Νέα

Eurobasket 2007

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός ήταν ο πολυτιμότερος στην προσπάθεια της Εθνικής μας?

  • ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΑΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΖΗΣΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΝΤΙΚΟΥΔΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

    Ψήφοι: 0 0,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
Αφου δεν τιμωρηθηκατε θα σας μιλησω στη :cheesy: γλωσσα που καταλαβαινετε...

Σας πονεσε Ελληναρες???
;) ;) ;) ;)

Σας αρεσε το πισωκολλητό απο την Ισπανια??

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Προσκυνήστε τους Ισπανους τωρα..

Γιατι η καλυτερη ομαδα ειναι η Ισπανια
και το εδειξε μεσα στο γηπεδο οχι στα
λογακια,που ειναι καλοι σιγουρα οι Ελληνες. :)

Alora..
Espagna ole ole , Espagna ole ole !!!

Hasta siempre Grecia!!!! :) :)


...κατι πουτανας γιοι σαν κι εσενα δικαιωνουν τον μπατσο στο αστυνομικο τμημα της Ομονοιας...αλλα δεν πειραζει ρε πουστρακι , καλα που υπαρχεις κι εσυ και ειμαστε οι Ελληνες σε εγρηγορση...οσον αφορα τον αγωνα , κριθηκε στις μικρολεπτομερειες , τα παιδια εκαναν υπερπροσπαθεια και μας εκαναν περηφανους και παλι...
 

Συνημμένα

  • Greek dream team.jpg
    Greek dream team.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 24

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Μηνύματα
8.880
Like
26
Πόντοι
66
μπηκε ο σωληνοφαγος εδω για να πει την μαλακια του και τωρα τον "στολιζουμε"γουσταρει η λουγκρα η ανωμαλαρα το μπινελικι,αντε ρε καραγκιοζη δεν θα πας στην παραλιακη;εμαθε και την παραλιακη ο ταγαροβλαχος
 

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Μηνύματα
165
Like
2
Πόντοι
1
Μπράβο στα παιδιά, έπαιξαν -και έπεσαν- ηρωϊκά, σαν πραγματικοί πρωταθλητές. Η Ισπανία πράγματι είναι φοβερή ομάδα, όμως στο τέλος είχαν χεστεί από το φάβο τους! Μην ξεχνάμε παίζαν στην έδρα τους, με παρόντες βασιλιάδες, ναδάλ και σελέμπριτις, και βέβαια δε μιλάμε για μια χώρα μεγέθους Μάλτας... Μπράβο στην Εθνικάρα!
 

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Μηνύματα
280
Like
3
Πόντοι
1
Toυ χρόνου στο Πεκίνο, με Κώστα Κουφό στην ομάδα θα προσκυνήσει το σύμπαν.Μόνο οι αμερικάνοι με Κόμπι θα μας παίξουν.Ενα χρόνο υπομονή αδέρφια και θα παρουμε το αίμα μας πίσω από τους κωλοισπανούς...Και εμείς δεν γίναμε ποτέ καραγκιόζηδες να πεφτουμε μόνοι μας κάτω για να εκβιάζουμε φάουλ κ αντιαθλητικά...Ξεφτίλες σκατόφατσες Ισπανοί :headbang:...
Οι Εφιάλτες  που πανηγυρίζουν,ένα τους λέω μόνο...Να πάτε να γαμηθείτε προδότες :birdman: :birdman:
 

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Μηνύματα
1.564
Κριτικές
75
Like
8.561
Πόντοι
21.585
μπραδο στα παιδια δεν πειραζει
πρωταθλητες στην καρδια μας
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, θα ξαναπώ πράματα που έχουν γραφτεί παλιότερα σε αυτό το site, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί που δε τα έχουν διαβάσει.

Σημειώστε πως είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με τα αθλητικά, δε διαβάζω τα σχετικά thread, δεν είμαι καμιά ομάδα, δε πάω στο γήπεδο (και δεν έχω πάει ποτέ), και νομίζω ότι αυτό μου δίνει μια αντικειμενικότητα.

Γίνεται ένας αγώνας της ΕΘΝΙΚΗΣ μας ομάδας, ακόμα και εγώ με ενδιαφέρει να κερδίσουμε, και αναπτύσσεται το σχετικό therad, και ενθουσιασμός υπάρχει, και "θα τους σκίσουμε" γράφεται, όλα καλά.

Και ξαφνικά σηκώνεται ένας μαλάκας και λέει: "ζήτω η Ισπανία".

Τι ασχολείστε να του απαντάτε όλοι οι άλλοι? Γιατί του απαντάει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ άλλος?

Αγνοήστε τον. Σα να μην έγραψε τίποτα. Τι θα κάνει? Θα ξαναποστάρει 200 φορές το "ζήτω η Ισπανία" ? Ας το ποστάρει. Μόλις τα δούμε θα τα σβήσουμε (ως επανάληψη - άλλη δικαιολογία δεν μπορεί να υπάρξει).

Γιατί κουρδίζεστε και ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ σε όλους αυτούς που για ψυχοτάδε λόγους τους αρέσει να γαμούν τα thread? Η επιτυχία τους μετριέται με το πόση αναστάτωση θα προκαλέσουν, επομένως ΕΝΑΣ είναι ο τρόπος για να μη πετύχουν αυτό που επιδιώκουν. Η αγνόηση. Οτιδήποτε άλλο είναι βούτυρο στο ψωμί τους.

Τοσό δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό αυτό?

Είναι μια ικανότητα του να μπορείς να ξεσηκώνεις το πλήθος. Έστω και με αρνητικά συναισθήματα (το δύσκολο είναι να δημιουργείς θετικά). Μερικοί την έχουν, ή ψάχνονται να δουν πόσο αποτελεσματικοί είναι με αυτή που έχουν. Γιατί τους δίνετε την ευκαιρία να επιτύχουν?

Αυτα.
 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.874
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Ρε παιδιά, θα ξαναπώ πράματα που έχουν γραφτεί παλιότερα σε αυτό το site, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί που δε τα έχουν διαβάσει..................... Γιατί τους δίνετε την ευκαιρία να επιτύχουν?
Αυτα.
Φίλε Σταύρο συμφωνώ απόλυτα με αυτά που έγραψες.
  Ό,τι και να είχε πεί έπρεπε να τον είχαμε  αγνοήσει. Αλλά το thread δεν αφορά ούτε "Ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα", ούτε την "Σύγκριση Ν.Δ με ΠΑ.ΣΟ.Κ", αλλά αφορά την Εθνική μας ομάδα. Μια Εθνική που σε οποιοδήποτε άθλημα και αν παίζει μας ενώνει. Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που οι έλληνες φίλαθλοι είναι ενωμένοι.
Πέρα από αυτό μπορεί να υπάρξουν μερικά κακώς κείμενα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού κ.λ.π. όμως μέχρι εκεί.
Ο ανεγκέφαλος όμως ξεστόμισε βαριές λέξεις που πονάνε και που όσο θέλεις να κάνεις τα στραβά μάτια δεν μπορείς.
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο.
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
δεν πειράζει...δεν ξενερώνουμε ποτέ....ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ...γαμώ την ισπανία ολόκληρη, τους διαιτητές και τον καράπουστα τον tomaso τελευταίο για να το ευχαριστηθεί περισσότερο....ΕΛΛΑΔΑΡΑ...του χρόνου τελικό και κούπα ρεεεεεε........
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.501
Κριτικές
22
Like
370
Πόντοι
5.795
αποψη μου ειναι και επιμενω δεσ τε και τα αλλα ποστ μου οτι η εθνικη δεν τραβαει ..δεν παιζει καλα..αλλα κερδιζει ..το μπασκετ ειναι ενα αθλημα που ταιριαζει στην ελληνικη νηοτροπια, εκει που ολα χανοντε ξαφνικα τα δινουμε ολα και ξεπερναμε τον εαυτο μας..ουσιαστικα παιξαμε 5 λεπτα μπασκετ σε ολο το τουρνουα..θα ηθελα αυτο το πενταλεπτο παντως να το κρατισω σε βιντεο...αποψη μου ειναι οτι αυτη η ομαδα χρωσταει ενα καλο παιχνιδι ισως με ισπανια??εχω την διαισθηση οτι θα παιξουμε πολυ καλα με ισπανια και η θα προκριθουμε η θα χασουμε στον ποντο..αλλα στοιχημα πολλα λεφτα δεν θα εβαζα..εχουμε παιχτες παντως που σε καλη μερα μπορουν να παρουν ενα παιχνιδι μονοι τους εδω ο παπαλουκας πηρε το παιχνιδι σε ενα πενταλεπτο ετσι δεν ειναι??κρατιστε αυτα που γραφω και τα λεμε αυριο παλι..ενα καλο παιχνιδι ρε γαμοτο ...δεν μπορει θα βγει

δυστιχως επαληθευτικα ειμαι ομως πολυ ευχαριστημενος διοτι παιξαμε πολυ καλα προτιμω να παιζουμε καλα και ασ χανουμε.. διοτι οταν παιζουμε καλα σε 10 παιχνιδια ειναι λογικο να κερδισουμε τα 8 με 9 ετσι δεν ειναι??οποτε θα εχουμε διακρισεις...μην ξεχναμε οτι παιζαμε με ελλειψεις φωτσης και προπαντων σκορτσιανιτης επιμενω ειχαμε στην θεση 5 προβλημα..ο παπαδοπουλος ηταν μακρα;ν ο χειροτερος παιχτης της εθνικης σε ολους τους αγωνες σχεδον..οι ισπανοι παιζαν στην εδρα τους καναν πολυ καλο παιχνιδι τους συγχαιρω και τους λεω καλη επιτυχια στον τελεικο..εμεις πρεπει να κανουμε ενα αλλο πολυ καλο παιχνιδι με λιθουανια για να παρουμε την τριτη θεση πολυ δυσκολο παιχνιδι και απροβλεπτο.. και ασ μην γελιομαστε εχουμε αρκετες διακρισεις μια χωρα δεκα εκατομμυριων ειμαστε εχουμε παρει 2 πρωταθληματα ευρωπης εχουμε παιξει σε τελεικους και ημιτελικους ειμαστε μεσα στις 3 δυναμεις του μπασκετ παγκοσμιως  συλογικα ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη τα τελευταια χρονια..τι αλλο θελουμε??ασ μην τα θελουμε ολα δεν γινετε..
 

Dent_8576

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Σε μενα δεν λεει τιποτα μια ομαδα που σε 2 συνεχομενους αγωνες με την Ελλαδα πηρε προβαδισμα με αντιαθλητικα φαουλ υπερ της και σφυριγματα αναποδα....γιατι πειτε μου ποσες ταπες σημερα χρεωθηκαν φαουλ....ποσα φαουλ απο αυτα που δοθηκαν στους Ισπανους ηταν πραγματι φαουλ και ποσα φαουλ που εκανε ο gazol μοιραστηκανε σε αλλους παιχτες .... Η διαιτησια ηταν αθλια σε ολο το τουρνουα εως τωρα.....δεν ειναι δικαιολογια που χασαμε γιατι δεν μπορω ουτε να δεχτω οτι εχουμε 50% στις βολες....αλλα σιγουρα οταν χανεις με 5 ποντους σε ενα τετοιο ματς η διατιτησια παιζει καθοριστικο ρολο....!!!! Κουφος , Σχορτσιανιτης και Φοτσης.....και να δω ποτε θα  βγει με 5 φαουλ ο gazol....
 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.874
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
[size=12pt]Υπερήφανος ο Γιαννάκης για τους παίκτες του που «δεν τα παρατάνε ποτέ»[/size]

  Την υπερηφάνεια του για τους παίκτες του εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τον ημιτελικό με την Ισπανία. Αλλωστε η Εθνική στάθηκε για 39 λεπτά στο ύψος των περιστάσεων και απείλησε να αποκλείσει από τον τελικό τη διοργανώτρια του Ευρωμπάσκετ.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά που έδειξαν πως ήρθαν εδώ για να αγωνιστούν στον τελικό. Με ηρεμία, συμπαράσταση και καθαρό μυαλό αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Η ομάδα παλεύει, δουλεύει για να γίνει διαρκώς καλύτερη» ήταν τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη Γιαννάκη που συνέχισε:

«Μας πειράζει όταν δεν παίζουμε καλά, αλλά είμαστε άνθρωποι και στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τον εαυτό μας ως παίκτες, να βελτιώνουμε τις συνεργασίες μας και την ταχύτητά μας. Ειδικά μετά από μεγάλες ήττες. Αυτή η Εθνική στέλνει ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες πως είναι εδώ για αυτούς.

Αυτοί οι παίκτες δεν τα παρατάνε ποτέ. Έτσι και σήμερα πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, είτε με ένα σουτ ή με ένα λέι απ. Ήταν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια και την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Οι Ισπανοί είχαν τρομακτική ευστοχία σε τρίποντα και βολές. Γνώριζαν πως έπαιζαν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και είχαν επιμεληθεί κάθε λεπτομέρειας για να μας νικήσουν
».

Ερωτηθείς να σχολιάσει τη διαιτησία του ημιτελικού με την Ισπανία, ο Γιαννάκης είπε:

«Μένουμε μόνο στο παιχνίδι και δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Όταν κάτι συμβεί είναι παρελθόν. Η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες φιλάθλους που βρίσκονται στη Μαδρίτη:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε μέχρι την Ισπανία. Αύριο (σ.σ.: Κυριακή) θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Την ομάδα αυτή θα την θυμούνται σίγουρα και εδώ στην Ισπανία. Όταν έχουν δει την προσπάθεια και τη θέλησή της για να νικήσει».

Ο Γιαννάκης εξήγησε:

«Οι παίκτες πιέζονται πνευματικά και σωματικά και είναι δύσκολο να αποδίδουν σε μόνιμη βάση το 100%. Είδαμε κι εδώ μεγάλες ομάδες που εκεί που βρίσκονται στην κορυφή κινδύνεψαν να μείνουν εκτός από την τελική φάση. Μια ομάδα μπάσκετ έχει τόσα να διδάξει και καλούμε όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να παίξουν μπάσκετ. Θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τους συνανθρώπους τους».
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.501
Κριτικές
22
Like
370
Πόντοι
5.795
Σε μενα δεν λεει τιποτα μια ομαδα που σε 2 συνεχομενους αγωνες με την Ελλαδα πηρε προβαδισμα με αντιαθλητικα φαουλ υπερ της και σφυριγματα αναποδα....γιατι πειτε μου ποσες ταπες σημερα χρεωθηκαν φαουλ....ποσα φαουλ απο αυτα που δοθηκαν στους Ισπανους ηταν πραγματι φαουλ και ποσα φαουλ που εκανε ο gazol μοιραστηκανε σε αλλους παιχτες .... Η διαιτησια ηταν αθλια σε ολο το τουρνουα εως τωρα.....δεν ειναι δικαιολογια που χασαμε γιατι δεν μπορω ουτε να δεχτω οτι εχουμε 50% στις βολες....αλλα σιγουρα οταν χανεις με 5 ποντους σε ενα τετοιο ματς η διατιτησια παιζει καθοριστικο ρολο....!!!! Κουφος , Σχορτσιανιτης και Φοτσης.....και να δω ποτε θα  βγει με 5 φαουλ ο gazol....

φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου  στο μετρο οτι η διαιτησια επαιξε εδρα και ηταν 55 με 45 υπερ της ισπανιας.. παντα η διατησιες σχεδον οσα χρονια βλεπω και ασχολουμε με το αθλημα παιζουν λιγο την εδρα ετσι δεν ειναι??κατα κανονα φυσικα ενας κανονας εχει και εξαιρεσεις αλλα να μην βγαζουμε συμπερασματα απο τις εξαιρεσεις αλλα απο τους κανονες..αλλα ασ μην ξεχναμε και το παιχνιδι με την σερβια που εκτος που σερνομαστε.. η διατησια αδικησε τους σερβους καταφορα  σε 2 φασεις ..ηταν 70 με 30 υπερ ημων και δεν σηκωνω συζητηση πανω σε αυτο..ασ ειμαστε περιπου ακριβοδικαιοι ετσι δεν ειναι??
 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ο ανεγκέφαλος όμως ξεστόμισε βαριές λέξεις που πονάνε και που όσο θέλεις να κάνεις τα στραβά μάτια δεν μπορείς.
Για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο. [/size]

Φίλε μου σε ΟΛΑ τα πράματα υπάρχουν όρια, και στα όρια (και την παράβασή τους) υπεισέρχονται δυο παράγοντες:

Ο ένας είναι η τιμή του ορίου.
Ο άλλος είναι η τιμή που "δοκιμάζει" ο προσπαθών να παραβεί τό όριο.

Να στο πω με παράδειγμα:

Είσαι τροχονόμος / νομοθέτης, και βάζεις όριο ταχύτητας στη στροφή π.χ. 30 kmh.
Έρχεται ένας μαλάκας με 150.
Σαφώς το υπερβαίνει. Τον σταματάς, και γίνεται το μπάχαλο (φρακάρει η κυκλοφορία). Γιατί ο τύπος έχει σκοπό του και στόχο του να τον σταματήσεις (και να φρακάρει την κυκλοφορία), όχι το να πάει γρήγορα στη δουλειά του.

Μας ενδιαφέρει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ μπάχαλο η κυκλοφορία εδώ. Ας σκοτωθεί ο μαλάκας αν θέλει.

Τι κάνεις εσύ σαν τροχονόμος? Αλλάζεις την πινακίδα, και βάζεις όριο 180kmh.

Έτσι θα δουλέψει το πράμα. Παράλογο? Απο μια άποψη ναι. Αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν στο internet (ανωνυμία, ταχύτητα, ευκολία πρόσβασης, κλπ) είναι ο μόνος τρόπος να "προχωρήσει" το πράμα. Αν κάνεις οτιδήποτε άλλο αντιδρώντας σε αυτό που σου φαίνεται λογικό, γάμησες το σύστημα (φράκαρες την κυκλοφορία).

Γι αυτό σου λέω: Αγνόησέ τον. Άλλαξε την πινακίδα σου, και ασ' τον να πάει να σκοτωθεί.
 

bruno21

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Μηνύματα
65
Like
0
Πόντοι
0
εγώ τα έλεγα από χτες με τον λακαμα την παλιό κότα εξω απο εδω διά πάντως τώρα


δεν σταματώ να τραγουδώ ποτε
 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.874
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Τι κάνεις εσύ σαν τροχονόμος? Αλλάζεις την πινακίδα, και βάζεις όριο 180kmh.
Ωραία τα λες. Ο μαλάκας όμως παρασέρνει και άλλους στο δια βα του και η κυκλοφορία γίνεται ακόμα πιο μπάχαλο και από το να τον σταματήσεις.
Και όπως αναφέρεις ότι εαν είσαι τροχονόμος/νομοθέτης/moderator έχεις και την δυνατότητα να του πάρεις το "δίπλωμα" και να του ρίξεις ένα ωραίο "αυτόφορο". Με άλλα λόγια να τον σωφρονήσεις για να το ξανασκεφτεί πριν το ξανακάνει. Και αν το ξανακάνει εφάρμοσε άλλα μέτρα πιο βαριά. Πάρτου εν ανάγκη το "αυτοκίνητο" δηλαδή το μέσο που του δίνει την δυνατότητα να κάνει ότι κάνει.
 

Επισκέπτης
η δυναμη της εδρας, η τρομακτικη ευστοχια στις ελευθερες βολες, κ η ανοχη των διαιτητων, εστειλαν τους σπανιολους στον μεγαλο τελικο, κ την ελλαδα στον μικρο.
παλεψαν σαν λιονταρια, κ επεσαν με το κεφαλι ψηλα, απεναντι σε μια ομαδα, που αν μη τι αλλο, εχει ταλεντο.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολα τα παιδια της εθνικης!
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
παντωσ στα ξενα αθλητικα φορουμσ πχ τησ γκαζέτα ντελο σπορ,πεφτει τρελο κραξιμο στισ ισπανικεσ λουγκρεσ..
 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.286
Like
21
Πόντοι
16
η ναντια τησ εξεδρασ,εχει συνεντευξη στο ΘΕΜΑ.Ειναι 18 κ ο καραφλασ γεροσ ειναι ο γκομενοσ!
 

Επισκέπτης
γαυτο τη πηρε μαζι του δυο σε ενε και δισκεδαση και γκομενα ο πορνογεροs με ενα εισητηριο και ενα πακετο 10 ημερων φτηνα την εβγαλε με τετοια γκομενα ποσο θα του στοιχιζε ενα ct
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.945
....σημερα τα λιονταρια μας εχουν την μεγαλη ευκαρια να παρουν το χαλκινο μεταλλιο που αποτελει τεραστια επιτυχια.....ο Γιασκεβιτσιους χτες εμοιαζε να ειναι εκτος τοπου και χρονου...τους  εχουμε παντως , αυτο ειναι σιγουρο....παμε μωρη αρρωστεια Ελλαδαρα...
 

Συνημμένα

  • greek fighters.jpg
    greek fighters.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom