Νέα

Eurofling.com - Αληθινό ή μούφα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα flyingdutchman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aggelos09

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τραγικα σαιτ! Συνηθως αυτες πι κοπελες που μιλανε ειναι αυτες που ζητανε στις αγγελιες για διαχειρηση των social media και κερδιζουν αναλογα με το ποσα μνμτα θα δεχτουν... οποιος ανοιξει χρυση ευκαιρια θα δεις ολες αυτες τις αγγελιες...

Servagg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.μετα απο διασταωροσεις που εκανα οχι αλα ειναι μουφα οχι απλα ειναι βαλτες αυτες που απαντανε εχω φιλο μου που χαλασε πολλα χρηματα για μια σιγκεκριμενη και ερχετε η απορια πως μια κοπελα που δουλευη και δεν εχει δικιατης επιχιριση ουτε γονεις πλουσιους μπωρουσε και χαλουσε τοσα πολα λευτα μεσα σε ενα μηνα σας λεο οτι ο φιλος μου δεν ειχε αναγκη και χαλασε πολλα λευτα να δει που θα το παει και δεν εγινε τπτ απολιτος ηθελε χρονο μην εσετε στην παγιδα μακρια

arximidis29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έτυχε και είδα το θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επιβεβαιώνω τα λεγόμενά σας. Σε όσες έστειλα να μιλήσουμε από άλλο μέσο (mail,facebook) μου προέβαλαν δικαιολογίες περί ιδιωτικότητας, εχεμύθειας και ότι πληρώνουν για την ανωνυμία τους. Το οξύμωρο είναι ότι έχουν φάτσα φόρα φωτογραφία και φοβούνται να δώσουν ένα mail. Και τα site που ανέφεραν οι πιο πάνω φίλοι: foxyones,foxyflirts είναι κλώνοι του eurofling. Ίδιο ακριβώς pattern του site με τα ίδια μέλη. Επειδή έμπαινα για χαβαλέ ευτυχώς δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ. Αλλά πραγματικά μακριά όλοι από αυτό το site.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom