You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν είναι να κοντράρεις το καταλαβαίνω. Αν είναι όμως να στηρίξεις και μάλιστα βάζοντας λίγα για να πάρεις πολλά, γιατί όχι?
Να περάσει τελικά η Ελλάδα στα ημιτελικά (με οποιονδήποτε πιθανό ή απίθανο τρόπο) δίνει απόδοση 6. Δεν είναι και άσχημα και ας παν χαμένα.
Για να πληρώσεις κ τις μπύρες δλδ
Εγω επαιξα νικη Ελλαδος...Αποδοση 11.....
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Κ μς το Βίγια μέσα πάλι με τον ίδιο τρόπο θα παίζανε...το πώς παίζουνε οι παίκτες έχει να κάνει με το προπονητή
και νομίζω πως είπα στο ποστ μου πως αν έπαιζε ο Βίγια θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι της και ίσως μου άρεσε καλύτερα
αυτή τη στιγμή φτάνουνε μικρή περιοχή και αλλάζουνε πάσες...
βαρετό
Τι θες να κάνουνε δηλ?να παίρνει ο καθένας τη μπάλα κ να προσπαθεί να τους περάσει όλους?
Δεν μου απάντησες ποιους θεωρείς τσουτσέκια...
ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 0
- Πόντοι
- 231
Γιατι ταραχτηκες φιλαρακι μου? Πρωτοι εσεις μου κανατε το τραπεζι με τα σχολια απο το bbc. Εγω απλα σας απαντησα με τον ιδιο τροπο. Ετσι ειναι μια ανοιχτη συζητηση. Οταν μιλας θα πρεπει να μαθεις και να ακους. Να εισαι ΔΙΚΑΙΟΣ. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενος να δεχεσαι ολα οσα ακους. Ο kazabuburas το ριξε στην πλακα με την εντεκαδα Χολεμπας και γουσταρα πολυ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ!!!!!!!δεν έχει νόημα να απαντάει κανείς πλέον. κάθε φορά που θα βγαίνει κάποιος αρθρογράφος και θα γράφει μια μαλακία, τούτος εδώ θα μας τον φέρνει ως παράδειγμα για να αποδείξει ότι κάναμε λάθος για τον χολέμπα
Η νομιζες πως πειστηκα κι εγω απο αυτον τον βλακα τον αναλυτη, που ειπε οτι ο πιτσιρικας ο Παπαδοπουλος ειναι στη χειροτερη 11 του EURO, που το παιδι ειναι μονος του μια ομαδα ολοκληρη!!!!!!!!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
heimfahrt γύρνα σπίτι(ουσιαστικά είναι ταξίδεψε σπίτι,γιατί το fahren 2ο συνθετικό της λέξης σημαίνει ταξιδεύω)
heute ist zahltag σήμερα είναι η μέρα εξόφλησης
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Σε λίγες ώρες στις 21.45 ξεκινά η μεγάλη απόδραση των 11.Πάμε γερά Ελλαδάραααααα!!!
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών σε διάφορες συζητήσεις λέγεται ότι οι Γερμανοί με το Σλοβένο διαιτητή έχουν 'δέσει' το ματσάκι.Είδομεν........
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Eυχαριστώ.heimfahrt γύρνα σπίτι(ουσιαστικά είναι ταξίδεψε σπίτι,γιατί το fahren 2ο συνθετικό της λέξης σημαίνει ταξιδεύω)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Γιατι ταραχτηκες φιλαρακι μου? Πρωτοι εσεις μου κανατε το τραπεζι με τα σχολια απο το bbc. Εγω απλα σας απαντησα με τον ιδιο τροπο. Ετσι ειναι μια ανοιχτη συζητηση. Οταν μιλας θα πρεπει να μαθεις και να ακους. Να εισαι ΔΙΚΑΙΟΣ. Χωρις αυτο βεβαια να σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενος να δεχεσαι ολα οσα ακους. Ο kazabuburas το ριξε στην πλακα με την εντεκαδα Χολεμπας και γουσταρα πολυ. ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ!!!!!!!
Η νομιζες πως πειστηκα κι εγω απο αυτον τον βλακα τον αναλυτη, που ειπε οτι ο πιτσιρικας ο Παπαδοπουλος ειναι στη χειροτερη 11 του EURO, που το παιδι ειναι μονος του μια ομαδα ολοκληρη!!!!!!!!
φιλαράκι, επειδή σε έκοψα ότι είσαι μεγάλος αϊτός και το μάτι σου κοζάρει και ξέρεις και πολλά καντάρια μπάλα, ένα θα σου πω: ο χολέμπας ήταν ο μόνος παίχτης που δεν έφταιγε στον αγώνα με την τσεχία. προσωπικά, τον έχω ψηφίσει να μπει στην καλύτερη 11αδα του τουρνουά. keep walking
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ΠΟΥ το δειχνει το ματς ?
ΕΤ1. Καλά ρε, τι βλέπεις τόσες μέρες;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
γιατροΕΤ1. Καλά ρε, τι βλέπεις τόσες μέρες;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Νομιζα οτι παιζουμε τωρα φιλαρακο.......ΕΤ1. Καλά ρε, τι βλέπεις τόσες μέρες;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ΕΤ1. Καλά ρε, τι βλέπεις τόσες μέρες;
LOL! μη τα δει κανας εκτορας αυτα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=147413&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=147413&catid=1[/url]και ξαφνικα λεει του επεσε η πετσετα...
Αληθινη ειναι η φωτο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 307