Παιδιά θα ήθελα να συζητήσουμε και κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είδατε την εκπομπή vamos eurobasket της κρατικής τηλεόρασης. Πραγματικά αηδίασα για 2 πράγματα. Πρώτον οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σε Αθήνα και Γρανάδα σε καλεσμένους και παίχτες: "Η ελληνική ψυχή, η φιλία, ο τσαμπουκάς" και άλλα ξενέρωτα όπως "πως σας φαίνεται ο Παρκερ" . Τι να σου πει ο άνθρωπος ρε βλάκα; Ρωτα ρε φίλε τα παιδιά για μπάσκετ, για άμυνα, για το γιατί τους έκανε τη ζημιά ο Μίλισιτς και όχι Γκούροβιτς και Γιάριτς και άσε την ξύλινη γλώσσα... Ειλικρινά αν ήμουν στην θέση των παικτών θα τους απαξίωνα εντελώς. Δεύτερο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ο μεστός και γεμάτος γνώση και μπασκετικά επιχειρήματα λόγος του Ιτούδη σε αντίθεση με τις απόψεις και τα συμπεράσματα των Μίσσα και Κιουμουρτζόγλου που μιλούσαν λες και είναι 100 χρόνια πίσω (μάλλον είναι). Σε μία στιγμή ο Ιτούδης μιλάει 2 λεπτά μπασκετικά για το πώς κατάφεραν και αντιμετώπισαν τον Χολντεν στον τελικό Παο-Τσσκα και ο Κιουμουρτζόγλου του απαντάει οτι κανει λάθος και οτι δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν, χωρίς να αιτιολογήσει... Ε, εκεί τους έβρισα και άλλαξα κανάλι