του Τσουκαλά.
Από τεράστιο πάτο περάσαμε και φτάσαμε στο Φ4....Από καθαρή αυτοκτονία του γαύρου με την Ολυμπια Λουμπλιάνας νομίζω...
Η Μπολόνια λέγανε η ομαδα του ΝΒΑ που παίζει στην Ευρώπη.
Υπήρχανε επίσης πανίσχυρες Μακάμπι και Μπενετον.
Την Μακάμπι την νικήσαμε με αίμα στον ημιτελικό...
Εμείς εκτος απο Μποντιρόγκα,είχαμε Κουτλουαι,Μίντλετον στα 36,Πέπε Σαντσες,Σιούτη(),Καλαιτζη,Αλβερτη,redneck Τζόνι, Ρότζερς,Γιαννούλη,τυρανόσαυρο Παπαδόπουλο,Μπαλογιάννη και Μούλα....
Οι άλλοι είχαν Ριγκοντό,Μπετσίροβιτς,Γιάριτς,Τζινόμπιλι,Γκρίφιθ,Ντειβιντ Άντερσεν,Σμόντις....
Στο ημίχρονο μπουκώναμε πούτσα με -15 αβάδιστα....
Εκεί έδειξε πόσο τεράστιος προπονητής είναι που άλλαξε όλο το παιχνίδι με 2 απλές κινήσεις....
Και το σήκωσε τότε η ομάδα αουτσάιντερ....
Με το ένδοξο Τριφύλλι στο στήθος live στο TV gavros
πλάκα κανω ρε φιλεπου το διαβασες αυτο για την ασθενεια?γιατι εδω δεν βρισκω κατι σχετικο...
Σου λέω ότι κατά τύχη πήγαμε Φ4 και επιμένεις.....Το θυμάμαι καλά αλλά δεν νομίζω ότι το ρόστερ του ΠΑΟ ήταν κατώτερο της Μπολόνια κ εξάλλου στους ομίλους ησαστε πρώτοι μπροστά από αυτην
Είχατε το καλύτερο Ρέκο στη φάση των 32 κ στην φάση των 16Σου λέω ότι κατά τύχη πήγαμε Φ4 και επιμένεις.....
Από μπάτζετ πρέπει να είχαν διπλάσιο....
Και δεν είμασταν στον ίδιο όμιλο....
όποτε αναφέρομαστε στο ελληνικό μπάσκετ να λέμε με ευλάβεια ευχαριστώΕίχατε το καλύτερο Ρέκο στη φάση των 32 κ στην φάση των 16
Στον όμιλο το τσεκαρα ήσασταν με την teamsystwm.bologna έχεις δίκιο
Αλλά άμα δεις είχατε το καλύτερο ρεκόρ .έχει το φ4 από όλες τις 32 ομάδες
Στον όμιλο των 16 ήταν οι τρεις από τις 4 ομάδες ελληνικής ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΑΕΚ
Για το μπάτζετ δεν το ξέρω αλλά δεν είδα ποτέ μια βαλίτσα λεφτά να βάζει καλάθι
2001–02 Euroleague - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Στο μπάσκετ Άρης είμαι .όποτε αναφέρομαστε στο ελληνικό μπάσκετ να λέμε με ευλάβεια ευχαριστώ
στον Γκάλη ,τον Άρη και τους μακαρίτες Γιαννακοπουλαίους
Τα οπαδικά έπονται ....
αν μεγάλωνα πάνω και γω Άρης θα γινόμουναΣτο μπάσκετ Άρης είμαι .
Στο ποδόσφαιρο Ολυμπιακός. .
Βόλλεϋ Ορεστιάδα
Πόλο Βουλιαγμένη ..
Κ χαβτμπωλ Φίλιππος βεροιας
Αυτοκτόνησαν οι γαύροι και πήγαμε εμείς Φ4.Είχατε το καλύτερο Ρέκο στη φάση των 32 κ στην φάση των 16
Στον όμιλο το τσεκαρα ήσασταν με την teamsystwm.bologna έχεις δίκιο
Αλλά άμα δεις είχατε το καλύτερο ρεκόρ .έχει το φ4 από όλες τις 32 ομάδες
Στον όμιλο των 16 ήταν οι τρεις από τις 4 ομάδες ελληνικής ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΑΕΚ
Για το μπάτζετ δεν το ξέρω αλλά δεν είδα ποτέ μια βαλίτσα λεφτά να βάζει καλάθι
2001–02 Euroleague - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Εγώ Ηρακλής αφού.αν μεγάλωνα πάνω και γω Άρης θα γινόμουνα
αλλά εδώ μικρό με πήγαν συγγενείς πρώτα σε καραισκάκη μετά φιλαδέλφεια,έπειτα λεωφόρο και διάλεξα πράσινο
Πάντα όμως συμπαθώ τον Άρη ,είμαι βαζελοαρειανός
O Ηρακλής έχει πολλά μέλη εδώ που έχω γνωρίσει κ δεν πίστευα ότι είναι Ηρακλειδείς ..είμαι ομάδα αρκετών φιλάθλων λόγω Χατζηπαναγή κ όχι οπαδών .Εγώ Ηρακλής αφού.
Ιβανώφ σαμποτέρ σε ναζί και έτσι....
Η ομάδα των Ελλήνων της Θεσσαλονίκης....
Ο Άρης ήταν πολυεθνικός και ο Παοκ δεν υπήρχε....
Καλά όλα στην Αθήνα και μετά στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν....O Ηρακλής έχει πολλά μέλη εδώ που έχω γνωρίσει κ δεν πίστευα ότι είναι Ηρακλειδείς ..είμαι ομάδα αρκετών φιλάθλων λόγω Χατζηπαναγή κ όχι οπαδών .
Το πόλο ξεκίνησε επαγγελματικά από Βουλιαγμένη ενώ το το κέντρο στο ελληνικό βόλλεϋ είναι ο Έβρος ..όπως χάντμπολ η Βέροια.....
Βέβαια λόγω χρήματος πλέον όλα είναι στην Αθήνα .
Και ετσι πρεπει , να ειναι ολα στην Αθηνα , τι να κανουν οι βλαχοι με αυτα ;; δεν εχουν καμια δουλειαO Ηρακλής έχει πολλά μέλη εδώ που έχω γνωρίσει κ δεν πίστευα ότι είναι Ηρακλειδείς ..είμαι ομάδα αρκετών φιλάθλων λόγω Χατζηπαναγή κ όχι οπαδών .
Το πόλο ξεκίνησε επαγγελματικά από Βουλιαγμένη ενώ το το κέντρο στο ελληνικό βόλλεϋ είναι ο Έβρος ..όπως χάντμπολ η Βέροια.....
Βέβαια λόγω χρήματος πλέον όλα είναι στην Αθήνα .
Οι τελευταίοι στον αθλητισμό είναι οι Πελοποννήσιοιβαρια πεπονια πλεονΚαλά όλα στην Αθήνα και μετά στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν....
Εσύ λες για το 80 και μετά.
Ηρακλή γουστάρω πολύ.
Έχω γνωρίσει και ξεχωρίζουν.
ΡεβανίΚαι ετσι πρεπει , να ειναι ολα στην Αθηνα , τι να κανουν οι βλαχοι με αυτα ;; δεν εχουν καμια δουλεια
Ακους εκει χαντμπολ στην Βεροια .. ημαρτον δηλαδη , και το ραβανι που εχουν πολυ τους ειναι