fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
αλεξ έπαιξες στο 26 την δανία,τώρα που την έχει 10 τι cash out δίνει?
480 ευρωαλεξ έπαιξες στο 26 την δανία,τώρα που την έχει 10 τι cash out δίνει?
καλό, πάρτα480 ευρω
Με προημιτελικο με Τσεχια? Ούτε κατα διανοιακαλό, πάρτα
σωστά ξέχασα ότι είναι με τσεχία,δεν αξίζειΜε προημιτελικο με Τσεχια? Ούτε κατα διανοια
ε το νον μπουστη την μαυρογαταπουστρο-μπαρος δεν εχει μπει ακομα..ισως ειμαστε τυχεροι και επαθε καμμια θερμοπληξια στο γιαπι και γλυτωσουμε σημερα απο την συμφορα
Δεν είναι ένα 200αρι, είναι όσο σου δίνει το cash out την εκάστοτε στιγμή που θα μπορούσες να έχεις.Εχω παρει αποφαση να μην κανω κασαουτ ακομη και αν κερδιζουν 1-0 στον τελικο.
Θελω και τα 5.200.
Αν κασαρω και ερθει, θα βριζω τον εαυτο μου.
Ενα 200αρι ειναι, το πολυ πολυ να χαθει.
Δεν το σκεφτομαι ποτέ ετσι.Δεν είναι ένα 200αρι, είναι όσο σου δίνει το cash out την εκάστοτε στιγμή που θα μπορούσες να έχεις.
Μετα την βαρυσημαντη παρεμβαση σαντμαν θεωρω υποχρεωση μου να πονταρω για πλακα επομενο σκορερ ΜιλερΠέτα έξω αυτό το τραγί τον Μίλερ ρε μυξιάρη,δε βλέπεις ότι παίζεις με 10;
Στοιχημαν παιζεις αλεξ?Εχω παρει αποφαση να μην κανω κασαουτ ακομη και αν κερδιζουν 1-0 στον τελικο.
Θελω και τα 5.200.
Ποιοι γιωτάδες τα λένε αυτά, πες τους να αφήσουν το στοίχημα και να παίζουν λοττο καλύτερα.
Εξαλλου το κασαουτ οπως λενε εμπειροι τζογαδοροι ειναι "ενας κουβάς μεσα στον κουβά".
Μετα την βαρυσημαντη παρεμβαση σαντμαν θεωρω υποχρεωση μου να πονταρω για πλακα επομενο σκορερ Μιλερ
Υ.Γ. 10 αποδοση εχει, ενα ταλιρακι για ενα πενηνταρι
Μπορεις να κανεις μερικο cashoutΕχω παρει αποφαση να μην κανω κασαουτ ακομη και αν κερδιζουν 1-0 στον τελικο.
Θελω και τα 5.200.