athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Αγγλια ο γαυρος των εθνικωνΜε αλητικο τροπο αποκλειστηκε η δανια σποψε…
Αγγλια ο γαυρος των εθνικωνΜε αλητικο τροπο αποκλειστηκε η δανια σποψε…
θελει και βρεγμενα χερια,μισες δουλειες.
Μαλακια που δεν εκανες cash out τελικά. Θα χάσει κι η Αγγλία στον τελικό, και δε θα βγει κι ο Κέιν πρώτος σκόρερ, και θα πάρεις την κουράδα του Πικφορντ στο τέλοςΑυτος ο Πικφορντ γιατι εχει μονιμως το υφος "μου κολλησε η κουραδα στον κωλο και δεν μπορω να την βγαλω"?
ας κανει οτι θελει δανεικα μην μας ζητησει.Μαλακια που δεν εκανες cash out τελικά. Θα το χάσει κι η Αγγλία, και δε θα βγει κι ο Κέιν πρώτος σκόρερ, και θα πάρεις την κουράδα του Πικφορντ στο τέλος
Καλη καρδια ρε φιλεΜαλακια που δεν εκανες cash out τελικά. Θα χάσει κι η Αγγλία στον τελικό, και δε θα βγει κι ο Κέιν πρώτος σκόρερ, και θα πάρεις την κουράδα του Πικφορντ στο τέλος
Όντως άψυχη ΔανίαΟ μαλάκας ο Δανός προπονητής διέλυσε την ομάδα με τις αλλαγές
Όντως άψυχη Δανία
Λιγοψυχοι
Παπασημακόπουλο με Τσουβέλα στο κανάλι της kingbet στο youtube, με καθυστέρηση αλλά και πάλι είναι κορυφήενταξει τον τελικο ΠΡΕΠΕΙ να τον δουμε σε ιταλικο καναλι οι δικοι μας μαλακες ειναι απαλευτοι,χειροτεροι και απο χελακη το 2004.
Και ο πιο αδαης καταλαβε πλεον οτι το Euro ηταν στημενο. Μην κανετε καν τον κοπο την Κυριακη να δειτε τον τελικο.
Έκανα όπως ήταν αυτονόητο και προφανές το 2 στα 2 στις προβλέψεις μου !!!Ας κάνω τώρα πρόβλεψη για τα ημιτελικα :
1) Ιταλία - Ισπανία : Καταρχας όταν ξεκίνησε το τουρνουά την Ισπανία σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι θα φτάσει στα ημιτελικα . Επίσης πιστεύω πως αν δεν γινόταν αυτή η έκπληξη (να αποκλειστεί δηλαδή η Γαλλία ) τότε απλά θεωρώ ότι οι Ισπανοί δεν θα βρίσκονταν καν στα ημιτελικα , παρόλα αυτά με τον έναν η τον άλλον τρόπο έφτασαν μέχρι εδώ και μπράβο τους .. Ωστόσο θα πω Ιταλία διότι όπως έχω πει και σε όλα τα προηγούμενα ποστ μου οι Ιταλοί είναι ομαδα και τους πιστεύω
2) Αγγλία -Δανία : Μπράβο στην συμπαθητική Δανία που έφτασε μέχρι εδώ αλλά θα πω το προφανέστατα ότι θα περάσει στον Τελικό η Αγγλία . Όπως έχω πει (και στα προηγούμενα ποστ) αν αποκλειστεί η Αγγλία δεν θα μου κάνει εντύπωση αλλά πιστεύω (οπως και όλος ο κόσμος φαντάζομαι ) οτι απλά θα περάσει στον τελικό.
Όποτε θεωρώ οτι ο τελικός θα ειναι Αγγλία - Ιταλία
Στην αρχη που σας ελεγα για τροπαιουχο Αγγλια με πρωτο σκορερ Κέιν, γιατι δεν λεγατε και τοτε για στημενα αλλά μιλουσατε για λουζερς και Γαλλίες?Και ο πιο αδαης καταλαβε πλεον οτι το Euro ηταν στημενο. Μην κανετε καν τον κοπο την Κυριακη να δειτε τον τελικο.
Στον τελικό είναι και πάλι Ολλανδός διαιτητής, όπως και σήμερα στον ημιτελικό. Αυτό δεν είναι νορμάλ και κάτι μου λέει
Ε ωραια ρε τύποι, αφου ειστε σιγουροι για την επικρατηση της Αγγλιας, γιατι δεν παιζετε το σπιτι σας στον τελικο για να κονομησετε?Στον τελικό είναι και πάλι Ολλανδός διαιτητής, όπως και σήμερα στον ημιτελικό. Αυτό δεν είναι νορμάλ και κάτι μου λέει