SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Αλαφουζε φερε μας τον Σκιμπε..
Μπα, δεν είχα διαβάσει. Δική μου έμπνευση. Live το κάρφωσα.κουφαλιτσα διαβαζεις κι εσυ πουλι και εισπραττεις
θα ζηταω ποσοστα απο δω και περα :-
εσυ το επαιξες πουλι μου?κουφαλιτσα διαβαζεις κι εσυ πουλι και εισπραττεις
θα ζηταω ποσοστα απο δω και περα :-
ναι αλλα εβαλα μονο 5 ευρωω γιατι ειμαι κολωστρας και δεν πηρα ουτε 50 :-εσυ το επαιξες πουλι μου?
και αυτα καλα ειναι,θα τα πιεις μπυρεςναι αλλα εβαλα μονο 5 ευρωω γιατι ειμαι κολωστρας και δεν πηρα ουτε 50 :-
λιμπερταδορες δεν ειχε παρει αυτοςΟ Μαρκαριαν πήρε καμία κούπα;
αντε καληνοτσες απο τον αρχοντα
oxiλιμπερταδορες δεν ειχε παρει αυτος
Aχρωμο euro με μετρια μπαλα και μετρημενα τα ματς που ειχαν ενδιαφερον
μονο η πουτσα που θα φαει ο καρπουζας με την κριστιανα την κυριακη θα αξιζει κατι
Μα αντιποδόσφαιρο και ταμπούρι παίζει ρε τύπε. Αν υπήρχαν σοβαρές ομάδες στην Ευρώπη τύπου 90-2006 θα έτρωγε γερές πούτσες η συγκεκριμένη Πορτογαλία! Απλά διανύουμε εποχή τρελής αμπαλιάς.Βλεπω οτι εχουν εξαφανιστει ολοι οι ΑΣΧΕΤΟΙ του σαιτ! Αυτοι που βριζαν τον Σαντος και ελεγαν οτι η Πορτογαλια παιζει αντιποδοσφαιρο!!! Κρυφτηκαν στις κατακομβες και τα υπογεια!!!
ναι αλλα εβαλα μονο 5 ευρωω γιατι ειμαι κολωστρας και δεν πηρα ουτε 50 :-
πες τα γαω τη μπουτανα μου με το αργεντινικο χομπιτ που μας τα εχουν κανει τσουρεκιαοταν το λαϊκο παιδι ο κριστιανο παιρνει euro k CH L του λενε "ιου δν παιζεις μπαλα"
οταν ο βουτυροχλεχλες απ την αργεντινη χανει τα παντα κ χρωσταει του λενε "γιου αρ δε μπεστ" κ του κανουν πλοουτσοπς