You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurobasket 2007
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tallAthens
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προγνωστικά:
Κροατία-Λιθουανία:περνάει η Λιθουανία
Ισπανία-Γερμανία: " η Ισπανία
Ρωσία-Γαλλία : " η Ρωσία (μάλλον)
Ξέρει κανείς το πρόγραμμα? Μετά τους Σλοβένους (δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μπορεί να χάσουμε απ΄αυτούς) με ποιόν παίζουμε στον ημιτελικό?
Ποιον θα προτιμούσατε?
Εγώ με σειρά προτίμησης : Λιθουανία-Ρωσία-Ισπανία (τους προτιμώ στον τελικό να τους πατήσουμε εις διπλούν για τις 2 συνεχόμενες ήττες πέρισι και φέτος)
Γίνανε και μάγκες τα σπανιολάκια ρε!
Πάντως από γκόμενες καλά πανε! Όντως!
Κροατία-Λιθουανία:περνάει η Λιθουανία
Ισπανία-Γερμανία: " η Ισπανία
Ρωσία-Γαλλία : " η Ρωσία (μάλλον)
Ξέρει κανείς το πρόγραμμα? Μετά τους Σλοβένους (δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μπορεί να χάσουμε απ΄αυτούς) με ποιόν παίζουμε στον ημιτελικό?
Ποιον θα προτιμούσατε?
Εγώ με σειρά προτίμησης : Λιθουανία-Ρωσία-Ισπανία (τους προτιμώ στον τελικό να τους πατήσουμε εις διπλούν για τις 2 συνεχόμενες ήττες πέρισι και φέτος)
Γίνανε και μάγκες τα σπανιολάκια ρε!
Πάντως από γκόμενες καλά πανε! Όντως!
Bluevertigo
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία-Γερμανία παίζει με τον νικητή του Ελλάδα-Σλοβενία στις 20.00 και αυτός του Ρωσσία-Γαλλία με τον νικητή του Λιθουανία-Κροατία στις 22.30. Και οι δυο ημιτελικοί στις 15 του Σεπτέμβρη και ο τελικός την επομένη, στις 16 και ωρα 22.30.
η ραψωδια του θεου χατζηγεωργιου συνεχιζεται:η ισπανια κερδιζει για πλακα με 30 ποντους σημερα, οπου και αν μας πετυχει μας ριχνει τουλαχιστον 20 ποντους κεφαλι, αλλα κατα τ αλλα δεν ειναι δυσκολο να τους αποκλεισουμε(τους σλοβενους τους απεκλεισε ηδη)
η ραψωδια του θεου χατζηγεωργιου συνεχιζεται:η ισπανια κερδιζει για πλακα με 30 ποντους σημερα, οπου και αν μας πετυχει μας ριχνει τουλαχιστον 20 ποντους κεφαλι, αλλα κατα τ αλλα δεν ειναι δυσκολο να τους αποκλεισουμε(τους σλοβενους τους απεκλεισε ηδη)
Ο χατζηγεωργίου είναι ο τύπος του άσχετου που επειδή έμαθε να λέει πικ εντ ρολ, χάι λόου και τρανζίσιον χώρις να μπερδεύει τη γλώσσα του νομίζει οτι έχει γίνει μέγας γνώστης του αθλήματος..
Όσο για χτες και τα περι του οτι δεν είναι αχτύπητη η Ισπανία, γιατί δε μας είπε και ποιο είναι το αδύνατο της σημείο που άν το βρούμε θα την κερδίσουμε (αν βέβαια περάσουμε τη Σλοβενία)?
Πώς μου τη δίνει στους μπασκετικούς μια αλλαζονία που έχουν! Μια ειρωνία. Δύσκολο να κάνει το θαύμα η Σλοβενία σήμερα. Στον Γκαζόλ ελπίζουμε...
Ως φαν της Εθνικής ποδοσφαίρου οφείλω να απαντάω στον πόλεμο των ανθέλληνων μπασκετομασώνων! (Καρύδας, Παπαδογιάννης, Σκουντής , Συρίγος κλπ.) ;)
Ως φαν της Εθνικής ποδοσφαίρου οφείλω να απαντάω στον πόλεμο των ανθέλληνων μπασκετομασώνων! (Καρύδας, Παπαδογιάννης, Σκουντής , Συρίγος κλπ.) ;)
Πώς μου τη δίνει στους μπασκετικούς μια αλλαζονία που έχουν! Μια ειρωνία. Δύσκολο να κάνει το θαύμα η Σλοβενία σήμερα. Στον Γκαζόλ ελπίζουμε...
Τουλάχιστον η αλαζονεία βασίζεται και σε μερικές δεκάδες επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.. Και λογικό είναι να έχουν μια δόση ειρωνείας απέναντι στο ποδοσφαιρο (κ βασικά στους ποδοσφαιρικούς δημοσιογράφους)που δεν έχει να επιδείξει και πολλούς θριάμβους ..
Άντε επειδή ήσουνα παρών στη Ρώμη το 1997, δεν απαντάω ;)Τουλάχιστον η αλαζονεία βασίζεται και σε μερικές δεκάδες επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.. Και λογικό είναι να έχουν μια δόση ειρωνείας απέναντι στο ποδοσφαιρο (κ βασικά στους ποδοσφαιρικούς δημοσιογράφους)που δεν έχει να επιδείξει και πολλούς θριάμβους ..
Όλην την χρονιά την έβγαλες στον πάγκο και πήρες Κύπελλο Πρωταθλητριών, που ο Γκάλης δεν πήρε ποτέ του! Κάτι παιχνίδια της ιστορίας...είχα κ καλή θέση
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Καλή επιτυχία απόψε στην Ελλαδάρα μας (22:30)... οι Σλοβένοι όσο καλή ομάδα και αν έχουν, τα πάντα εξαρτώνται αποκλειστικά από την δικιά μας απόδοση / εμφάνιση μιας και έχουμε καλύτερη ομάδα, αρκεί να το αποδείξουμε βέβαια μέσα στο γήπεδο...!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλη επιτυχία και από εμένα στα παιδιά...
what????Ναντιά μια ζωή
Πραγματικά η εικόνα, έτσι όπως επενδύεται από τις περιγραφές, είναι τουλάχιστον εκνευριστική. Σουτάρει, για παράδειγμα, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ευρώπης (Παπαλουκάς), δεν βρίσκει ούτε στεφάνι. Σιώπη από το μικρόφωνο. Οσα παιχνίδια και αν παρακολούθησα δεν άκουσα ούτε ψήγμα κριτικής προς την εμφάνιση των παικτών και τις επιλογές του προπονητή. Λογικό. Ολοι τους μία παρέα είναι και οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν την εθνική κάνουν πλάτες. Αλλά συμπεριφέρονται λες και οι θεατές μασάνε κουτόχορτο. Η εθνική δεν έκανε κανένα καλό παιχνίδι, αλλά τα σχόλια έλεγαν πως «να, τώρα ξεμουδιάζει, τώρα ξεμπουκώνει, τώρα βρίσκει τον εαυτό της.» Ποτέ δεν είπαν το αυτονόητο, πως η εθνική παίζει χάλια. Λογικά η Σλοβενία είναι φαβορί. Αλλά ακόμα και αν περάσουμε, θα μας διασύρουν οι Ισπανοί.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K