baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
μετα εχουμε γαλλια αλβανια β.οχι μη εισαι το καλυτερο παιδι εδω ξεχωριζεις να ξες
μετα εχουμε γαλλια αλβανια β.οχι μη εισαι το καλυτερο παιδι εδω ξεχωριζεις να ξες
To καταλαβαμε,εδωσες ελπιδες στους Κροατες,εισαι μεγαλη καρδια τελικαξαναγυρισα.
για επανελαβε.ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΠΑΡΕ
δεν τελειωσε.Ρε μλκς
Αλγερια β δεν ειπατε τοσα χρονια ομωςμετα εχουμε γαλλια αλβανια β.
Ποιος εισαι ρε τυπε?????Τετοιο στομα ουτε ο Βαρος,ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΟΣΝα γιατί δεν πρέπει να μιλάς πριν το σφυρίξει ο κόρακας
τι εισαι εσυ ρε μαλακα....για επανελαβε.
Ελα μωρε κι εσυ,αφου μπηκε ο Βενζεβουλοβαρος,τι περιμενες,μπορει να βαλουν απο 2-3 εκαστως και να πανε και πεναλτι,αναλογα τα κεφια του ΒαρουΡε τι γινεται.....
Ειπα τελος αλλα εχουν τεραστια ψυχη.
Αλγερια β δεν ειπατε τοσα χρονια ομως
Ποιος εισαι ρε τυπε?????Τετοιο στομα ουτε ο Βαρος,ΟΥΤΕ Ο ΒΑΡΟΣ
για επανελαβε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν τελειωσε.
Θα μεινεις και γοα το επομενο να γελασουμε?και το βραδυ το βραδακι εισαι σπιρτο που αναβει φωτια.
προσεχε πως του φερεσαι εγω τον θεωρω το καλυτερο παιδι εδω μεσα και εξαιρετικο επαγγελματιαΕλα μωρε κι εσυ,αφου μπηκε ο Βενζεβουλοβαρος,τι περιμενες,μπορει να βαλουν απο 2-3 εκαστως και να πανε και πεναλτι,αναλογα τα κεφια του Βαρου
ναι ρε παρεουλα θα δουμε το γαλλια αλβανια.Θα μεινεις και γοα το επομενο να γελασουμε?
Μεικτή Αλβανίας/Κοσσόβου/Λατινικής Αμερικήςμετα εχουμε γαλλια αλβανια β.
Η αληθεια να λεγεται,αλλα ειναι κατσικοποδαρος μωρ αδερφακι μου Τωρα θα δουμε τους νεοτερους Ισπανους κοντρα στους μεγαλυτερους Κροατες,βεβαια αμα το βλεπει ο ακατονομαστος παιζει να τρεξει και Μαραθωνιο στα καπακια ο Μοντριτςπροσεχε πως του φερεσαι εγω τον θεωρω το καλυτερο παιδι εδω μεσα και εξαιρετικο επαγγελματια
δεν ξερω τι να υποστηριξω.Μεικτή Αλβανίας/Κοσσόβου/Λατινικής Αμερικής