Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.410
- Πόντοι
- 12.756
Δεν πειράζει θα τα έδινα σε κάνα γκαρσονιμαλακια εκανες.
Δεν πειράζει θα τα έδινα σε κάνα γκαρσονιμαλακια εκανες.
Χρησιμοποιεις εικοσαρικα?εριξα ενα 20αρικο με 13 αποδοση
αμα κερδισω εβγαλα την βενζίνη μιας εβδομαδας ετσι που πινει το γαμημενο το μικρό
δικιο εχεις τυπε,και αυτο το "να βγαλω τις βενζινες της εβδομαδας" δεν μου αρεσε πολυ πλεμπεϊκο ακουστηκεΧρησιμοποιεις εικοσαρικα?
Ειχα την εντυπωση οτι χρησιμοποιεις τουλαχιστον πενηνταρικα απο τα οποια δεν παιρνεις ποτέ ρεστα
Ο ΚέινΠοιος βαραει τα πεναλτυ της Αγγλιας;
Ρε τύπε αυτα τα λεει ενας φιλος μου που παιρνει 500 ευρω το μηνα, τι ειναι αυτα?αμα κερδισω εβγαλα την βενζίνη μιας εβδομαδας
Κάνε cashout, ήρθε η ώρα, με το ζόρι την ΤσεχίαNΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Γιατι μού το κανεις αυτο???Κάνε cashout, ήρθε η ώρα, με το ζόρι την Τσεχία
Ξερει τον εθνικο υμνο της Ελβετιας η κοιταει τον ουρανο στην ανακρουση των υμνων...με σκονακι θα μπηκε στις εξετασεις για υπηκοοτητα!Ισπανία-Σακίρι 1-1
Για την ελβενια ρε γαμωτο!
Δε νομίζω. 200 ευρω στο 26 αποδοση δεν εβαλες;Γιατι μού το κανεις αυτο???
1.150 δινει τωρα
1.134 για την ακριβεια, δεν ξερω γιατιΔε νομίζω. 200 ευρω στο 26 αποδοση δεν εβαλες;
Τωρα ειναι στο 8 αποδοση, αρα καπου 700 πρεπει να σου δινει
Δε μπορει. Μπορεις να επαληθευσεις το 200 χ 26? Μηπως ηταν μεγαλυτερη η αποδοση οταν το επαιξες;1.134 για την ακριβεια, δεν ξερω γιατι
Τυπε παρτα και αν το σηκωσει η Δανια θα εχεις την ηθικη ικανοποιηση1.134 για την ακριβεια, δεν ξερω γιατι
20 χρονια στα κακουργιοδικεια ετρεχε μεχρι να ξεμπλεξει απο τις απατες, δεν θα τον βγαλεις και φτωχο τωρα!!!!!δικιο εχεις τυπε,και αυτο το "να βγαλω τις βενζινες της εβδομαδας" δεν μου αρεσε πολυ πλεμπεϊκο ακουστηκε
Λες να μην ειναι αρχοντας ο Νιπλης θα φαρμακωθω
ετσι...απλα προσεχει που σκορπα τα πολλα λεφτα του ο μουνης20 χρονια στα κακουργιοδικεια ετρεχε μεχρι να ξεμπλεξει απο τις απατες, δεν θα τον βγαλεις και φτωχο τωρα!!!!!
ευτυχως που δεν ειχε εσενα δικηγορο αλλιως μαλανδρινο θα βρισκοτανε.20 χρονια στα κακουργιοδικεια ετρεχε μεχρι να ξεμπλεξει απο τις απατες, δεν θα τον βγαλεις και φτωχο τωρα!!!!!
ευτυχως που δεν ειχε εσενα δικηγορο αλλιως μαλανδρινο θα βρισκοτανε.