Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Ορισμένοι ναι....πχ.στην ανδρών μόνο ο σκύλος του Μαρινάκη δεν έχει κληθεί ακόμα !μονο οι προπονητες εχουν βυσμα ? και οι παιχτες πιθανοτατα με βυσμα
Ορισμένοι ναι....πχ.στην ανδρών μόνο ο σκύλος του Μαρινάκη δεν έχει κληθεί ακόμα !μονο οι προπονητες εχουν βυσμα ? και οι παιχτες πιθανοτατα με βυσμα
Πιστεύω οι Κροάτες θα πηδήξουν την απείθαρχη Πορτογαλία.ισλανδια ιρλανιδα βορεια ιρλανδια ουαλια μεγαλες εκπληξεις, το συγρονο ποδοσφαιρο θελει πνευμονια
απο την αλλη η πορτογαλια βλεπω να περναει τους κροατες
Πιστεύω οι Κροάτες θα πηδήξουν την απείθαρχη Πορτογαλία.
Οι ωρες νομιζω ειναι προκαθορισμενες αναλογως με τα σταυρωματα.Πόσο άσχετα σιχάματα οι διοργανωτές έβαλαν το Ιταλία-Ισπανία στις 7 και το Αγγλία-Ισλανδία στις 10.. Επιτέλους ένα σοβαρό ματς που αξίζει να το παρακολουθήσεις από αυτή τη διοργάνωση παρωδία κακού ποδοσφαίρου και παντελούς έλλειψης προσωπικοτήτων και το γάμησαν..
Το ανώμαλο συνεχίζει απτόητο,αλλά ποιος του δίνει σημασία και ποιός πέφτει στο επίπεδό του και την ψυχοπάθειά του ? Τον έτσουξε πολύ το χθεσινό συν τη ζέστη που τον βάρεσε... 'Εχεις στο τσεπάκι το βραβείο του πιο ψυχοπαθή στο site !!Βάλτα στο στόμα σου μωρή ξεπατωμένη παλιομπετούγια μπας και σταματήσεις να μας ζαλίζεις με τους ψωλαράδες Ισλανδούς που σου ξεσκίζουν τη σούφρα.
Μωρή ξεχεσμένη μπουρούχα, το μόνο που τσούζει είναι η κωλοτρυπίδα σου από το πολύ ξέσκισμα που σου έκαναν οι ψαράδες που σε ψώνισαν στη Μύκονο.
Μάγκες αυτός τώρα ο ψυχάκιας παίζει να είναι και ενήλικος και να έχει και δικαίωμα ψήφου !! Θαυμάστε τον... Να τον χαίρεται η μανούλα του...σκεφτείτε οι γονείς του τι προβληματικοί θα είναι,αν τους ξέρει ποιοι είναι...Αυτά...και τελευταία φορά που ασχολούμαι φυσικά...
Τυπε πως σου φαινεται που εμειναν εξω τα αλβανα και οι γυφτοτουρκαλαδες. Και δε σε χαλασε ε? Κυπελλο μονο η Ελλας τυπε
Εγώ τι φταίω ρε τυπε? Αφού το άτομο είναι βαρεμενο!Δεν κόβετε τις μαλακίες κ τα off topic???
Μπαίνουμε να καβλαντίσουμε λίγο για αθλητικά κ διαβάζουμετις παπαριές σας...
Αν θέλετε να το συνεχίσετε κάντε το με πμ...
Δεν ξέρω ποιός φταίει κ ποιος το ξεκίνησε κ δεν το προσωποποιώ...απλά λέω οτι κούρασε.Εγώ τι φταίω ρε τυπε? Αφού το άτομο είναι βαρεμενο!
Πόσα κιλα???Εσύ είσαι βαρεμένη μωρή ξεφωνημένη κάρια. Έχει κουνηθεί ο εγκέφαλος σου από τα πολλά πουτσοσκάμπιλα που έφαγες στο κεφάλι από τα παλαμάρια των Ισλανδών ψαράδων.
Βλέπω έκπληξη φέτος στην κατάκτηση του Euro ...
Δεν ξέρω ποια ... Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη ...
Αλλά έτσι πιστεύω ...
Aυτό το site είναι και καθρέφτης της κοινωνίας. Μπορείς να βρεις και καλά μυαλά, αλλά και προβληματικά άτομα όπως αυτός που στο διαταραγμένο του μυαλό πιστεύει ότι είμαι και ΣΥΡΙΖαίος !! Και το χειρότερο είναι ότι χαίρει και της προστασίας των διαχειριστών...Πόσα κιλα???