Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 216
Εμ, απλά πραγματα
Kρίμα για αυτή τη Δανία αν μείνει έξω, με το ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν τη θέλει τίποτα....Όσο για το Βέλγιο, εγώ το βλέπω για πρώτο φαβορί !
Σωστος τυπε. Το Βελγιο εδειξε χαρακτηρα και ποιοτητα απεναντι σε μια σκληρη γρηγορη και τεχνικη ομαδα. Το Βελγιο πρωτο με 6 βαθμους και 2 νικες στις εδρες των αντιπαλων του μεχρι στιγμης... Φινλανδια και Ρωσια μαζι με 3 και Δανια με 0.Kρίμα για αυτή τη Δανία αν μείνει έξω, με το ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν τη θέλει τίποτα....Όσο για το Βέλγιο, εγώ το βλέπω για πρώτο φαβορί !
Σύντροφε αν κερδίσει η Βόρεια Μακεδονία μέσα στην Ολλανδία, θα πάω με τα πόδια απο'δω στα Σκόπια !Σωστος τυπε. Το Βελγιο εδειξε χαρακτηρα και ποιοτητα απεναντι σε μια σκληρη γρηγορη και τεχνικη ομαδα. Το Βελγιο πρωτο με 6 βαθμους και 2 νικες στις εδρες των αντιπαλων του μεχρι στιγμης... Φινλανδια και Ρωσια μαζι με 3 και Δανια με 0.
Τελευταια αγωνιστικη Δανια-Ρωσια και Βελγιο-Φινλανδια. Θεωρητικα η Δανια δεν ειναι εξω καθως με νικη παει στους 3 και αν νικησει το Βελγιο τη Φινλανδια τριπλη ισοβαθμια με 3 οπου εκει θα μετρησει η τελικη καταταξη στη διαφορα τερματων ( η Ρωσια με την 3αρα που εφαγε δεν ειναι σε καλη θεση εδω). Αν νικησει η Δανια τη Ρωσια και η Φινλανδια αποσπασει βαθμο τοτε η Δανια μενει 3η και η Ρωσια μενει 4η ( καθως θα ισοβαθμουν αλλα στο μεταξυ τους η Δανια θα εχει νικησει. Καποιοι 3οι προκρινονται οποτε εχει ελπιδες.
Παρομοι η εικονα και στον ομιλο με την Ολλανδια. Η Βορεια Μακεδονια / Σκοπια ( διαλεξτε ) παρολο που εχασε σημερα και ειναι στους 0 βαθμους εχει ελπιδες αλλα πιο θεωρητικες. Πρεπει να νικησει την Ολλανδια την τελευταια αγωνιστικη και η Ολλανδια να χασει και σημερα. Και παραλληλα η Αυστρια τελευταια αγωνιστικη να νικησει την Ουκρανια. Ωστε να παμε και εκει σε τριπλη ισοβαθμια. Η αν γινει το ιδιο δηλαδη η Ολλανδια χασει σημερα και χασει απο το Βορεια Μακεδονια την τελευταια αγωνιστικη και η Ουκρανια παρει βαθμο με την Αυστρια την τελευταια ( η βαθμους) η Βορεια Μακεδονια μενει 3η και η Ολλανδια τελευταια!
Να κερδισει και να περασει κιολας Δε το αποκλειω καθολου υποψην, ουτε η Ολλανδια εχει την υπερομαδα που ειχε καποτε ουτε η Βορεια Μακεδονια ειναι τοσο κακη ομαδα, παλευει τα παιχνιδια εχει μια καποια τεχνικη ( πρωην Γιουγκοσλαβια οσο ναναι) και για να ειναι εκει τυχαια δεν ειναι.Σύντροφε αν κερδίσει η Βόρεια Μακεδονία μέσα στην Ολλανδία, θα πάω με τα πόδια απο'δω στα Σκόπια !
μας γαμησε βιαστηκε να το βαλει και περιμενα να ανεβουν τα οβερ ημιχρονου και αγωνα.
Μπα, και εγω περιμενα να δυσκολευτει αλλα καλα παταει.Φοβάμαι θα την κανει την γκέλα η Ολλανδία φίλε... σκεφτομαι να το παιξω Χ (6.5 atm)
Ναι αδερφέ, είμαι κατα βάση τελειως ρούκουνας. Δεν έχω σχεδόν τίποτα από γνώσεις, αλλά οκ, έχει παει καλά το στοίχημα φέτος.Ότι διαισθάνεσαι παίζεις τυπε..
Τίποτα τύπε, απλά το επόμενο βήμα είναι να κάνω έρανο για τα Κουρδάκια και γωΌχι ρε τρελέ, πόσα έπαιξες;;;;