sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.074
- Πόντοι
- 22.266
goal wales
Μας τα ειχαν ΠΡΗΞΕΙ οι ΑΣΧΕΤΟΙ με το Βελγιο! Τωρα εχουν κρυφτει ολοι!!!
Υπερεκτιμιμένη ομάδα το Βέλγιο ότι και αν γίνει σήμερα. Δεν έχουν ούτε έναν πραγματικά πρωτοκλασάτο παίχτη. Ο Αζάρ είναι υπερεκτιμημένος του θανατά.
δε πειραζει περασαν οι ξυλοκοποι δικαια
αντε πορτογαλια για τελικο
καταντια να πηγαινει η ουαλια στα ημιτελικα
πρωτος μαγκσς ο κοουλμαν
στα αρχιδια μου το βελγιοΕνω αμα πηγαινε η Βελγιαρα με τον Σταθη Ψαλτη και τον Λουκακου τον φορ ολκης που δεν μπορει να πιασει κεφαλια μεσα στην περιοχη μονος του θα ηταν το απογειο του ποδοσφαιρου
στα αρχιδια μου το βελγιο
η ουαλοι σημερα περασαν παναξια, αυτο δεν αναιρει οτι εκτος απο τον ραμσει και τον μπειλ εχουν αμπαλους
ειναι ομως ομαδα,
ας πανε οι πορτογαλοι τελικο και θα ειμαι οκ
Για μενα το φαβορι αυριο ειναι η Ουαλια και οχι το Βελγιο!
την τεταρτη θα ξερουμεΑν μας λυπηθει ο θεος του ποδοσφαιρου δεν θα γινει αυτο.
σιγα να μην αφησουν την ευκαιρια ανεκμεταλευτηΤελικό η Πορτογαλία! Ο Σάντος τέτοιες ομάδες τις έχει.
Ποια αστέρια ρε τύπε.Όλα λειτουργούν για το δρακουλα το Σαντος τελικά. Με την κωλοφαρδια του πάει τελικό!! Ομάδα ανέκδοτο το Βέλγιο... μια μάζωξη αστέρων ελάχιστα δουλεμένη ως ομάδα,αφελεσατο ποδοσφαιτο και καμία ψυχολογία νικητή.
Μαθε μπαλιτσα!Όλα λειτουργούν για το δρακουλα το Σαντος τελικά. Με την κωλοφαρδια του πάει τελικό!! Ομάδα ανέκδοτο το Βέλγιο... μια μάζωξη αστέρων ελάχιστα δουλεμένη ως ομάδα,αφελεσατο ποδοσφαιτο και καμία ψυχολογία νικητή.