Νέα

EuroBasket 2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Με την παρουσία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ Πολωνίας, είσαι:

• πολύ ευχαριστημένος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ευχαριστημένος

• δυσαρεστημένος

• πολύ δυσαρεστημένος

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
EuroBasket2009_logo_landscape_small.jpg

Τα πάντα όλα μέχρι την Πολωνία.
Λένε ότι θα είναι το Ευρωμπάσκετ των απουσιών αλλά και πάλι είναι Ευρωμπάσκετ.
Για εμάς:
1. Καζλάουσκας νέος coach
2. Εκτός οι Διαμαντίδης - Παπαλουκάς - Βασιλόπουλος - Τσαρτσαρής - Χατζηβρέττας
3. Εντός οι Καλάθης - Κουφός - Περπέρογλου - Τσαλδάρης - Μαυροκεφαλίδης - (ή Καϊμακόγλου - Καλαμπόκης)
Εγώ μας κόβω για 4αδα μιας και έχουμε αξιόλογο ρόστερ ενώ παράλληλα δεν είμαστε οι μόνοι με αρκετές απουσίες.

Απόψε είναι το πρώτο δυνατό τεστ απέναντι στους Σέρβους και πάντοτε έχουν ενδιαφέρον τα ματς μεταξύ μας.
#21:45 NET: ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ (Φιλικός αγώνας μπάσκετ)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
EuroBasket2009_logo_landscape_small.jpg

Τα πάντα όλα μέχρι την Πολωνία.
Λένε ότι θα είναι το Ευρωμπάσκετ των απουσιών αλλά και πάλι είναι Ευρωμπάσκετ.
Για εμάς:
1. Καζλάουσκας νέος coach
2. Εκτός οι Διαμαντίδης - Παπαλουκάς - Βασιλόπουλος - Τσαρτσαρής - Χατζηβρέττας
3. Εντός οι Καλάθης - Κουφός - Περπέρογλου - Τσαλδάρης - Μαυροκεφαλίδης - (ή Καϊμακόγλου - Καλαμπόκης)
Εγώ μας κόβω για 4αδα μιας και έχουμε αξιόλογο ρόστερ ενώ παράλληλα δεν είμαστε οι μόνοι με αρκετές απουσίες.

Απόψε είναι το πρώτο δυνατό τεστ απέναντι στους Σέρβους και πάντοτε έχουν ενδιαφέρον τα ματς μεταξύ μας.
#21:45 NET: ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ (Φιλικός αγώνας μπάσκετ)

FORZA  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Eννοείται πως ψήφισα τις Πολωνέζες  :rockon: :rockon: :rockon:

Όπως σωστά τόνισε ο συναγωνιστής mouNINJA, ΟΛΟΙ έχουν απουσίες. Φέτος όμως έχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Οι Ισπανοί ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ. Όλες οι άλλες θέσεις πιθανές, ανάλογα με τη μέρα (νέα ομάδα έχουμε, άρα ασταθή) και τις διασταυρώσεις.

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Δυσκολα τα πραγματα φετος χωρις ηγετη παιχτη βαρομετρο ( και που θα κανει την διαφορα ) στην ομαδα , και εννοω Διαμαντιδη - Παπαλουκα..
Προσωπικα προβλεπω 4 -5 θεση

Το μονο καλο ειναι οτι λειπει ο μεγαλος παιχτης-ταλενταρα  που ακουει στο ονομα Βασιλοπουλος   :grin:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Φέτος όμως έχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Για τον Καζλάουσκας συμφωνώ απόλυτα.

Θυμάμαι από τις θητείες του σε Ολυμπιακό (περισσότερο) και εθνική Κίνας (Πεκίνο) ότι καταφέρνει να παρουσίασει αξιόλογα σύνολα με μέτρια ρόστερς. Είμαι φαν του transition game και έχω βαρεθεί το σετ παιχνίδι με τα αργά τεμπο στο ελληνικό μπάσκετ. Μέχρι στιγμής από τα 2 φιλικά προετοιμασίας, έμεινα αρκετά ευχαριστημένος με τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού και έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ από τον Καλάθη που πιστεύω ότι θα γίνει παιχταράς. Τέλος, έχω περιέργεια να δω ποιος θα πάρει το ρόλο-κλειδί στις ομάδες του Καζλάουσκας, δηλαδή του περιφερειακού που σουτάρει από iso. Μέχρι στιγμής πιστεύω ότι ο Σπανούλης και ο Ζήσης είναι οι μόνοι που (κάπως) μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους σουτ αλλά γενικότερα λείπει πάρα πολύ ένας τέτοιος παίχτης από την Εθνική.

Το μονο καλο ειναι οτι λειπει ο μεγαλος παιχτης-ταλενταρα  που ακουει στο ονομα Βασιλοπουλος   :grin:

Έλα τώρα, αφού ξέρω ότι αγαπάς τον αρχηγό. :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως με αυτόν εκτός, ποιός λες να πάρει το ρόλο του καλού περιφερειακού αμυντικού? :think:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Με Κουφό και Καλάθη θα τα πάμε μια χαρά. Πιστεύω πως μπορούμε να χτυπήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση. Δεδομένου των απουσιών που έχουμε πιστεύω πως έπερεπε να πάρει Ντικούδη - Χατζηβρέτα. Στη δωδεκάδα πρέπει να κρατήσει τον Τσαλδάρη.

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eγω την πιστευω αυτην την ομαδα βγαζει μεγαλη ενεργεια και ισως τελικα ο Καλαθης ειναι για πολυ μεγαλα πραγματα εχθες μαλιστα με εντυπωσιασε ο Σχορσιανιτης εδειχνε ελαφρυς και φρεσκος!!!!!!!Εκτος Ισπανιας μπορουμε να τους κερδισουμε ολους!!!!!Ειναι η ΕΠΙΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ!!!!!!!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Έλα τώρα, αφού ξέρω ότι αγαπάς τον αρχηγό. :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως με αυτόν εκτός, ποιός λες να πάρει το ρόλο του καλού περιφερειακού αμυντικού? :think:

:2funny: :2funny: :2funny:  Μεγαλος παιχτης

Τωρα αναγκαστηκα βλεπω Περπερογλου και ο θεος βοηθος  :grin:

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
Να πω και γω δυο πραγματακια απο οτι ειδα μεχρι τωρα
ΚαλαθηςΑν συνεχισει ετσι θα αφηση εποχη
ΣοφοκληςΠολυ φρεσκος ανανεωμενος, μακαρι ναβαλε μυαλο
να μην χαθη τετοιο ταλεντο και ας παιζει στους γαβρους!
ΚουφοςΖητημα η προσαρμογη του,αν ναι,εχουμε τους
καλυτερους ψηλους μακραν, απο συστασεως Εθνικης.
Προβλημα
χωρις Μητσαρα και Χατζηβρεττα τι κανουμε με αμυνα?

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Μια χαρά την βλέπω την ομάδα...Βλέπω διάθεση για γρήγορο παιχνίδι πράγμα που προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ την Εθνική να το κάνει.Τον Καλάθη ομολογώ δεν τον περίμενα τόσο καλό..

Πιστεύω ότι θα έχουμε από τις καλύτερες γραμμές ψηλών και αν είναι σε καλή κατάσταση Σπανούλης και Ζήσης τότε μπορούμε να κοντράρουμε οποιαδήποτε ομάδα....

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μιας λέγαμε για Ισπανούς, ακούγεται ότι μακράν ο πιο φορμαρισμένος παίχτης τους αυτήν την περίοδο είναι ο Ρούμπιο.
Δείτε highlights από το τελευταίο ματς τους απέναντι στους Άγγλους.
(εμένα μου φάνηκαν ότι παίζουν ένα κλικ ακόμα πιο γρήγορα απ' ότι τους θυμόμουν)

Rubio stats: 22min, 13pts (4/5 FG), 5asts, 6rebs, 5stls, 2to

Ricky Rubio vs Great Britain (pre-Eurobasket 2009)

[youtube=560,340]TeXKcuelY3M[/youtube]

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
τη σλοβενια πως τη βλεπετε?συμμετεχουν ολα τ'αστερια(λορμπεκ,μπετσιροβιτς,σμοντις,ναχμπαρ κ.α.),μπορει να ειναι η εκπληξη...

τον καζλαουσκας τον παρομοιαζω με τον χιντινκ του ποδοσφαιρου...δεν ειναι το μεγαλο ονομα αλλα κανει δουλεια οπου παει  :rockon:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τη σλοβενια πως τη βλεπετε?συμμετεχουν ολα τ'αστερια(λορμπεκ,μπετσιροβιτς,σμοντις,ναχμπαρ κ.α.),μπορει να ειναι η εκπληξη...

τον καζλαουσκας τον παρομοιαζω με τον χιντινκ του ποδοσφαιρου...δεν ειναι το μεγαλο ονομα αλλα κανει δουλεια οπου παει  :rockon:

Πολύ σωστός για Καζλάουσκας-Χίντινγκ.

Η Σλοβενία κατεβαίνει φορτωμένη και παίζει για 4αδα:

Lakovic l Udrih l Dragic
Vujacic l Klobucar l Lorbek (ο άλλος)
Nachbar l Jagodnik
Smodis l Golemac
Lorbek l Brezec

:o :o :o :o :o

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.931
Πόντοι
606
μουνιντζα την τουρκια πως τη βλεπεις?εχουν παιχταραδες αλλα τα τελευταια χρονια δεν κανουν και τιποτα σπουδαιο...οκουρ και τουρκογλου μονο αν συμμετεχουν ειναι πονοκεφαλος για τους αντιπαλους...

οι δικες μου προβλεψεις για τους 4 του φαιναλ φορ ειναι(χωρις σειρα καταταξης)

ισπανια
σλοβενια
σερβια
ελλαδα

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Φίλε, οι Τούρκοι δε βλέπουν σοβαρά αυτή τη διοργάνωση.
Θέλουν να ψιλοδέσουν σα σύνολο για να τα δώσουν όλα του χρόνου στο Μουντομπάσκετ στη χώρα τους.
Παίχτες έχουν, και αυτούς που είπες & Ιλιασόβα και από πίσω τους βγαίνουν αρκετά μικρά ταλεντάκια.
Ο Οκούρ είχε προβλήματα τραυματισμών στη Γιούτα και δεν τον άφησαν να πάει αλλά του χρόνου θα πάνε όλοι.
Για να δούμε, αν πάνε όλα καλά γι' αυτούς, μπορεί να μπουν στις 10 top ομάδες παγκοσμίως του χρόνου.

Ισπανία και Ελλάδα είναι οι μόνος σίγουρες που βλέπω για 4.
Μετά μάλλον η Σλοβενία λόγω ρόστερ και για 4η δε ξέρω.
Η Σερβία είναι καλή επιλογή αλλά θα τη διάλεγα περισσότερο λόγω ονόματος παρά ρόστερ.
Για τον αντίστροφο λόγο για διάλεγα τη Γαλλία όπου πιστεύω ότι παίζει να κάνει το μπαμ και να χτυπήσει 4αδα στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Μετά για 6-8, Κροατία-Λιθουανία-Ιταλία (με Ρωσία εκτός)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom