athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
αλητης αφιλος..εμαθε τα μυστικα του επαγγελματος και εκανε δικη του δουλεια...Τυπε αυτος ηταν πισω απο την Μοιραρακη στην εκπομπη και δειγματιζε τα χαλια
αλητης αφιλος..εμαθε τα μυστικα του επαγγελματος και εκανε δικη του δουλεια...Τυπε αυτος ηταν πισω απο την Μοιραρακη στην εκπομπη και δειγματιζε τα χαλια
Τυπε αυτος ηταν πισω απο την Μοιραρακη στην εκπομπη και δειγματιζε τα χαλια
σπαμαρετε και θα τιμωρηθητε.αλητης αφιλος..εμαθε τα μυστικα του επαγγελματος και εκανε δικη του δουλεια...
Ti mas λες ρε baρο,σιγα μην φερεις και το γκανγκ με τα ντατσουν να μας τρομαξειςσπαμαρετε και θα τιμωρηθητε.
αλλονησο πηγε ο αμαλακας κοιτα να μπλεξει τωρα σε αυτο το νησι με τυα γεγονοτα που τρεχουν.εχω αναψει κλιματιστικο αλλα ιδρωνω απο τα ουισκια και τα πατατακια...μονο τζιμυς δροσιζει πατουρα του Αλονησο
σημερα ολη την μερα στον ηλιο ηταν και πλατσουριζε θαλασσα σαν δελφινιαλλονησο πηγε ο αμαλακας κοιτα να μπλεξει τωρα σε αυτο το νησι με τυα γεγονοτα που τρεχουν.
σαν φωκια θες να πεις εχει και αρκετες η περιοχη.σημερα ολη την μερα στον ηλιο ηταν και πλατσουριζε θαλασσα σαν δελφινι
σαν φωκια θες να πεις εχει και αρκετες η περιοχη.
ρε δεν τον ειδες εβαλε σκουφακι για να χλευασει τους τσεχους.Έχω κράξει αμέτρητες φορές τον Καρπετόπουλο (και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο) αλλά βρίσκω υπερβολικό το βρισίδι σε αυτή την περίπτωση. Για μένα που έχω ζήσει Σεφτελή, Κουβαράκη, Μανόλο, κλπ., βρίσκω το σχολιασμό του υποφερτό.
Ναι, ο δευτερος του τεταρτου ομιλου (Αγγλια) παιζει με τον δευτερο του ομιλου της ΙσπανιαςΑν είναι έτσι ενα x θα είναι ότι πρέπει. Διασταυρωνονται με όμιλο Ισπανίας;
Από αυτές τις 2 πρώτη δε βγαίνει καμιά. Είναι σίγουρο οτι με 4 η καθεμία περνάνε και οι δυο; ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν είναι έτσι ενα x θα είναι ότι πρέπει. Διασταυρωνονται με όμιλο Ισπανίας;
θεωρητικα δεν αποκλειεται να αποκλειστει, αν ολοι ή ολοι πλην ενος ομιλοι εχουν τριτους με 4 βαθμους τοτε καποιος θα παει σπιτι. Δεν ξερω βεβαια αν υπαρχει ακομα αυτο το σεναριο στη συγκεκριμενη φαση της διοργανωσης.Τρίτος με 4 βαθμους αποκλειεται να αποκλεισθει, ψαξε το
κάτι λάθος γράφεις....Ναι, ο δευτερος του τεταρτου ομιλου (Αγγλια) παιζει με τον δευτερο του ομιλου της Ισπανιας
Αφου εχω το προγραμμα μπροστα μουκάτι λάθος γράφεις....
Όπου το πιθανότερο να είναι η Σουηδία αν και δεν αποκλείω να είναι η Ισπανία. Όχι άσχημα θα έλεγα. Πιο φορμαρισμένη η Αγγλία και από τους 2.Ναι, ο δευτερος του τεταρτου ομιλου (Αγγλια) παιζει με τον δευτερο του ομιλου της Ισπανιας
Περνάνε και 3οι από ομίλους.κάτι λάθος γράφεις....
παίζουν στην διαστάυρωση οι 2 δεύτεροι?Αφου εχω το προγραμμα μπροστα μου
Αυτο βλεπω, εκτος αν το εχουν γραψει λαθοςπαίζουν στην διαστάυρωση οι 2 δεύτεροι?
Ναι ρε τυπε είναι πιθανό γιατί οι πρώτοι θα παίξουν με τρίτους.παίζουν στην διαστάυρωση οι 2 δεύτεροι?
Come on England re mouniaaaaaaa!!!!!!Ακομη το λεω
Ό,τι και η Αγγλία τωρα δηλαδη, μια νικη μια ισοπαλια