ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.055
- Πόντοι
- 5.006
Ναι εσένα σε γάμησε.τα δερματικα εξανθηματα απο Πεμπτη τα εχω και σημερα καπως περασαν
Ναι εσένα σε γάμησε.τα δερματικα εξανθηματα απο Πεμπτη τα εχω και σημερα καπως περασαν
γαμησε ταΝαι εσένα σε γάμησε.
Στη πρώτη δόση μόνο χέρι στη δεύτερη χέρι δέκατα ριγοι ζαλάδα και ατονία μεγάλη σα να έχω λαβή μέρος σε παρτουζα με δέκα γκόμενες και εγώ μόνος μου!!Ακόμα τρεις μήνες καλά ξηγησαι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είχες;εγώ μόνο χέρι δε μπορώ να το σήκωσα καλα
Στάνταρ διπλό
ουκρανια με διαφορα.
Στη πρώτη δόση μόνο χέρι στη δεύτερη χέρι δέκατα ριγοι ζαλάδα και ατονία μεγάλη σα να έχω λαβή μέρος σε παρτουζα με δέκα γκόμενες και εγώ μόνος μου!!
παρελθον ναι.δεν υπαρχει τον ποδοσφαιρικο οριζοντα ομαδα ουκρανια,δεν ειχε ουτε παρελθον ουτε παρον και σιγουρα ουτε μελλον.
ενω η ολλανδια γαμει και στο παρελθον και στο παρον αλλα σιγουρα και στο μελλον.
Με τιτλους οσους και η Ελλαδα δεν γαμας ακριβως...δεν υπαρχει τον ποδοσφαιρικο οριζοντα ομαδα ουκρανια,δεν ειχε ουτε παρελθον ουτε παρον και σιγουρα ουτε μελλον.
ενω η ολλανδια γαμει και στο παρελθον και στο παρον αλλα σιγουρα και στο μελλον.
Τύπε εσύ είσαι στo τέλος?Στη πρώτη δόση μόνο χέρι στη δεύτερη χέρι δέκατα ριγοι ζαλάδα και ατονία μεγάλη σα να έχω λαβή μέρος σε παρτουζα με δέκα γκόμενες και εγώ μόνος μου!!
Μεγαλοι προφητες.Σχολιο σπικερ πριν λιγο οτι δεν βλεπει την Ουκρανια να σκοραρει.2 γκολ σε 5 λεπτα
Η καμερα παει απο μονη της στις Ουκρανες.Μια απο τις λιγες φορες που κανουν high light οι Ουκρανοι και οχι οι Ουκρανες...