Νέα

EURO 2016 - France

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια εθνική θα το κατακτήσει / υποστηρίζετε; (2 επιλογές)

• Γαλλία

Ψήφοι: 60 31,3%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Αυστρία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Βόρεια Ιρλανδία

Ψήφοι: 5 2,6%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 25 13,0%
  • Ισπανία

Ψήφοι: 23 12,0%
  • Ελβετία

• Ιταλία

Ψήφοι: 44 22,9%
  • Βέλγιο

Ψήφοι: 21 10,9%
  • Ουαλία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Ρουμανία

• Αλβανία

Ψήφοι: 7 3,6%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 68 35,4%
  • Πολωνία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Σλοβακία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Κροατία

Ψήφοι: 6 3,1%
  • Τουρκία

• Ουγγαρία

• Ιρλανδία

Ψήφοι: 3 1,6%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 4 2,1%
  • Ουκρανία

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    192

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τύπε, θα στα γράψω απλά και κατανοητά, ο Καστριώτης είχε Αλβανική καταγωγή (γκεκικη), ο πατέρας του Αλβανός άρχοντας και η μάνα του Σέρβα. Κατα τα άλλα εσυ πως τόν βάφτησες και κατα 50% Έλληνα? Όταν οι Τούρκοι κάνανε πουστιά στην οικογένεια του ο Γεώργιος Καστριώτης τα πήρε στην κράνα, πήρε μια περιοχή και τάχθηκε αντίπαλος των Τούρκων.
Ο Καστριώτης σε ποιον Θεό πίστευε γνωρίζεις?
Ποια η διαφορα Αρβανίτη και Τουρκαλβανού γνωρίζεις?

Πόσες προσπάθειες και ποιοι πρώτοι σήκωσαν κεφάλι εναντια των Τούρκων πριν από εμάς? Γνωρίζεις?
Πως δε γνωρίζω.Ο  Αρβανίτης χριστιανος ορθόδοξος μαχονταν για τον ελληνισμο και ο Τουρκαλβανος της Πελοπονησσου για παραδειγμα που εκανε τις δυσκολες δουλειες του Τουρκου αγα επειδή ηταν καλος στα οπλα και ειχε πολεμικες αρετες και ανδρεια,μαχονταν για τους Οθωμανούς.Γι αυτό βλέπουμε το φαινομενο να συγκρούονται οι Αρβανιτες με τους Τουρκαλβανους και να διαπραγματευονται και να συνενοουνται στα αρβανιτικα,οχι στα ελληνικα.Κατα τ αλλα για σενα ηταν το ιδιο και το αυτό.Οι μεν Αρβανιτες μετα την Επανασταση ανεβηκαν στο κρατος και πηραν αξιωματα,γιναν στρατηγοι,γιναν υπουργοι,γιναν ναυαρχοι [Κουντουριώτης με το Αβέρωφ,προφανως όταν ελευθερωνε ολο το Αιγαιο απ τους Τουρκους το κανε για την Αλβανια,οχι για την Ελλαδα συμφωνα με σενα}.Γι αυτό και οι Αρβανιτες παρεμειναν εδώ και οι Τουρκαλβανοι τους πηρε ο διαολος,γυρναγανε γυρω γυρω εκδιωγμένοι απ τα χωρια τους για να δουν που θα μετεστεγαστουν εκτος Ελλαδας.Οτι ευτυχως παθανε και οι Τσαμηδες δηλαδή.Κατα τ αλλα Αρβανιτες και Τουρκαλβανοι είναι το ιδιο πραμα.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Λόγω Gjergj Kastriot (μάντεψε καταγωγή..) και της προσπάθειάς του να επανασυστήσει την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, οπότε στρατολόγησε τους κατσικοκλέφτες που είχε γύρω του...

Εθνικός ήρωας ενός έθνους-συνονθύλευμα. Δείγμα ότι πράγματι πρόκειται για την αρχαιότερη φυλή στην Ευρώπης...  :jerking:

Η μοναδική χώρα στα Βαλκάνια που δεν πολέμησε να απελευθερωθεί.

Και η μόνη χώρα στον πλανήτη χωρίς επίσημο θρήσκευμα........
Ρε άσχετε οι περισσότερες χώρες στο δυτικό κόσμο δεν έχουν επίσημο θρήσκευμα γιατί χωρίζεται η εκκλησια από το κράτος. Αφού είσαι ανόητος και αμόρφωτος κλείσε το στόμα σου τουλάχιστον  :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Στην Αλβανια, η ιδιαιτεροτητα σε σχεση με αλλα κρατη ως προς το θρησκευμα δεν ηταν η έλλειψη "επισημης" θρησκειας, αλλά η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ καθε θρησκειας δια νομου απο το καθεστως Χοτζα.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
O ηρωικός  Γεώργιος Καστριώτης τί θα έπαιζε σήμερα αν ζούσε; Αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε. Άσσο Γερμανία πιστεύω. Και γρήγορα όσο είναι καιρός μην πέσει η απόδοση.
Ριξε και με καλυψη στο Χ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
6/16/2016
Διαγωνισμα. ιλλυριοι-Αλβανοι και η συνεχιση τους μεχρι την τουρκοκρατια.

6/17/2016
Διαγωνισμα.
Βαλκανια κατα την τουρκοκρατια, επαναστασεις διωγμοι.

Καλη επιτυχια.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως δε γνωρίζω.Ο  Αρβανίτης χριστιανος ορθόδοξος μαχονταν για τον ελληνισμο και ο Τουρκαλβανος της Πελοπονησσου για παραδειγμα που εκανε τις δυσκολες δουλειες του Τουρκου αγα επειδή ηταν καλος στα οπλα και ειχε πολεμικες αρετες και ανδρεια,μαχονταν για τους Οθωμανούς.Γι αυτό βλέπουμε το φαινομενο να συγκρούονται οι Αρβανιτες με τους Τουρκαλβανους και να διαπραγματευονται και να συνενοουνται στα αρβανιτικα,οχι στα ελληνικα.Κατα τ αλλα για σενα ηταν το ιδιο και το αυτό.Οι μεν Αρβανιτες μετα την Επανασταση ανεβηκαν στο κρατος και πηραν αξιωματα,γιναν στρατηγοι,γιναν υπουργοι,γιναν ναυαρχοι [Κουντουριώτης με το Αβέρωφ,προφανως όταν ελευθερωνε ολο το Αιγαιο απ τους Τουρκους το κανε για την Αλβανια,οχι για την Ελλαδα συμφωνα με σενα}.Γι αυτό και οι Αρβανιτες παρεμειναν εδώ και οι Τουρκαλβανοι τους πηρε ο διαολος,γυρναγανε γυρω γυρω εκδιωγμένοι απ τα χωρια τους για να δουν που θα μετεστεγαστουν εκτος Ελλαδας.Οτι ευτυχως παθανε και οι Τσαμηδες δηλαδή.Κατα τ αλλα Αρβανιτες και Τουρκαλβανοι είναι το ιδιο πραμα.
Ωραίος, συμφωνώ.  :thumbsup:
Κουντουριώτης με το Αβέρωφ,προφανως όταν ελευθερωνε ολο το Αιγαιο απ τους Τουρκους το κανε για την Αλβανια,οχι για την Ελλαδα συμφωνα με σενα}
Δεν στέκομαι σε αυτό το κομμάτι, εγώ κάνω παρέμβαση στα περί καταγωγής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
6/16/2016
Διαγωνισμα. ιλλυριοι-Αλβανοι και η συνεχιση τους μεχρι την τουρκοκρατια.

6/17/2016
Διαγωνισμα.
Βαλκανια κατα την τουρκοκρατια, επαναστασεις διωγμοι.

Καλη επιτυχια.
Αχου αμερικανιες...
Ο μηνας πριν την ημερα... :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Και μένα αυτή η μουνάρα μου ήρθε στο μυαλό.  :pipa2:
Τι γυναικα ρε τύπε...Ειναι η μονη εκδιδομενη που εχω παρει πανω απο τρεις φορες, ενω η βασικη μου αρχη ειναι δυο φορες το πολυ για την οποιαδηποτε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Στην Αλβανια, η ιδιαιτεροτητα σε σχεση με αλλα κρατη ως προς το θρησκευμα δεν ηταν η έλλειψη "επισημης" θρησκειας, αλλά η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ καθε θρησκειας δια νομου απο το καθεστως Χοτζα.
Έτσι ακριβώς...τις θρησκείες τις νομιμοποίησε ο Μπερισα αλλά δεν υπάρχει επίσημη θρησκεία στη χώρα.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφού ρε συ είχαν κομμουνισμό.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.427
Πόντοι
456
O ηρωικός  Γεώργιος Καστριώτης τί θα έπαιζε σήμερα αν ζούσε; Αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε. Άσσο Γερμανία πιστεύω. Και γρήγορα όσο είναι καιρός μην πέσει η απόδοση.

Με χ περνανε και οι δυο νομιζω ;)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι γυναικα ρε τύπε...Ειναι η μονη εκδιδομενη που εχω παρει πανω απο τρεις φορες, ενω η βασικη μου αρχη ειναι δυο φορες το πολυ για την οποιαδηποτε.

Ωραίος! :thumbsup: Εγώ δυστυχώς δεν μένω Αττική, από τις φωτογραφίες δείχνει πολύ ωραία γυναικα.
Φίλος που έχει πάει Σερβία μου μίλαγε με τα καλύτερα λόγια, οι περισσότερες όμορφες και λεπτές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ωραίος! :thumbsup: Εγώ δυστυχώς δεν μένω Αττική, από τις φωτογραφίες δείχνει πολύ ωραία γυναικα.
Φίλος που έχει πάει Σερβία μου μίλαγε με τα καλύτερα λόγια, οι περισσότερες όμορφες και λεπτές.
Τύπε ούτε εγω μενω Αττικη, αλλά πιστεψε με αν κανεις ενα ταξιδακι μονο και μονο για να την συναντησεις, δεν θα το μετανιωσεις λεπτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom