Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Ο Παπαδογιάννης νομίζω περιέγραφε και Πρέμιερ Λίγκ όταν ήταν στην Νόβα,και ιδίως την αγαπημένη του Τότεναμ.Τον τελικό θα τον περιγράψει ο Σκουντής.
Ο Παπαδογιάννης νομίζω περιέγραφε και Πρέμιερ Λίγκ όταν ήταν στην Νόβα,και ιδίως την αγαπημένη του Τότεναμ.Τον τελικό θα τον περιγράψει ο Σκουντής.
Τον τελικό θα τον περιγράψει ο Σκουντής.
σουηδια υποστηριζεις?Ο Παπαδογιάννης νομίζω περιέγραφε και Πρέμιερ Λίγκ όταν ήταν στην Νόβα,και ιδίως την αγαπημένη του Τότεναμ.
Περιέγραφε ποδόσφαιρο στα νιάτα τουΤον τελικό θα τον περιγράψει ο Σκουντής.
Προφανώς.σουηδια υποστηριζεις?
καπου στην επαρχια της σουηδιας ενας αρχοντας δεν ειχε σπιτωσει την λαγκερθα?Προφανώς.
Αλλά αν ήταν και η Νορβηγία θα στήριζα εκείνη γιατί εκεί βρισκόταν το Kattegat.Συν ότι ο Χάαλαντ μου θυμίζει τον πρωτότοκο μου.
Συνέχισε έτσι και μετά το ματς ετοιμάσου για blood eagle.καπου στην επαρχια της σουηδιας ενας αρχοντας δεν ειχε σπιτωσει την λαγκερθα?
Η Γερμανια μετα το 96 που πηρε το τελευταιο euro με εξαιρεση τον τελικο του 2002, περασε μια περιοδο παρακμης για 10 χρονια. Ως το μουντιαλ που διοργανωσε στην εδρα της.Οπου αν και επαθε το πατατρακ απο τους Ιταλους, ωστοσο πηγε ημιτελικα. Το 2008 εφτασε τελικο euro, 2010 ημιτελικα μουντιαλ ( και τις δυο φορες εχασε απο την τροπαιουχο Ισπανια), 2012, ξανα ημιτελικα ( ηττα απο Ιταλια παλι). Και το 14 το σηκωσε συντριβοντας διοργανωτρια Βραζιλια και νικωντας Αργεντινη. 2016 ημιτελικα Euro ξανα. Το 18 εδειξε κοπωση και τωρα δειχνει οριστικα οτι εκανε τον κυκλο της αυτη η ομαδα.Ποτε θα ανακαμψει;Ιδωμεν.Εχουν δυνατοτητες παντως.Μεγαλος προπονητής ο Λεβ.Σε όλες τις διοργανώσεις από 2008 ως 2016 η Γερμανία μεσα στην τριάδα.Αλλά έπρεπε να αποχωρήσει το 2018....Αλλα και τώρα δεν είναι αργα...Γερμανοι είναι αυτοι ....Θα βρουν τον τρόπο να γυρίσουν.Το επόμενο Εuro είναι στο σπίτι τους.....
Περιέγραφε ποδόσφαιρο στα νιάτα του
της ειχε κανειι τον κωλο χωνι. μεγαλη αηδια ο αετος.Συνέχισε έτσι και μετά το ματς ετοιμάσου για blood eagle.
Μάλλον θα σου κάνω ότι έκανα και στον Φλόκι στην 4η σεζόν και μετά αιματηρό αετό.της ειχε κανειι τον κωλο χωνι. μεγαλη αηδια ο αετος.
@Brother MouzoneΣτηρίζω Σουηδία μόνο και μόνο για τον Κουλουσεφσκι!
Έτσι μαν.@Brother Mouzone
γιατί γελάς?
Αλήθεια είναι!
Είμαι φανατικός Juve και στηρίζω τον παίχτη που παίζει στην ομάδα μου!
Παντως τα τελευταια δε ξερω ποσα χρονια κυριαρχουν οι μεσογειακες ομαδες. Ισπανια, Γαλλια, Ιταλια και μαζι με αυτες Πορτογαλια και ακομη και η Ελλαδα σηκωσαν τιτλους, παγκοσμιους και ευρωπαικους. Απο τη Βορεια Ευρωπη μονο η Γερμανια κραταει. Απο Λατινικη Αμερικη,η Βραζιλια ηταν η τελευταια ομαδα που σηκωσε το παγκοσμιο το μακρινο πια 2002. Ολες τις φορες απο το 1998 και μετα, με εξαιρεση το 2014, μεσογειακες ομαδες σηκωσαν μουντιαλ η euro. Θα σπασει αραγε αυτος ο κυκλος φετος; Η Γαλλια ειναι εξω, αλλα μενει η Ιταλια και Ισπανια. Η Ιταλια αν περασει το εμποδιο του Βελγιου ειναι πολυ κοντα, η Ισπανια με την Ελβετια ειναι σιγουρα φαβορι και μετα παιζουν αυτοι οι δυο. Οποτε πολυ πιθανο μια απο τους δυο τελικο.Ειναι μεθοδικοι.Θα ξεναγυρίσουν....Είναι ομάδα πάντα για ψηλά...Στις δυο επόμενες διοργανώσεις θα ειναι σίγουρα μεσα στη φασολάδα.....
Ρησπεκτ τυπε, και εγω τον παω και στο ματς με Πολωνια εκανε τη διαφορα!@Brother Mouzone
γιατί γελάς?
Αλήθεια είναι!
Είμαι φανατικός Juve και στηρίζω τον παίχτη που παίζει στην ομάδα μου!
Η Γερμανια μετα το 96 που πηρε το τελευταιο euro με εξαιρεση τον τελικο του 2002, περασε μια περιοδο παρακμης για 10 χρονια. Ως το μουντιαλ που διοργανωσε στην εδρα της.Οπου αν και επαθε το πατατρακ απο τους Ιταλους, ωστοσο πηγε ημιτελικα. Το 2008 εφτασε τελικο euro, 2010 ημιτελικα μουντιαλ ( και τις δυο φορες εχασε απο την τροπαιουχο Ισπανια), 2012, ξανα ημιτελικα ( ηττα απο Ιταλια παλι). Και το 14 το σηκωσε συντριβοντας διοργανωτρια Βραζιλια και νικωντας Αργεντινη. 2016 ημιτελικα Euro ξανα. Το 18 εδειξε κοπωση και τωρα δειχνει οριστικα οτι εκανε τον κυκλο της αυτη η ομαδα.Ποτε θα ανακαμψει;Ιδωμεν.Εχουν δυνατοτητες παντως.
ο φλοκι δεν ειναι ο ανωμαλος ψυχοπαθεις φιλαρακος σου?τι του εκανες?Μάλλον θα σου κάνω ότι έκανα και στον Φλόκι στην 4η σεζόν και μετά αιματηρό αετό.
Θυμήσου μόλις έμαθα για τον Άθελσταν τι έπαθε.ο φλοκι δεν ειναι ο ανωμαλος ψυχοπαθεις φιλαρακος σου?τι του εκανες?
Ακριβως μεσα στα χειροτερα τους τους πηγαν τελικο. Επεσαν βεβαια πανω στη Βραζιλια και ναι εκεινο το μουντιαλ ο Θεος να το κανει.Και στην παρακμή τους πήγαν τελικό μουντιαλ,έστω και σ'έκείνο το πανάθλιο μουντιάλ της Κορέας