baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
θα του κλεισω το στομα με σελοτειπ.o Kοσμάς είναι με την Ιταλία![]()
![]()
βλεπω βλακα ξερεις απο μπαλα...εισαι ο Αλεφαντος του μπουθα του κλεισω το στομα με σελοτειπ.![]()
![]()
![]()
Εγώ με χίλια φιλιάθα του κλεισω το στομα με σελοτειπ.![]()
![]()
![]()
με αυτα που γραφεις σε κοβω να ποσταρεις στο βαρεθηκα τις τρανς.Εγώ με χίλια φιλιά
Εγινες και ζηλόφθον βρε ηλεκτρολόγε της δεκάρας;θα του κλεισω το στομα με σελοτειπ.![]()
![]()
![]()
Φινιτο λα μουζικα,πασατο λα φιεστα.Τι εχει αυριο το μενου?αυριο παλι περιμενω να μου δωσετε προγνωστικα.![]()
![]()
![]()
σε ποδοσφαιρο και γυναικες, μονο αλεξ τυπε...αυριο παλι περιμενω να μου δωσετε προγνωστικα.![]()
![]()
![]()
αν ειχες μνημη κατι θα σου ελεγε αυτο που εγραψαΕγινες και ζηλόφθον βρε ηλεκτρολόγε της δεκάρας;
μονο μην πας με κλειστα ματια σε γυναικες απο τον αλεξ.σε ποδοσφαιρο και γυναικες, μονο αλεξ τυπε...
εγγυηση...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανταγωνιστικοτατοι. Μονο τρια μπαλακια φαγανε.Eίμαι περίεργος να δω το πολεμικό πάθος που θα βγάλουν οι Τούρκοι και κατά πόσο θα κοντράρουν τους Ιταλούς. Πάντως είναι βέβαιος ότι θα είναι ανταγωνιστικοί...
Ανταγωνιστικοτατοι. Μονο τρια μπαλακια φαγανε
Δανία ασο με οβερ 1,5 γκολαυριο παλι περιμενω να μου δωσετε προγνωστικα.![]()
![]()
![]()
Ρε τύπε δεν αφηνεις τα προγνωστικα λεω γω?Aυτή η Ιταλία την κόβω να πηγαίνει ψηλά. Για να της βάλεις γκολ πρέπει να φτύσεις αίμα και έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά.