Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
Βλέπετε κάποιον πρώτο σκόρερ;
Τα ματς του ομίλου τα έχει όλα στο Γουέμπλεϊ όντως, αν περάσει πρώτη τον όμιλο τότε παίζει και στους 16 εκεί. Στα προημιτελικά θα είναι σε άλλη χώρα, και ημιτελικοί + τελικός πάλι Γουέμπλεϊ. Έχει δυνατή ομάδα αλλά Αγγλία είναι αυτή, για τον έναν η τον άλλον λόγο κάπου θα κολλήσει όπως πάντα.Πριν μιλησετε για φαβορι, εχετε δει οτι η Αγγλια παιζει ολα τα ματς της, ακομη και τον τελικο αν φτασει, στο Γουεμπλει?
Για μενα ειναι εντελως ακατανοητο για ποιον λογο ειναι πρωτο φαβορι η Γαλλια.
Δηλαδη σε εναν τελικο Αγγλια-Γαλλια στο Γουεμπλει, φαβορι ειναι οι Γαλλοι? Ναι καλα.
Νικητής γιουρο η Αγγλία και πρωτος σκορερ ο Κέιν.
Προλαβετε.
Αυτο φοβαμαι και εγω αλλα εχω πιστηΈχει δυνατή ομάδα αλλά Αγγλία είναι αυτή, για τον έναν η τον άλλον λόγο κάπου θα κολλήσει όπως πάντα.
Όντως 2002 ήταν τρίτοι και κέρδισαν πάλι διοργανώτρια την Κορέα στο μικρό τελικό !
Eιχαν βαλει το πιο γρηγορο γκολ σε μουντιαλ νομιζω στο ματς με Κορεα
Καλά το παγκόσμιο της Κορέας/Ιαπωνίας πρέπει να είναι το πιο στημένο στην ιστορία μακράν!!!!!
Χάρι ΚέινΒλέπετε κάποιον πρώτο σκόρερ;
Εγω παντως εχω μια απορια.Τα ματς του ομίλου τα έχει όλα στο Γουέμπλεϊ όντως, αν περάσει πρώτη τον όμιλο τότε παίζει και στους 16 εκεί. Στα προημιτελικά θα είναι σε άλλη χώρα, και ημιτελικοί + τελικός πάλι Γουέμπλεϊ. Έχει δυνατή ομάδα αλλά Αγγλία είναι αυτή, για τον έναν η τον άλλον λόγο κάπου θα κολλήσει όπως πάντα.
Η Γαλλία είναι φόβητρο όπως ήταν και το 2018. Πλήρης σε κάθε θέση με τοπ παίκτες που πριν 3 χρόνια σήκωσαν παγκόσμιο + Μπενζεμα που είναι σε καλή φόρμα.
Ο Κειν για πρώτος σκόρερ δεν είναι κακό πάντως.
Αυτά που γίναν σ'εκείνο του μουντιάλ δεν γίναν ούτε επι Κόκκαλη εδώ πέρα
Όπως έλεγε κι ο Γεωργίου τότε,άγιος ο Θωμάς μπροστά στον Μπλάτερ
Οι άλλοι που ειναι εμφανες οτι δεν υπαρχει καμια διαθεση να σπρωχτούν ειναι οι Βελγοι, που τους βαλανε να παιξουν με τη Ρωσια στην Αγια Πετρουπολη και με την Δανία στην Κοπεγχαγη.
Σωστά. Αυτες τις λεπτομερειες πρεπει να τις αξιολογησουμε.Και οι Πορτογάλοι επίσης
Δεν λες παλι καλα που δεν στησανε και τους Βραζιλιανους για να πανε τελικοΞεφτίλα του ποδοσφαίρου φιλαράκι μου.. με το έτσι και το θέλω να φτάσουν οι Νότιο Κορεάτες στους 4 !
Η αγγλια ειναι ο πολυλουσερ των εθνικων ομαδων, καθε χρονια κατεβαινει με δαφνες και ιαχες και χανει στο πρωτο ζορικο νοκ αουτ. Οσο σπρωξιμο κι αν φαει ειναι ο μεγαλυτερος κουβας. Τα ζευγαρωματα της ειναι υπερβολικα δυσκολα μετα τον ομιλο, και οι παιχτες της προερχονται κατα μεγαλο ποσοστο απο σιτυ τσελσι γιουναιτεντ, ολες ομαδες καταπονημενες μεχρι αηδιας μεσα στην σεζον με κυπελλα ευρωπες και πρωταθλημα. Επισης οι αγγλοι εχουν τρελα κομπλεξ μεταξυ τους και ποτε δεν βρισκουν χημεια στην εθνικη γιατι αντιπαθουν ο ενας τον αλλο λογω ανταγωνιστικοτητας στα εγχωρια, τρωγονται σαν τα κοκορια. Θυμαμαι την εθνικη αγγλιας 10 χρονια πριν (που την επαιρνα στο pro και εβγαζε ματια) με ροονευ λαμπαρντ τζεραρντ τερρυ κτλ, ιερα τερατα, που ξεφτυλιζοταν λες και ειχε γαμησει ο ενας την γυναικα του αλλου (pun intended).Πριν μιλησετε για φαβορι, εχετε δει οτι η Αγγλια παιζει ολα τα ματς της, ακομη και τον τελικο αν φτασει, στο Γουεμπλει?
Για μενα ειναι εντελως ακατανοητο για ποιον λογο ειναι πρωτο φαβορι η Γαλλια.
Δηλαδη σε εναν τελικο Αγγλια-Γαλλια στο Γουεμπλει, φαβορι ειναι οι Γαλλοι? Ναι καλα.
Νικητής γιουρο η Αγγλία και πρωτος σκορερ ο Κέιν.
Προλαβετε.
Το προηγούμενο Γιούρο έγινε στη Γαλλία,μαλλον για αυτό.Εγω παντως εχω μια απορια.
Παγκοσμια πρωταθλητρια η Γαλλια.
Κι ομως στις πολεις που γινεται το euro δεν υπαρχει καμία γαλλική πόλη.
Και οι Γαλλοι θα παιξουν με Γερμανία στο Μόναχο και με Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Δηλαδή δυο ματς του ομίλου στην εδρα των αντιπαλων.
Εγω αυτο το λεω ελλειψη σεβασμού απο τους διοργανωτές.
Και μαλλον διακρινω και μια διαθεση να ΜΗΝ σπρωχτεί η Γαλλία (αντιθετως βλεπω τεραστια διαθεση να σπρωχτεί η Αγγλία).
Άμα δεν τα κατάφεραν με παιχταράδες όπως Λάμπαρντ,Τζέραρντ,Σκόουλς που ήταν όντως παιχταράδες (Όχι σαν την πλειοψηφία των Άγγλων ποδοσφαιριστών δηλαδή),Φαντάσου...Η αγγλια ειναι ο πολυλουσερ των εθνικων ομαδων, καθε χρονια κατεβαινει με δαφνες και ιαχες και χανει στο πρωτο ζορικο νοκ αουτ. Οσο σπρωξιμο κι αν φαει ειναι ο μεγαλυτερος κουβας. Τα ζευγαρωματα της ειναι υπερβολικα δυσκολα μετα τον ομιλο, και οι παιχτες της προερχονται κατα μεγαλο ποσοστο απο σιτυ τσελσι γιουναιτεντ, ολες ομαδες καταπονημενες μεχρι αηδιας μεσα στην σεζον με κυπελλα ευρωπες και πρωταθλημα. Επισης οι αγγλοι εχουν τρελα κομπλεξ μεταξυ τους και ποτε δεν βρισκουν χημεια στην εθνικη γιατι αντιπαθουν ο ενας τον αλλο λογω ανταγωνιστικοτητας στα εγχωρια, τρωγονται σαν τα κοκορια. Θυμαμαι την εθνικη αγγλιας 10 χρονια πριν (που την επαιρνα στο pro και εβγαζε ματια) με ροονευ λαμπαρντ τζεραρντ τερρυ κτλ, ιερα τερατα, που ξεφτυλιζοταν λες και ειχε γαμησει ο ενας την γυναικα του αλλου (pun intended).
Μολις παιξει με Γαλλια/Γερμανια ή κατι τετοιο θα φυγει ακλαφτη με τριμπαλο, θα ημουν πιο επιφυλλακτικος αν ειχε καλυτερο προπονητη, αλλα ο συγκεκριμενος δεν πιστευω οτι θα μπορεσει να τους συμμαζεψει για κανενα λογο.
Η ιταλια αν δεν κανω λαθος ζευγαρωνει με την γαλλια νωριτερα στο τουρνουα (αν βγουνε πρωτοι στους ομιλους τους). Γενικα ειναι δυσκολη η προβλεψη του τελικου γιατι δεν ξερεις ποιος θα βγει 1ος 2ος στους ομιλους και επισης δεν ξερεις ποιες ομαδες θα περασουν ως οι καλυτερες 3ες των ομιλων.Άμα δεν τα κατάφεραν με παιχταράδες όπως Λάμπαρντ,Τζέραρντ,Σκόουλς που ήταν όντως παιχταράδες (Όχι σαν την πλειοψηφία των Άγγλων ποδοσφαιριστών δηλαδή),Φαντάσου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικός:
Ιταλία-Γαλλία.
Δανια; δεν εχει πολυ δυσκολο εργο, και επειδη περνανε και 4/6 τριτες νομιζω μπορει να το κανει με ενα δυνατο πουτσωμα στους "φιλους" φινλανδους και ενα Χ στην κακια ρωσια (απο το βελγιο λογικα χανει)Στους 16 θα πάνε:
Ιταλία
Τουρκία
Βέλγιο
Ρωσία
Ολλανδία
Ουκρανία
Αγγλία
Κροατία
Ισπανία
Πολωνία
Γαλλία
Γερμανία