azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.834
- Πόντοι
- 38.177
Κανονικη διαρκεια στο χ και σκορ 1-1
Καλοφαγωτα..
Κανονικη διαρκεια στο χ και σκορ 1-1
Δε χάνουν οι Γερμανοί στΑ πέναλτι φίλε. Αφού συνολικά έχουν καλύτερους εκτελεστές απ τους Ιταλούς κάποιος θα το έχανε στο τέλος...τυποι δεν το περιμενα με τιποτα
μεχρι το τελος ελεγα ιταλια
Τελικα υπερισχυσε ο Νοιερ και οι ικανότητες του σε συνδιασμο με το νεαρο της ηλικας του.Ο Μπουφον το ηθελε πολύ και μου θυμισε τον Πητερ Σελερς τον τερματοφυλακα της Αγγλιας στο Μουντιαλ Ιταλια 1990.Ηταν κι αυτος τοτε 40 χρονων και επεφτε σωστα στα πεναλτι αλλα λιγο καθυστερημένα.Ετσι κι ο Μπουφον σημερα.Η μπαλα πηγαινε λιγο πιο πανω,λιγο κατω από το σωμα του.
Πίτερ ΣιλτονΤελικα υπερισχυσε ο Νοιερ και οι ικανότητες του σε συνδιασμο με το νεαρο της ηλικας του.Ο Μπουφον το ηθελε πολύ και μου θυμισε τον Πητερ Σελερς τον τερματοφυλακα της Αγγλιας στο Μουντιαλ Ιταλια 1990.Ηταν κι αυτος τοτε 40 χρονων και επεφτε σωστα στα πεναλτι αλλα λιγο καθυστερημένα.Ετσι κι ο Μπουφον σημερα.Η μπαλα πηγαινε λιγο πιο πανω,λιγο κατω από το σωμα του.
Μπραβο,ναι.Ο μπουκλας.Πίτερ Σιλτον
τυπε πιστευεις εχει πεσει εντολη απο το μαξιμου να στηριξουν ιταλια;Σα κλαμμένοι κωλοι εκεί στην ΕΡΤ. Ξυδακι!
Άνετα...τυπε πιστευεις εχει πεσει εντολη απο το μαξιμου να στηριξουν ιταλια;
Δεν είναι μονο αυτό τυπε,ειμαστε φιλοΙταλοι,πως να το κανουμε.Αμα αξιζει όμως η Γερμανια και εχει καλυτερη ομαδα,καλως να προχωρησει.Πιο πολύ καυλώνω με τους Βρωμοέλληνες που υποστήριζαν Ιταλία μόνο και μόνο γιατί αντίπαλοι ήταν οι δυνάστες τους στο οικονομικό και πολιτικό επίπεδο
Που είσαι ρε Χυστίδη να χύσεις
Κατά φαντασίαν δυνάστες τους.Πιο πολύ καυλώνω με τους Βρωμοέλληνες που υποστ ήριζαν Ιταλία μόνο και μόνο γιατί αντίπαλοι ήταν οι δυνάστες τους στο οικονομικό και πολιτικό επίπεδο
Που είσαι ρε Χυστίδη να χύσεις με τον Σόιμπλε και τον Νόυερ
Σα κλαμμένοι κωλοι ειναι οι ΣΥριζαιοι εκεί στην ΕΡΤ. Ξυδακι!
Να μου ζήσεις αγόρι μου και να είσαι με αυτούς που σου επιτέθηκαν το 40,θέλαν τα δωδεκάνησα για αυτούς,άλωσαν το Βυζάντιο και μετά το πρόδοσαν όταν επιτέθηκαν οι Οθωμανοί και φυσικά κατέστρεψαν τον ελληνικό πολιτισμό (ρωμαική αυτοκρατορία).Δεν είναι μονο αυτό τυπε,ειμαστε φιλοΙταλοι,.