baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν κολλανε τα πουπουλα?Ναι κολλάνε τζαμι.
δεν κολλανε τα πουπουλα?Ναι κολλάνε τζαμι.
Έλα η 10 η 40 σιγά έχεις χαρτί εσύ.εχω φτιαξει πινακα και της πετυχαινω με βελακια. α μην ξεχνιεμαι γαμιεται ο δημος αθηναιων.
Eδω εχουμε διοργανωση του αθληματος που λεγεται ποδοσφαιροΣτην πρεμιερ λιγκ θα'ταν αουτ
θα στειλω τον αθηναιο να την πληρωσει αγιου κωνσταντινου να κανει και σαματα.Έλα η 10 η 40 σιγά έχεις χαρτί εσύ.
τυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?μλκ εχω παιξει οβερ ημιχρονο 0,5 το πιανω πονταρω μετα οβερ 1,5 και ειχα παιξει και οβερ 2,5 τα μαζευω και τωρα περιμενω ευκαιρια να ισοφαρισει βελγιο.
Μπα έχει κόσμο πήγαινε ταχυδρομείο καλύτερα και εκεί τσάμπα είναιθα στειλω τον αθηναιο να την πληρωσει αγιου κωνσταντινου να κανει και σαματα.
θα σε προσλαβω να μου κολλας τα γραμματοσημα στα ιμειλ.τυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?
hmmmm λεω να παιξω προκριση Bέλγιο στο bet365 με (9/2)Πάμε Βελγιάρα!
Θα τα επενδυσει στο στοιχημα τυπετυπε τι θα τα κανεις τα εκατομμυρια, θα αγορασεις κανα νησι ή θα επενδυσεις στην αεροναυπηγικη?
τους εχω ελαττωσει ειδκα τωρα που με γαμαει το πουστοεντεροΈχεις ξεπατωθει στους καφεδες το έχεις γαμησει το έντερο σου.
Από 10 στους 5;τους εχω ελαττωσει ειδκα τωρα που με γαμαει το πουστοεντερο
σημερα πρωι ενα φρεντο εσπρεσσο και τωρα ενα διπλο μονοποικιλιακοΑπό 10 στους 5;
θα σε παει μνοκουκι κατα ρυπας.σημερα πρωι ενα φρεντο εσπρεσσο και τωρα ενα διπλο μονοποικιλιακο
τωρα μπορω να βγω με ησυχια με τον πουσυ βολτα για γκομενακια.