Lion7 και στους 16 τα φαβορί είπα (και επίσης είπα όσες ομάδες θεωρούσα φαβορί ) αλλά τελικά είχα 1 στα 8
. Λοιπόν όσον Αγία τις προβλέψεις μου για τα προημιτελικά καταρχας στο Βέλγιο- Ιταλία έχω πει1) Ιταλία (ενώ το ξεκάθαρο φαβορί είναι το Βέλγιο
2)Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια η αλήθεια είναι ότι έχω πει τα φαβορί από κάθε ζευγάρι (Ισπανία , Δανία , Αγγλία ) αλλά το είπα και για τους εξής λόγους που στηρίζονται στην απλή λογική :
2α) Οι Ελβετοί απέκλεισαν το απόλυτο φαβορί την Γαλλία . Θα φτάσουν και στα ημιτελικά αποκλείοντας τους Ισπανούς ?
2β) Η Ουκρανία έδειξε και στον όμιλο της αλλά και με την Σουηδία ότι είναι σκληρή ομάδα . Όπως είπα και ποιο πάνω αν αποκλείσει την Αγγλία εννοείται πως δεν θα εκπλαγώ καθώς όσοι παρακολουθούμαι ποδόσφαιρο ξέρουμε τι έτσι Αγγλία όλα αυτά τα χρόνια ( ότι ξεκινά με προσδοκία αλλά στο τέλος ..) Παρόλα αυτά σοβαρά τώρα αν δεν γίνει κανα κάζο πόθος πιστεύει ότι θα περάσει η Ουκρανία στα ημιτελικά ?
2γ) Η Τσεχία ήταν μια ομάδα την οποία στην αρχή του τουρνουά δεν πίστευα ότι είναι ικανή ούτε τον όμιλο να περάσει (πίστευα λανθασμένα την Σκωτία σαν Τρίτη καλύτερη ) . Έδειξε καλό πρόσωπο τελικά στον όμιλο της , έριξε βόμβα μεγατόνων αποκλείοντας την Ολλανδία στους 16 αλλά τώρα να πάει ημιτελικό η Τσεχία δεν το πιστεύω .
Μπορεί να γίνουν και άλλες εκπλήξεις .. Άλλωστε αφού βγήκαν εκτός η Γαλλία και η Ολλανδία πλέον δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα , παρόλα αυτά το να περάσουν στα ημιτελικα μια εκ των ομάδων που ανέφερα ( Τσεχία ,Ουκρανία και Ελβετία ) είναι αυτό που λέμε σε πολλή απλά ελληνικά «έφτασαν μέχρι εδώ , του πουστη θα πάνε και στα ημιτελικα ?»