Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.679
- Πόντοι
- 9.931
Ποιον βλέπετε πρώτο σκόρερ να παμε να τζογαρουμε;
Καρίμ και Λέβα.Ποιον βλέπετε πρώτο σκόρερ να παμε να τζογαρουμε;
Καυλωμενος ο Παντεφ...ειναι ο ηγετης που ΔΕΝ εχουμε εμεις...θα εχουν φαει και προλογο "ειστε ο ποδοσφαιρικος στρατος της Μακεδονιας"κτλ και θα εχουν ψυχολογια στα υψη.Αργυρό τροχέ με ηγέτη και κλειδί τον αειθαλή πάντΕΦ (που είναι ο πρώτος συμμετοχές στην εθνική Σκοπίων ,αρχηγός της ομάδας ,και πρώτος σκόρερ σε ηλικία 38χρονων !!!) προκρίθηκε στα μπαράζ για πρώτη φορά .Μπραβο τους !!!
ΙΤΑΛΑΡΑ αρρωστια κ ατελειωτες ηρωικες κ πορωτικες βραδιες να γαμαει τα πελατακια τους γερμανους αλλα κ πολλους αλλους...Χαιρομαι που βλεπω πολλους ιταλοφιλους εδω...Εχει ολα τα φοντα να το σηκωσει ,εχει ΧΑΦΑΡΕΣ πολυ καλα εξτρεμ κ γρηγορα κ κλασσικα πολυ καλη αμυνα...FORZA RAGAZZI
Η περιπτωση Μπαλοτελι ωχρια μπροστα σε οτι γινεται με Ελβετια , Γαλλια , Γερμανια και δεν συμμαζευεται....εγω ειμαι Αγγλια ...COME ON ENGLAND!Kαι κατι ακομα τυποι..Παραμενει μια απ τις ελαχιστες pure εθνικες ομαδες κ δεν ειναι μεικτη αφρικης κ ισλαμ...Το πιασατε το υπονοουμενο ετσι....
Ενω εχει 4 μουντιαλ και ποσους τελικους χαμενους, ενα euro εχει παρει μονο, καπου τη δεκαετια του 60. Και τον τελικο με τη Γαλλια το 2000.Ναι αλλά και πολλές νίλες,βλέπε τελικό με Γαλλία και 4αρα από Ισπανία
Γενικά δεν της πάει το euro
Ενω εχει 4 μουντιαλ και ποσους τελικους χαμενους, ενα euro εχει παρει μονο, καπου τη δεκαετια του 60. Και τον τελικο με τη Γαλλια το 2000.
Οσα εχει ακομη η Ολλανδια, οσα ειχε η Ισπανια οταν το πηραμε . Αλλα μια και ειπα Ολλανδια, εφτασε να θεωρειται εκπληξη αν φτασει ημιτελικο. Τι εχουν παθει αυτοι μωρε? Στο μουντιαλ του 10 ηταν τελικο, πως και ετσι τετοια καταρρευση?Όσα euro έχουμε κι εμεις
Η Τουρκια θυμαμαι στο euro του 2000 ειχε νικησει το Βελγιο που ηταν διοργανωτρια, στο μουντιαλ το 2002 απεκλεισε τη διοργανωτρια Ιαπωνια, το 08 καλα θυμαμαι οτι ειχε παστελωσει και τους διοργανωτες Ελβετους?Δεν έχετε βάλει όλες τις ομάδες στη λίστα. Λείπουν τέσσερις....Εγώ θα παω καταρχήν με τα απόλυτα αουτσάιντερ Φινλανδία και Βόρεια Μακεδονία, αλλά θα πόνταρα τα λεφτά μου στο Βέλγιο που ψάχνει για ρεβάνς από τους Γάλλους για την ήττα στον ημιτελικό του μουντιάλ.
Επίσης μεγάλη προσοχή στους Τούρκους στην πρεμιέρα με Ιταλία. Επειδή τους ξέρω καλά, θα μπουν μέσα καυλωμένοι όσο δεν πάει ! Και έχουν μάλιστα παράδοση να κάνουν κηδείες σε διοργανωτές...Καλύτερα να ποντάρεις στην έκπληξη παρά στον χαμηλό και επικίνδυνο άσο της Ιταλίας...
Σωστός είσαι ! Φινλανδία και Βόρεια Μακεδονία δεν είπα θα πάνε καλά, απλά θα τους υποστηρίζω ως τα απόλυτα αουτσάιντερ...Η Τουρκια θυμαμαι στο euro του 2000 ειχε νικησει το Βελγιο που ηταν διοργανωτρια, στο μουντιαλ το 2002 απεκλεισε τη διοργανωτρια Ιαπωνια, το 08 καλα θυμαμαι οτι ειχε παστελωσει και τους διοργανωτες Ελβετους?
Φινλανδια μαν απο που και ως που τη βλεπεις να παει καλα?