Νέα

Euroleague basketball & μπάσκετ γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ΠΑΟ & ΟΣΦΠ σε κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα αντί για την Α1?

• Ναι

Ψήφοι: 84 58,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 51 35,4%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 9 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

Επισκέπτης
Εγώ το ξέρω, μεγάλε μου. Απλά, κάποιοι άσχετοι με τον αθλητισμό γαύροι (κι όχι μόνο), μετά τον προχθεσινό θρίαμβο της Ρεάλ έσπευσαν να αποθεώσουν τον Ολυμπιακό που αποκλείστηκε στο τσακ από μια και καλά υπερομάδα. Ε, δεν υπάρχουν αήττητες ομάδες, τι να κάνουμε; (εξαίρεση η αυθεντική ντριμ τιμ του '92)
:thumbsup: :thumbsup: αν και ειμαι φανατικος ολυμπιακος,πειστευω οτι του χρονου ειναι ευκαιρια για τον παο να παει στα 7 και να εχει ενα τροπαιο διαφορα απ την κορυφη..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
θα τα πουμε ολα αναλυτικα σε θρεντ που θα ανοιξω προς τιμην σου μεσα στην εβδομαδα
εχω μαζεψει αφθονο υλικο για την παρτυ σου
θα προσφερω πολυ γελιο στον κοσμο!

Ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις βρε καημένε μου.

Σου είχα κάνει πάσα μια φορά μια μιλφ γκόμενα και τώρα μου λες και το ευχαριστώ;
Δεν περίμενα να με ευχαριστήσεις και δημόσια αλλά ούτε και να βγάλεις τέτοια χολή...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Πολύ ωραίος τελικός και πολύ μεγάλο ματς... :rockon:

Άξια νικήτρια η Μακάμπι,η οποία έδειξε τρομερή μαχητικότητα και πίστη για τη νίκη.Είχα υπολογίσει την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ,αλλά για σήμερα για να είμαι ειλικρινής,δεν της έδινα τύχη...

Στην παράταση η Μακάμπι πέτυχε 25 πόντους... :o

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
:thumbsup: :thumbsup: αν και ειμαι φανατικος ολυμπιακος,πειστευω οτι του χρονου ειναι ευκαιρια για τον παο να παει στα 7 και να εχει ενα τροπαιο διαφορα απ την κορυφη..

Αν κα φανατικός ΠΑΟ αυτό που λες δεν παίζει...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Ρε παπάρα αφού μιλάς ο ίδιος και καρφώνεσαι!

Για λέγε για τη Ρωσίδα την γριά που δούλευε στη μαζαζερί που την είχες καψουρευτεί και ζήλευες που "έδινε κώλο και τα κατάπινε και δεν κρατούσε τίποτα για τον άνθρωπό της;" :2funny: :2funny:

θα τα πουμε ολα αναλυτικα σε θρεντ που θα ανοιξω προς τιμην σου μεσα στην εβδομαδα
εχω μαζεψει αφθονο υλικο για την παρτυ σου
θα προσφερω πολυ γελιο στον κοσμο!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τίποτα δεν δείχνει αυτό που λες. Αν έπρεπε ντε και καλά οι εταιρίες στοιχημάτων να βγάλουν από τώρα στοίχημα για την επόμενη ευρωλίγκα, ο ΠΑΟ θα παιζόταν  από 6ο φαβορί και κάτω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω και ο απολυτος το ειπαμε οταν ακομη παιζοταν το τοπ 16 οτι φαβορι ειναι η τσσκα και η μακαμπι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εδω ρε μαν φετος θα τον ξεκωλιασετε ανετα,και ελπιζεις του χρονου να παρει ο βαζελος κυπελλο;
Ξεχνα τες τις ελληνικες ομαδες πλεον,τα μπατζετ θα πεσουν και αλλο,ενω οι αλλοι θα ξεφυγουν.Οτι πηραμε
πηραμε
.

Μαζί τα πήραμε ρε βρωμοχάνουμο;  :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πολύ ωραίος τελικός και πολύ μεγάλο ματς... :rockon:

Άξια νικήτρια η Μακάμπι,η οποία έδειξε τρομερή μαχητικότητα και πίστη για τη νίκη.Είχα υπολογίσει την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ,αλλά για σήμερα για να είμαι ειλικρινής,δεν της έδινα τύχη...

[size=16pt]Στην παράταση η Μακάμπι πέτυχε 25 πόντους[/size]... :o

εντυπωσιακό. Συνήθως όταν το αυτσάιντερ έχει την ευκαιρία στην κανονική διάρκεια να πάρει το παιχνίδι κι αποτυγχάνει, στην παράταση την παίρνει ο κατήφορος

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εδω ρε μαν φετος θα τον ξεκωλιασετε ανετα,και ελπιζεις του χρονου να παρει ο βαζελος κυπελλο;
Ξεχνα τες τις ελληνικες ομαδες πλεον,τα μπατζετ θα πεσουν και αλλο,ενω οι αλλοι θα ξεφυγουν.Οτι πηραμε
πηραμε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕΑΛ!!!!!!!

310241747.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
Ούτε ορθογραφία δεν ξέρεις βρε καημένε μου.

Σου είχα κάνει πάσα μια φορά μια μιλφ γκόμενα και τώρα μου λες και το ευχαριστώ;
Δεν περίμενα να με ευχαριστήσεις και δημόσια αλλά ούτε και να βγάλεις τέτοια χολή...

καλα γιατρε μην κλαις δεν θα ανοιξω θρεντ οκ  :2funny:

οσο για την μπουρουχα που μου ειχες πασαρει τι να πω ευχαριστω δημοσια???

ημαρτον  :helpplea:

η μαλλον να πω ευχαριστώ γιατι τοσο ξυλο και φτυσιματα δεν εχω ριξει ποτε σε γυναικα

περισσοτερη ωρα εδερνα παρα γαμουσα....

και για αν επιστρεψουμε στο θεμα του θρεντ

[size=40pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕΑΛ!!!!!!![/size]

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
το εχω δηλωσει εδω  και καιρο οτι---
στην ευρωλιγκα σημασια εχει ο τελευταιος μηνας στα πλευοφ και στο φαιναλ φορ
αν ειναι σε φορμα και αν κερδισει τα παιχνιδια που πρεπει διοτι ως τα πλαυοφ κουτσα στραβα ομαδες οπως τσσκ μακαμπι ρεαλ μπαρτσα παο οσφπ θα φτασουν οποτε ημασια εχει το φορμαρισμα τον τελευταιο μηνα

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
εντυπωσιακό. Συνήθως όταν το αυτσάιντερ έχει την ευκαιρία στην κανονική διάρκεια να πάρει το παιχνίδι κι αποτυγχάνει, στην παράταση την παίρνει ο κατήφορος
Έτσι ακριβώς και αυτό περίμενα να γίνει,έχοντας χάσει μάλιστα και την τελευταία επίθεση στη κανονική διάρκεια του αγώνα.Αλλά τελικά η Μακάμπι στην παράταση έπαιξε πολύ καλύτερα.
Βέβαια βοήθησε και η Ρεάλ που παρότι είχε δύο ψηλούς μέσα και ήταν εκτός ο Σχορτσιανίτης,έκαναν πολλά σουτ εκτός ρακέτας.

Βέβαια και οι 13 πόντοι της Ρεάλ στη παράταση,είναι επίσης πολύ καλό νούμερο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
παλικάρι κανε τη δουλίτσα σου κι ασε τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες. Αν γουστάρεις να την λες στα μέλη γίνε κι εσύ απλό μέλος γιατί αλλιώς γαμας με δανεικά άρχιδια.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

οσο για την μπουρουχα που μου ειχες πασαρει τι να πω ευχαριστω δημοσια???

ημαρτον  :helpplea:

η μαλλον να πω ευχαριστώ γιατι τοσο ξυλο και φτυσιματα δεν εχω ριξει ποτε σε γυναικα

περισσοτερη ωρα εδερνα παρα γαμουσα....

και για αν επιστρεψουμε στο θεμα του θρεντ

[size=40pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΡΕΑΛ!!!!!!![/size]

Καλά το ζήτημα δεν είναι η Ρεάλ βέβαια, το ζήτημα είναι πόσο κωλοπαιδαράς είσαι εσύ αλλά το τελειώνω εδώ.
Κι η συγκεκριμένη τώρα έγινε μπουρούχα, επειδή έμαθες πως σε είχε δώσει φαντάζομαι, ενώ εσύ στα μαζάζ μόνο μοντέλα γαμούσες! :grin:

Με τέτοιους τύπους σαν εσένα να κάνουν κουμάντο ασφαλώς και δεν θα ξαναγράψω εδώ μέσα διότι οπότε και να το ανοίξεις το θέμα και να μην το ανοίξεις σκασίλα μου αφού δεν θα με ξαναδείτε να γράφω εδώ, τουλάχιστον όσο κάνεις εσύ τον παράγοντα.

Σας χαιρετώ και μην σου πω πως χάρηκα για την γνωριμία, ψέματα θα σου λέω...

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
gianevan,είναι δική σου επιλογή αν θα ξαναγράψεις εδώ μέσα...
Αλλά χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν και 'σένα και το λέω ειλικρινά αυτό.

Απλά ακολούθησε αν θες,την δική μου τακτική και μην τους απαντάς...Αδιαφορία απλά. ;)

:offtopic:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom