baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.205
- Πόντοι
- 6.035
Έλα η 10 η 40 σιγά έχεις χαρτί εσύ.εχω φτιαξει πινακα και της πετυχαινω με βελακια.α μην ξεχνιεμαι γαμιεται ο δημος αθηναιων.
![]()
Eδω εχουμε διοργανωση του αθληματος που λεγεται ποδοσφαιροΣτην πρεμιερ λιγκ θα'ταν αουτ
θα στειλω τον αθηναιο να την πληρωσει αγιου κωνσταντινου να κανει και σαματα.Έλα η 10 η 40 σιγά έχεις χαρτί εσύ.
τυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?μλκ εχω παιξει οβερ ημιχρονο 0,5 το πιανω πονταρω μετα οβερ 1,5 και ειχα παιξει και οβερ 2,5 τα μαζευω και τωρα περιμενω ευκαιρια να ισοφαρισει βελγιο.![]()
Μπα έχει κόσμο πήγαινε ταχυδρομείο καλύτερα και εκεί τσάμπα είναιθα στειλω τον αθηναιο να την πληρωσει αγιου κωνσταντινου να κανει και σαματα.![]()
θα σε προσλαβω να μου κολλας τα γραμματοσημα στα ιμειλ.τυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?
hmmmm λεω να παιξω προκριση Bέλγιο στο bet365 με (9/2)Πάμε Βελγιάρα!
Θα τα επενδυσει στο στοιχημα τυπετυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?
τους εχω ελαττωσει ειδκα τωρα που με γαμαει το πουστοεντεροΈχεις ξεπατωθει στους καφεδες το έχεις γαμησει το έντερο σου.
Από 10 στους 5;τους εχω ελαττωσει ειδκα τωρα που με γαμαει το πουστοεντερο
σημερα πρωι ενα φρεντο εσπρεσσο και τωρα ενα διπλο μονοποικιλιακοΑπό 10 στους 5;
θα σε παει μνοκουκι κατα ρυπας.σημερα πρωι ενα φρεντο εσπρεσσο και τωρα ενα διπλο μονοποικιλιακο![]()
τωρα μπορω να βγω με ησυχια με τον πουσυ βολτα για γκομενακια.![]()
![]()
![]()